.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Малка ли съм ???

Имам вече много предложеиня за секс но ...... ме е стрях първо защото се чувствам малка и второ че ме е стрях от отварянето ( да го направа ли или да почакам малко ??? обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Щом го задаваш този въпрос значи си малка.
    Но въпреки това, можеше да ни кажеш на колко си

Може ли и аз да пусна 1 предложение , надявам се да ме одобрат имам добро CV ..... майтап ... Ако си под 15 си малка и щом мислиш, че не си готова не го прави . Това е от мен

Да!
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Може би не си готова и си малка.Изчакай още докато се почувстваш готова,дотогава прочети из форума за секса.

...hate my nickname

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Щом не се чувстваш готова не го прави!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на l0lz
    Малка си, щом не си готова и те е страх.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Повече от фен
    И как да преценим дали си малка, след като не си писала на колко години си?
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

След като си сигурна, че не искаш, какво питаш?
    И защо изобщо се чудиш, след като се мислиш за малка?!Само защото другите го правят, трябва и ти ли?
    Чакай да ти дойде времето.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен

Re: Малка ли съм ???

Цитирай Първоначално написано от cookie66
    Имам вече много предложеиня за секс но ...... ме е стрях първо защото се чувствам малка и второ че ме е стрях от отварянето ( да го направа ли или да почакам малко ??? обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него
    Ето защо НЕ трябва да го правиш :
    1. ''Имам вече много предложеиня за секс'' - това не значи,че трябва! То предложения за много работи има,но кое е редно помисли!

2. '' ме е страх '' - щом те е страх и по 'многото предложения' предполагам значи нямаш сериозно гадже. Нямаш човек,който да държи на теб,да те обича и да го е грижа за това да се отпуснеш и да си добре. Като цяло... явно не си говорила с момче на тази тема. > лошо.

3. ''защото се чувствам малка '' - щом се чувстваш малка - значи си малка за това. => не му е времето сега! Когато му е време няма да се чувстваш нито малка,нито ще те е страх. А времето ще му дойде (поне най-подходящото),когато намериш момче,което да държи на теб!

4. '' обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него '' - точно,защото не знаеш нищо за това можеш също да си направиш извода,че не ти е време.
    И все пак : Някои ги боли повече,някои по-малко. Други не ги боли. При някои тече малко кръв. При други малко повече. (като цяло няма да е особено внушително количеството). При други НЯМА кръв. => индивидуално е. Не можеш да знаеш.
    Но едно нещо можеш да знаеш - когато го направиш с чувства тези неща няма да те притесняват,защото ще знаеш,че си в ръцете на този,който те обича и ще се наслаждаваш на много по-силно чувство от ''муш-муш''.

Е,ти избери как искаш да бъде.

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от ludiq0maks
    Може ли и аз да пусна 1 предложение , надявам се да ме одобрат имам добро CV ..... майтап ... Ако си под 15 си малка и щом мислиш, че не си готова не го прави . Това е от мен
    ами ако е на под 15 едвали ще знае кфо е CV
    KO6MARA GSI 16V RISSE

няма значение на колко си.....ако не се чувстваш готова от вътре и не те е хванал хормона и не ти се прави секс...недей всичко си идва само със времето.....а на този въпрос дали боли и колко кръв тече мила мога да ти отговоря така;при всяко момиче е ама напълно различно....ако ти кажа че няма да те боли най вероятно ще те излъжа...а за кървенето щи дам пример за мойта приятелка...бях и първия и я отворих и имах съвсем лек блед отенък от кръв по пръста...от там нататък не е имало и следа от кръв успех

Az sym na 13 sega 6te prava 14

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Малка си .. чакай поне до 16..

Град
    незнам
    1. ПИШИ НА КИРИЛИЦА. Не е голяма философия.
    2. Прекалено си малка.
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Мега фен
    И аз съм на 14,ама не пускам смотани теми като твоите,изчакай да станеш на 15-16 ,тогава го прави, до тогава си чети книжките и да не забравиш да прочетеш важните теми в разделите ; "Любов,Секс" , щото след 1-2 годинки да не пишеш тема от сорта на "Глътнах му спермата,бременна ли съм? ; Правихме го без презерватив и много съжълявамммм ;( "

Бягай да си играеш с кукли мойто дете
    -= LiSiKa BaBYy =- ®

Град
    Русе
    Направи го,когато си готова за това

Мега фен Аватара на ameli
    малка си, изчакай докато предложенията станат повече

не просто си изчакай, всичко с времето си
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Ето защо НЕ трябва да го правиш :
    1. ''Имам вече много предложеиня за секс'' - това не значи,че трябва! То предложения за много работи има,но кое е редно помисли!

2. '' ме е страх '' - щом те е страх и по 'многото предложения' предполагам значи нямаш сериозно гадже. Нямаш човек,който да държи на теб,да те обича и да го е грижа за това да се отпуснеш и да си добре. Като цяло... явно не си говорила с момче на тази тема. > лошо.

3. ''защото се чувствам малка '' - щом се чувстваш малка - значи си малка за това. => не му е времето сега! Когато му е време няма да се чувстваш нито малка,нито ще те е страх. А времето ще му дойде (поне най-подходящото),когато намериш момче,което да държи на теб!

4. '' обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него '' - точно,защото не знаеш нищо за това можеш също да си направиш извода,че не ти е време.
    И все пак : Някои ги боли повече,някои по-малко. Други не ги боли. При някои тече малко кръв. При други малко повече. (като цяло няма да е особено внушително количеството). При други НЯМА кръв. => индивидуално е. Не можеш да знаеш.
    Но едно нещо можеш да знаеш - когато го направиш с чувства тези неща няма да те притесняват,защото ще знаеш,че си в ръцете на този,който те обича и ще се наслаждаваш на много по-силно чувство от ''муш-муш''.

Е,ти избери как искаш да бъде.
    Най-добрия и пълен отговор по темата.
    +1000000000
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Замисли се над това-пишеш във форум,където питаш едва ли не дали си готова за секс.Ние откъде да знаем?
    Замисли се и над това-имаш ли необходимата сексуална култура,човек до себе си.И да,малка си.На няма и 14 години си мастурбирай,ама нищо повече.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Малка си..Изчакай поне да станеш на 15-16 и тогава го прави
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на Hilary_

Като се чувстваш малка не го прави бе ...

Какво "отваряне" бе кви са тия изрази да не си консерва та да те отварят ...

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Като се чувстваш малка не го прави бе ...

Какво "отваряне" бе кви са тия изрази да не си консерва та да те отварят ...
    Да ,найстина мн тъп израз
    По темичката , малка си !

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Абе момиченце, къде ми мислиш на 13 за секс?! Естествено, че си малка! Най-добре да започнеш сексуален живот на 17-18, за къде бързаш?! Сексът няма да избяга, пък и в началото не е кой знае колко приятно изживяване. Удоволствието идва по-късно и то до голяма степен зависи от партньора ти и от чувствата ви един към друг! Ако нямаш сериозен приятел, да ходите поне от 2-3 месеца, в който да си сигурна, че те обича и на който да имаш доворие, изобщо не си го помисляй! Особено на тая "смешна" възраст, на която си!

Най-малкото помисли за евентуалните последствия!Сексът не е шега работа и определено не е игра за деца. А ти си още дете. Или си мислиш, че болестите, предавани по полов път са безобидни, или, че презервативите не се късат?! Чувстваш ли се достатъчно пораснала, за да поемеш такава отговорност...?Сама си отговори.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си