.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Да попитам

Извинете нова съм в форума искам да попитам няколко въпроса може би има такива теми.
    Понеже съм голяма на 17 ,а още съм девствена и ще правя 18 години поне незнам дали съм девствена това искам д апопитам единия пръст ми влиза също и гланц и лак за нокти ималак дезодорант влиза ми и едно не мн голямо ,но и не много малко като дезодорант по малак диаметар девствена ли съм иначе не ме бол иакто си пъхам малки неща но дизодоранта трудно влиза и мн боли ,но това което е малко по малко от дизодоранта влиза и ме боли и малк ослед това също девствена ли съм какво д аправя как мога да се отворя без мъжки член защото така искам.

Ако прочетеш какво си написала ще си умреш от смях

Поредната тема ебавка .. за какви лакове и глупости говориш по дяволите ?! ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Повече от фен
    Каквото и да си завреш отдолу, си девствена, докато не спиш с мъж.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Re: Да попитам

Цитирай Първоначално написано от sunnygirl1
    Понеже съм голяма на 17 ,а още съм девствена и ще правя 18 години поне незнам дали съм девствена това искам д апопитам единия пръст ми влиза също и гланц и лак за нокти

Хаха, мнооого си голяма, изоставаш вече. Не е ли по-яко да спиш с момче отколкото да си ръгаш лакове и други простотииии
    Из пътеводител за стопаджии:
    "Вдигнатият нагоре палец е начин да попитате дали ще ви качат на стоп. Вдигнатият нагоре среден пръст е стандартния отговор."

E да ама ме е срам и пък съм и голяма затова питам

Повече от фен
    Ами то с ципа или без-разлика няма. И си представям следния диалог:
    ти: Вече не съм девствена!!!
    някой друг: Ооо и с кой ти беше първия път?
    ти: Ами с един дезодорант.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

ОООООО не не тва вече тотално ме убииииииииии .Но и да ти кажа с 300зора разбрах какво си написала нищо не се разбира
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Не си голяма! Проста си! Кое ти е голямото ма? Брех да му се не види, eба ти логиката, майка му стара. Аз съм бил с момиче на 23, да, правилно прочете, двайсет и три годишно, което беше девствено и в никакъв случай не е била затворена или зле, напротив, винаги е била душата на компанията и винаги ги е правела всички плям. Само дето не е искала да се изчука с първия срещнат или да мисли такива тъпни като тебе "Как може на 17 да съм девствена, божеее, срам". Аман от курвенски табиети и манталитети, дeба.

Мега фен

Бутни си 6 дезодоранта наведнъж.

Цитирай Първоначално написано от iwancho

ММММ ДОБРА ЛОГИКААААА
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Да попитам

Извинете нова съм в форума искам да попитам няколко въпроса може би има такива теми.
    Понеже съм голяма на 17 ,а още съм девствена и ще правя 18 години поне незнам дали съм девствена това искам д апопитам единия пръст ми влиза също и гланц и лак за нокти ималак дезодорант влиза ми и едно не мн голямо ,но и не много малко като дезодорант по малак диаметар девствена ли съм иначе не ме бол иакто си пъхам малки неща но дизодоранта трудно влиза и мн боли ,но това което е малко по малко от дизодоранта влиза и ме боли и малк ослед това също девствена ли съм какво д аправя как мога да се отворя без мъжки член защото така искам.
    въпроса е : тъпа ли си или да?!
    и ти ако си на ~18 ще те лижа цял живот за това ти яко писане
    <N>

Надали има някой,който да ти помогне на тоя свят

Супер фен Аватара на l0lz
    Лакирай и си гланцирай путето..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Ами то с ципа или без-разлика няма. И си представям следния диалог:
    ти: Вече не съм девствена!!!
    някой друг: Ооо и с кой ти беше първия път?
    ти: Ами с един дезодорант.

а сега по темата:

Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Не си голяма! Проста си! Кое ти е голямото ма? Брех да му се не види, eба ти логиката, майка му стара. Аз съм бил с момиче на 23, да, правилно прочете, двайсет и три годишно, което беше девствено и в никакъв случай не е била затворена или зле, напротив, винаги е била душата на компанията и винаги ги е правела всички плям. Само дето не е искала да се изчука с първия срещнат или да мисли такива тъпни като тебе "Как може на 17 да съм девствена, божеее, срам". Аман от курвенски табиети и манталитети, дeба.

+1 изчерпа всичко, което исках да кажа.
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    +1

Град
    In the middle of Nowhere
    Ако е проникнал пенис с в теб не си девствена,ако не си се отпушила сама
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на Passi0n
    вземи се отвори с някое дърво

Град
    Maina Town
    и човешка глава да влезе в оная ти работа докато мъжки член не си свърши работата си оставаш хем девствена, хем проста...
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    о,боже мой

Град
    Пловдив
    написаното изобщо не приляга на 17 почти 18 годишно момиче а по скоро на тъповато дете!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от iwancho

Не давай такива съвети Пак ще ни се наложи да четем теми от рода на " Капачката остана в мен "

Супер фен
    Девствена си и ще бъдеш девствена докато не започнеш да водиш полов живот => Не със зеленчуци,козметика,канцел арски материали и т.н ,а с момче/мъж.

Ако изобщо има нещо сериозно в написаното...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си