- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет.
ООООООххххххххххх .. малинкии.... да ти имам вкусния аватар !Първоначално написано от AraBella
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Излезте, нищо не ти пречи. Но не някъде насаме, защото не го знаеш какъв е. Ако всичко мине супер излезте пак. Първо го опознай не се хвърляй по течението, защото ти го харесваш и не виждаш нещата от страни. Не се вманиачавай прекалено много, защото може да се окаже, че нещо те будалка (надявам се не) и после ще те боли. Успех се пак![]()
За тръгване е още много рано да се говори. Момчето просто ти е предложило да се видите - излезте и после, според това какво се е случило на срещата, мисли за тръгвания![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мхм съгласна съм, той не ти е предложил да тръгвате, а да се видите, тъпо си напраила, че си излязла от скайпа, защото, той може да си е помислил нещо, сега ако още не сте говорили, му кажи, че ти е бил спрял нета или нш от сорта и ако имаш още чувства към него приеми поканата му да се видите.![]()
ей не бъди толкова лесна .. объркай го ! ;дд
![]()
Oбожавам простите удоволсвия - те са последното убежище на сложните натури .. ;]] ..![]()
(: търся нещо отвъд тихото постоянство на мечтата ! (*)
Ами аз предполагам че ще каже:Искаш ли да тръгнеме (или нещо подобно) щом вече ме е попитал ти имаш ли си приятел и искаш ли да излезем ...Ще му се извиня.
![]()
Недей така .. може друго да ти каже откъде знаеш, а и ти нали го харесваш що не искаш да тръгнете ?
Дам...ще те черпя няколко малинки,щото ме кефишПървоначално написано от Priceless
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Ооо наистина лииииПървоначално написано от AraBella
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Yep колко искашПървоначално написано от Priceless
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Хм прави се малко на недостъпнаПоне не се показвай лесна.Като ти пише и веднага готова да тичаш по дире му- така не става
Объркай го малко
Остави го ,той да те търси.Той да ти пише по-мили неща и тн.
![]()
МНОГО !Първоначално написано от AraBella
![]()
Hilary_![]()
Вие още не се познавате ,а ще тръгвате вече.Хах......
Не ти е обарнал внимание,защото се е стреснал или оплашил като тебе(излезнала си от скайпа)Излезни с него,защо не щом още го харесваш
![]()
Не си прав/а според мен! Не й е обърнал внимание защото е имал друга цел за една вечер! Тя не му е пуснала и отива при нашата авторка. За толкова много мнения за толкова малко време мислиш като ,,Новак'' ! Явно като си ги писала тези 7000 не си мислила много. Бройката е важна, а?Първоначално написано от sweetchef
![]()
Аз не бих тръгнал с него, ако бях момиче! Ще те наебе и ще те остави!
Първоначално написано от ScionOfStorm