И аз гледах "Часът на мама" и като видях родителите, който са привърженици на идеята, направо ме напуши смях, мъжът приличаше на някакъв хахо, който гребенът е подминал в еволюционния си процес. И той каза "Аз не пускам дъщеря си в детска градина, защото там е вредно за нея".После разказва как я взимали на работа, за да общуват с нея...Дрън-дрън. Това е адски глупаво според мен. Това дете ще стане адски затворено и няма да може да контактува с никого после, да не говорим, че родителите и искат да я пускат на училище чак в шести клас(което ще рече на 12 години)! И к`во, другите деца ще са си учили 5 години и тя ще отиде в шести клас с изпит. Нито ще може да се приобщи, нито ще има нужния минимум от знания(защото другите учат по хиляда разказвателни предмета).Пък и до пети-шести клас са най-хубавите детски години, преди учителите да почнат да затормозяват учениците с изпити и външно оценяване. Аз съм ПРОТИВ домашното обучение. Добре е да има някакво общуване и родителите да учат детето на нови неща, но това е вече е прекалено.