- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да попитам
Извинете нова съм в форума искам да попитам няколко въпроса може би има такива теми.
Понеже съм голяма на 17 ,а още съм девствена и ще правя 18 години поне незнам дали съм девствена това искам д апопитам единия пръст ми влиза също и гланц и лак за нокти ималак дезодорант влиза ми и едно не мн голямо ,но и не много малко като дезодорант по малак диаметар девствена ли съм иначе не ме бол иакто си пъхам малки неща но дизодоранта трудно влиза и мн боли ,но това което е малко по малко от дизодоранта влиза и ме боли и малк ослед това също девствена ли съм какво д аправя как мога да се отворя без мъжки член защото така искам.
![]()
![]()
![]()
Ако прочетеш какво си написала ще си умреш от смях
![]()
![]()
![]()
![]()
Поредната тема ебавка .. за какви лакове и глупости говориш по дяволите ?! ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Каквото и да си завреш отдолу, си девствена, докато не спиш с мъж.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от sunnygirl1
![]()
![]()
![]()
Хаха, мнооого си голяма, изоставаш вече. Не е ли по-яко да спиш с момче отколкото да си ръгаш лакове и други простотииии![]()
Из пътеводител за стопаджии:
"Вдигнатият нагоре палец е начин да попитате дали ще ви качат на стоп. Вдигнатият нагоре среден пръст е стандартния отговор."
E да ама ме е срам и пък съм и голяма затова питам
Ами то с ципа или без-разлика няма. И си представям следния диалог:
ти: Вече не съм девствена!!!
някой друг: Ооо и с кой ти беше първия път?
ти: Ами с един дезодорант.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
ОООООО не не тва вече тотално ме убииииииииии .Но и да ти кажа с 300зора разбрах какво си написала нищо не се разбира![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Не си голяма! Проста си! Кое ти е голямото ма? Брех да му се не види, eба ти логиката, майка му стара. Аз съм бил с момиче на 23, да, правилно прочете, двайсет и три годишно, което беше девствено и в никакъв случай не е била затворена или зле, напротив, винаги е била душата на компанията и винаги ги е правела всички плям. Само дето не е искала да се изчука с първия срещнат или да мисли такива тъпни като тебе "Как може на 17 да съм девствена, божеее, срам". Аман от курвенски табиети и манталитети, дeба.
Първоначално написано от sunnygirl1
Бутни си 6 дезодоранта наведнъж.
ММММ ДОБРА ЛОГИКАААААПървоначално написано от iwancho
![]()
![]()
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
въпроса е : тъпа ли си или да?!Първоначално написано от sunnygirl1
и ти ако си на ~18 ще те лижа цял живот за това ти яко писане![]()
<N>
Лакирай и си гланцирай путето..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Първоначално написано от SummerRain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а сега по темата:
Първоначално написано от ImmortalTechnique
+1 изчерпа всичко, което исках да кажа.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
+1Първоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Ако е проникнал пенис с в теб не си девствена,ако не си се отпушила сама
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
и човешка глава да влезе в оная ти работа докато мъжки член не си свърши работата си оставаш хем девствена, хем проста...
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
написаното изобщо не приляга на 17 почти 18 годишно момиче а по скоро на тъповато дете!
Девствена си и ще бъдеш девствена докато не започнеш да водиш полов живот => Не със зеленчуци,козметика,канцел арски материали и т.н ,а с момче/мъж.
Ако изобщо има нещо сериозно в написаното...