.
Отговор в тема
Страница 1 от 13 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 309

Карат ли ви да чистете вкъщи?

Въпроса ми е карат ли ви да вършите домакинска работа вкъщи?Пример:да миете съдове,да чистете под,прах и т.н.? Правите ли го?

Не точно ме "карат", но знам, че моята стая няма кой друг да я чисти освен мен (и сестра ми би могла, ама е на 8 и я считат за малка). Та ... ако аз не си изчистя, трябва да стоя в неразчистената стая, а за мен това е достатъчна мотивация
    "Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...

Ами карат ме амии Ща не ща ще трябва да чистя...иначе ми четат конско че съм била мързелива и тем подобни...
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Голям фен
    ами не ме карат,но на мен ми доставя удоволствие да си подреждам стаята и да мия чиниите.........само това

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ме карат-сама искам.Мисля,че вече съм достатъчно голяма и се занимавам с всякаква домакинска работа-готвене,чистене,миене,....Са о не мога да плета и да се оправям с пералнята,затова като се наложи да пера нещо-на ръка.

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от silence93
    Не точно ме "карат", но знам, че моята стая няма кой друг да я чисти освен мен (и сестра ми би могла, ама е на 8 и я считат за малка). Та ... ако аз не си изчистя, трябва да стоя в неразчистената стая, а за мен това е достатъчна мотивация
    и при мен е така и моита сестра е на осем и неиното задължение е само да си оправи играчките пък аз оправям всичко и в повечето случай наще не ме карат ..мразя да ми е разхвърляно

НЕ!Супер мързелив съм

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ми не..не мия съдове, щото имаме миялна, пода не го чистя, защото мама не харесва как се справям Това, което правя е да си оправям стаята, да я държа що годе в нормално състояние.. други задължения нямам(като
    изключим разходката на кучето и да сменям от време на време водата на костенурката)
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

no az 4istq vsi4ko i poda i 4iniite i prosiram ne tolkova 4esto de i byrsha prah i bla bla ..samo az li imam toq problem

Град
    Pays de la Loire
    Не ме карат, сама поемам инициативата. Все пак майка ми не е робот, така че когато съм свободна и мога да й помогна - защо не?!

em i mene me karat da pomagam mnogo ...ama az se izmakvam kato sum vunka po4ti po cql den i posle kazvam 4e sum izmorena i sqdam na kompa ama ponqkoga nqma kak i pomagam osob eno ako mama e naistina izmorena .

За подретбата....обичам когато ще е подредено-да е изключително подредено!...,а когато е растурено-да е изключително растурено...в това отношение съм перфекционист!А Колкото до тва дали чистя...кво да ви кажа.....майка ми е на работа сдо след-обяд и като се върне е много уморена....иначе си готвя...чистя праха,мия чинии,оправям легла.....та така....наще ме учат от рано :d !
    Brain Madness!

da razbira se
    ~Remember,remember...25th of November~

Цитирай Първоначално написано от BeboP
    Не ме карат, сама поемам инициативата. Все пак майка ми не е робот, така че когато съм свободна и мога да й помогна - защо не?!
    защото е ГАДНО!!!
    и мене ме карат даже повече от вас! Не е чесно момчетата нищо не правят .....
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Не е нужно да ме карат , аз сама трябва да изявявам желание .. а и е хубаво да помагаме на майките си ..... хубаво е когато през деня не съм мързелувала, а съм измила чиниите , наготвила съм и съм пребрала ... нямате си напредстава колко е приятно да видиш усмивката на майка си, когато види че си се потрудил малко , а не си мързелувал цял ден ... по този начин радваме и себе си ..... защото сме направили едно малко добро .... а и няма цял живот майките ни да ни слогуват .. да ни чистят стаите, да ни готвят и т.н. !!!!
    Тука има - тука няма .. :P

Цитирай Първоначално написано от nia _ivanova
    Цитирай Първоначално написано от BeboP
    защото е ГАДНО!!!
    и мене ме карат даже повече от вас! Не е чесно момчетата нищо не правят .....
    Не си права ! Имам приятели - момчета, които също помагат на майките си в кухнята и не само там ...
    Давам ти пример с братовчед ми, който е на 16 и върши всичката домакинска работа вкъщи и като казвам всичката то това значи абсолютно всичката , боло то готвене, чистене, пране .... и пак му остава време да излезе с приятели, с гаджето си и така ... просто майка му няма възможност да върши всички тези неща , просто работата й не го позволява ... а и дори да има свободно време , той пак й помага ... това се казва уважение, към човека който те е родил и те издържа !!!
    Тука има - тука няма .. :P

Град
    Студентски град!
    Е сигурно щяха да ме карат ако живеех с тях...като не живея с тях се редуваме със саквартиранта ми!

Всеки ден пускам прахосмукачка,оправям всичките легла ох чистя

Ами няма нужда да ме карат,защото го правя и сама...вече съм свикнала щот'o да няма скандали вкъщи трябва и аз да чистя. И си оправям стаята.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    Скитосвам по улиците
    По принцип помагам,макар че съм доста мързелива...Което не е никак добре...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

И аз съм ммного мързелиава, но помагам,общо взето гледам поне мойте бъркотии да оправям...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от ViLeTo0o
    Не е нужно да ме карат , аз сама трябва да изявявам желание .. а и е хубаво да помагаме на майките си ..... хубаво е когато през деня не съм мързелувала, а съм измила чиниите , наготвила съм и съм пребрала ... нямате си напредстава колко е приятно да видиш усмивката на майка си, когато види че си се потрудил малко , а не си мързелувал цял ден ... по този начин радваме и себе си ..... защото сме направили едно малко добро .... а и няма цял живот майките ни да ни слогуват .. да ни чистят стаите, да ни готвят и т.н. !!!!
    съгласна съм И аз много често готвя и после и вного приятно като се върне и види
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Да и само се капаме заради това

...

Еми помагам естествено майка ми неможе да прави всичко пък и моята стая няма кой да я чисти
    :P
    ImA nEsHtA,kOiTo PaZq VuTrE v MeN!iMa NeShTa ,KoItO cHaKaT sVoQ dEn!ImA nEsHtA,kOiTo IsKaT sVoEtO vReMe I kOiTo SaMo BoG mOjE dA mI vZeMe!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    pomagam dam
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си