- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- самичка:(
Абеее дреме ти ... ясно какви са всичките ...![]()
Аз бих отишла сама ... и даже на пук на тях бих се запознала с нови хора ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Панаира не село е един път в живота няма как да не отидеш.
Явно те само те използват,търсят изгода от теб.Както казаха останалите,намери си истински приятели.![]()
Отиди сама - какво ти пука? Разходи се, разгледай и се прибери
А колкото за другото - явно си прекалено добра и наивна и хората се възползват от това нещо... Следващият път, когато ти поискат услуга ги отрежи.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Икакво като си сама?Тъкмо ще правиш каквото ти душа иска,а не да се съобразяваш с другите.
I believe I can fly..
Намери си нови приятели и недей взима толкова навътре тия неща.
Все ще имаш някой познат, който да излезе с теб.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
айде приятно прекарване днес![]()
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Фактът, че виждаш, че те само те използват мисля, че трябва да ти даде ясна представа колко са ти "приятелки". Ще ти дам един съвет, сприятели се с някое свесно момче, защото ние момичетата не можем да бъдем приятелки, или поне много рядко се среща. Ето давам ти пример : ако двама най- добри приятели си падат по едно момиче, първо, че ще си признаят един на друг , което не всички момичета биха направили, и второ няма да си здърпат косите или да се скарат, както ние момичетата, ами ще намерят начин или да я забравят или пък и двамата да са с нея.. от личен опит ти го казвам![]()
. Нито ще ти завиждат нито ще ти говорят зад гърба .. ако не за друго за това стават момчетата
![]()
.. майтап
![]()
![]()
.
П.С: Не искам да убиждам момичетата, но многократно съм ставала свидетел на такива ситуации и сама за себе си съм се убедила, че приятелството между момичета, не е толкова силно, колкото между момчетата. Единствената жена, на която можеш изцяло да разчиташ е майката.![]()
![]()
![]()
намери си истински приятел .. а не такъв ,който само те използва
следващият път като поискат нещо от теб отрежи ги ..
иначе отиди на панаира да разгледаш ..сама .. нищо няма да ти стане тъкмо можеш да видиш някой познат ,с който да си поговориш ...: )
Точно над твойта тема имаше един дето си търси приятелка... Ей тва е карма !
+1!!!!!Първоначално написано от loveisgonee
![]()
love is gone!
Кво ше им прайш кефа да не слезеш :d А да и те те използват заЕби ги и си намери нови приятели... Ще ти кажа кво мислят за теб... "А трябва ни нещо ее ми дай ще се обадим на оная будала дето си мисли че я обичаме и ще ни напрай веднага услугата ;]"
заеби ги тея използвачи ;]
tAke a dIrty pIcture![]()
Тая история в началото на всеки момичешки пубертет явно я има![]()
Ще порастнеш и ще намериш истински приятели,които ще ти доказват,че държат на теб.
нямаш ли роднини ??? зарежи ги твойте "приятели" за в бъдеще и си намери истински такива
I can't stop myself from loving you <3
дояде ми сеПървоначално написано от w0sh
+100Първоначално написано от Neet
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
И ги наричаш приятели?По-скоро са познати...незнам какво да ти кажа,много е лесно да напиша намери си нови приятели,но това не става просто ей така от днес за утре.Но все пак опитвай да се запознаваш с тови хора,които да те разбират,да ти е весело с тях и всичко ще се подредиПървоначално написано от Titanic_baby
![]()
Еби им майката и не им целувай краката.. по-добре да си самичка, от колкото с псевдо 'приятелите си'... плюс това не си само, имаш нас - виртуалните си приятели ))) докато си намери читави такива лични!
прояви себеуважение, ако не друго - тегли им една майна и си живей живота. Приятели тепърва ще печелиш.
така е добрите хоре всички се мъчат да ги използватПървоначално написано от Titanic_baby
Първоначално написано от w0sh
![]()
Ми на виенското колело може да няма място и затова така да правят.![]()
Спокойно,те после ще ти разкажат как е било.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Първо-Раздела е грешен!Какво общо има с любовта така и не зацепих?!![]()
Второ-щом ще ти е некомфортно да ходиш сама си остани във вас..Ако не ти дреме чак толкова им се натреси и си изкарай готино.В крайна сметка сам си правиш кефа,не го оставяш на другите![]()
Айде да те хвана за ръчичка и да те водим на "International Fair of Plovdiv".
Teпенца а-у. Ресторантчета,кафенца. А ако имаш и две готини краченца,получаваш бонус -две кюфтенца....
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Абсолютно на същото мнение съм..!Първоначално написано от Zaharinka
![]()