Значи, тази година ще бъда 7 клас и искам да ходя на някакви курсове или по математика , или по български и литература.Може ли да ми предложите някакви в София около Надежда и през седмицата , и да не са много скъпи, и...Ох, много изисквания станаха.Благодаря.![]()
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
Емии не знам за курсове през седмицата, но в събота и неделя- Веди. Там ходиха едни мои приятелки.
А иначе всички курсове са си скъпи.
Za tvoite iziskvaniq e pochti nevuzmojno.Varianta e chasten uchitel, no evtino edva li.Goreshto ti preporuchvam kursovete kum 91. NEG-az gi poseshtavah i postignah mechtata si-9. FEG, no balut mi stigashe za vsichki uchilishta v Sofiq bez NEG.
Ako si reshila da gi poseshtavash-pishi mi, za da ti dam kordinati.
P.P.:Provejdat se v Bogoslovskiq fakultet vsqka nedelq.
P.P.2:Sujalqvam za latinicata, no neshto mi se bugna.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Аз пък аз препоръчвам Регалия. Уроците се провеждат в неделя в 119 СОУ ( около х-л Плиска се намира). Благодарение на тях влязох в Испанската, а балът ми стигаше за всички училища в София. Пиши ми на лично, ако те интересува повече.
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]