.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Малък проблем

Здравейте, може да има други такива теми ,но не съм гледал + това моя слу4ай си е единствен по рода си.Така да се върнем към въпроса.Зна4и като си фана гадже вингаи оплесквам нещтата.Вярно стамежлив съм, даже много, но хи4 не ме бива в тая работа. Искам да ви попитам как да се държа, за какво да си говорим .НЕ МЕ БИВА.Искам ако може да ми разкажете за какво си говорите с вашата приятелка(това е въпроса за мом4етата),а въпроса за моми4етата е какво оби4ате да си говорите, вие ли тръгвате за целувка или там нещо не знам Благодаря предварително

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    говорете си за неща, които тя харесва.. от които тя се интересува. показвай й, че я харесваш, че цениш мнението й, че се интересуваш какво мисли... а за целувката...по-добре ти я започни.. да кажем първо я прегърни..след тва я погледни в очите и действай

Мега фен Аватара на Hilary_
    Говорим си за всякакви простотии ... (казвам простотии, защото той всичко го обръща на смях .. ). На момента трябва да ти идват темичките ... то не става така по учебник .. Ако не я познаваш почни с обикновените въпроси ... музика, филми, любими места и подобни, за да я опознаеш .. А за целувките ми принципно ти трябва да си по настоятелен (ако тя е по-срамежлива) ...

Град
    По балкана някъде..

Re: Малък проблем

Цитирай Първоначално написано от kaisha30
    + това моя слу4ай си е единствен по рода си.
    ACϟDC

Мега фен
    Град
    София
    Абе,младеж,недей да говориш такива простотии бе.Не энаел эа какво да си говори с хората.Еми,това е много лошо.3наеш си го де.Ама ние като ти раэкажем нашите раэговори,нищо няма да ти се оправи в положението.Или сам чупиш стените и оправяш положението си,или си остава така.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Говорим си за всякакви простотии ... (казвам простотии, защото той всичко го обръща на смях .. ). На момента трябва да ти идват темичките ... то не става така по учебник .. Ако не я познаваш почни с обикновените въпроси ... музика, филми, любими места и подобни, за да я опознаеш .. А за целувките ми принципно ти трябва да си по настоятелен (ако тя е по-срамежлива) ...
    Никога момичето няма да тръгне да те целуне първо.. Иначе да..говорете си за музика и т.н.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Абе всяко момиче си е различно. Ама основните теми за музика филми и ала бала почти навсякъде вървят. Но аз например не обичам сериозните хора. Отначало, когато се запознавам с някого всичко е на базик и постепенно след това започваме да говорим сериозно. Някои хора са точно обратното - първо говорят без да се шегуват, предполагам, че защото не знаят как би се приела една шега от тяхна страна, а с времето се отпускат. Ако не знаеш нищо за момичето най-добре е да започнеш от интересите и. След това вече можеш да прецениш за какво можете да си говорите. И това срамежливо момче е доста зле...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

благодаря за отговорите много.Ще действам и ще пиша как съм се справил.Мерси много

благодаря за отговорите много.Ще действам и ще пиша как съм се справил.Мерси много
    пак заповядай ... И после да кажеш как е минало ей!!

Супер фен Аватара на l0lz
    Искам да ти дам едно мъничко съветче като за начало.. ПИШИ ПРАВИЛНО!
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    Там, където не си...
    Цитирай Първоначално написано от falshiwata
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Никога момичето няма да тръгне да те целуне първо.. Иначе да..говорете си за музика и т.н.
    А...има си и изключения
    Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
    -=Моите драсканици=-

не знам от кой град си, ама във Варна примерно има ледена пързалка, можете да покарате малко хем ще се смеете, хем това, че се срамуваш ще ти се отпуши и ще ти дойдат теми, или пък някво друго забавление. Ако не намериш нищо обсъждайте хората по улицата
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Ами кво да ви кажа.Всичко мина перфектно, много Ви благодаря.

Ами кво да ви кажа.Всичко мина перфектно, много Ви благодаря.
    хохо няма втори като нас беее ... добре, че сме ние ...

айде очакваме втора среща ..

Повече от фен
    уау сори ама ти на колко си...за какво си говорим..за неща от ежедневието,когато излизаме с компанията общи неща ..а колкото до това кой тръгва за целувка-едва ли има значение ...кофти е ако тръгнеш много да и говориш за все едно и също .....рутината убива

Мега фен
    Град
    <3

Re: Малък проблем

+ това моя слу4ай си е единствен по рода си.
    Дано не си вярваш наистина.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си