- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малка ли съм ???
Имам вече много предложеиня за секс но ...... ме е стрях първо защото се чувствам малка и второ че ме е стрях от отварянето( да го направа ли или да почакам малко ??? обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него
Щом го задаваш този въпрос значи си малка.
Но въпреки това, можеше да ни кажеш на колко си![]()
Може ли и аз да пусна 1 предложение , надявам се да ме одобрат имам добро CV![]()
![]()
![]()
..... майтап ... Ако си под 15 си малка и щом мислиш, че не си готова не го прави . Това е от мен
![]()
Да!
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Щом не се чувстваш готова не го прави!
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Малка си, щом не си готова и те е страх.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
И как да преценим дали си малка, след като не си писала на колко години си?![]()
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
След като си сигурна, че не искаш, какво питаш?
И защо изобщо се чудиш, след като се мислиш за малка?!Само защото другите го правят, трябва и ти ли?
Чакай да ти дойде времето.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ето защо НЕ трябва да го правиш :Първоначално написано от cookie66
1. ''Имам вече много предложеиня за секс'' - това не значи,че трябва! То предложения за много работи има,но кое е редно помисли!
2. '' ме е страх '' - щом те е страх и по 'многото предложения' предполагам значи нямаш сериозно гадже. Нямаш човек,който да държи на теб,да те обича и да го е грижа за това да се отпуснеш и да си добре. Като цяло... явно не си говорила с момче на тази тема. > лошо.
3. ''защото се чувствам малка '' - щом се чувстваш малка - значи си малка за това. => не му е времето сега! Когато му е време няма да се чувстваш нито малка,нито ще те е страх. А времето ще му дойде (поне най-подходящото),когато намериш момче,което да държи на теб!
4. '' обяснете ми дали боли при отварянето и дали тече много кръв ... защото найстина незнам нищо за него '' - точно,защото не знаеш нищо за това можеш също да си направиш извода,че не ти е време.
И все пак : Някои ги боли повече,някои по-малко. Други не ги боли. При някои тече малко кръв. При други малко повече. (като цяло няма да е особено внушително количеството). При други НЯМА кръв. => индивидуално е. Не можеш да знаеш.
Но едно нещо можеш да знаеш - когато го направиш с чувства тези неща няма да те притесняват,защото ще знаеш,че си в ръцете на този,който те обича и ще се наслаждаваш на много по-силно чувство от ''муш-муш''.
Е,ти избери как искаш да бъде.
ами ако е на под 15 едвали ще знае кфо е CVПървоначално написано от ludiq0maks
KO6MARA GSI 16V RISSE
няма значение на колко си.....ако не се чувстваш готова от вътре и не те е хванал хормона и не ти се прави секс...недейвсичко си идва само със времето.....а на този въпрос дали боли и колко кръв тече мила мога да ти отговоря така;при всяко момиче е ама напълно различно....ако ти кажа че няма да те боли най вероятно ще те излъжа...а за кървенето щи дам пример за мойта приятелка...бях и първия и я отворих и имах съвсем лек блед отенък от кръв по пръста...от там нататък не е имало и следа от кръв
успех
Az sym na 13 sega 6te prava 14
1. ПИШИ НА КИРИЛИЦА. Не е голяма философия.Първоначално написано от cookie66
2.![]()
Прекалено си малка.
KO6MARA GSI 16V RISSE
И аз съм на 14,ама не пускам смотани теми като твоите,изчакай да станеш на 15-16 ,тогава го прави, до тогава си чети книжките и да не забравиш да прочетеш важните теми в разделите ; "Любов,Секс" , щото след 1-2 годинки да не пишеш тема от сорта на "Глътнах му спермата,бременна ли съм? ; Правихме го без презерватив и много съжълявамммм ;( "
Направи го,когато си готова за това
малка си, изчакай докато предложенията станат повечеПървоначално написано от cookie66
![]()
не просто си изчакай, всичко с времето си
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Най-добрия и пълен отговор по темата.Първоначално написано от Punisherrr
+1000000000![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Замисли се над това-пишеш във форум,където питаш едва ли не дали си готова за секс.Ние откъде да знаем?
Замисли се и над това-имаш ли необходимата сексуална култура,човек до себе си.И да,малка си.На няма и 14 години си мастурбирай,ама нищо повече.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Малка си..Изчакай поне да станеш на 15-16 и тогава го прави
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Като се чувстваш малка не го прави бе ...Първоначално написано от cookie66
![]()
Какво "отваряне" бе кви са тия изрази да не си консерва та да те отварят ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да ,найстина мн тъп изразПървоначално написано от Hilary_
![]()
По темичката , малка си !
Абе момиченце, къде ми мислиш на 13 за секс?! Естествено, че си малка! Най-добре да започнеш сексуален живот на 17-18, за къде бързаш?! Сексът няма да избяга, пък и в началото не е кой знае колко приятно изживяване. Удоволствието идва по-късно и то до голяма степен зависи от партньора ти и от чувствата ви един към друг! Ако нямаш сериозен приятел, да ходите поне от 2-3 месеца, в който да си сигурна, че те обича и на който да имаш доворие, изобщо не си го помисляй! Особено на тая "смешна" възраст, на която си!![]()
Най-малкото помисли за евентуалните последствия!Сексът не е шега работа и определено не е игра за деца. А ти си още дете. Или си мислиш, че болестите, предавани по полов път са безобидни, или, че презервативите не се късат?! Чувстваш ли се достатъчно пораснала, за да поемеш такава отговорност...?Сама си отговори.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел