- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля момчетата за помощ :@
ЗНАМ,ЧЕ ТЕМАТА НЕ Е ЗА ТУК!!! значии проблема е че не мога да си влезна в скайпа... Всичко си беше ок докато не ми заби компа и аз го рестартирах,след това трябваше да си впиша skype името и passa и ми излезна,че сигурно в момента някой друг го ползва,аз влезнах от един друг скайп за да видя дали съм на линия но не бях
нз кво да правя..аре момчета помагайте,преди време пак ми беше станало така но след 2-3 дни се оправи..дали сега ще стане пак така
а искам да попитам за преинсталирането на windows горе долу колко ще ми вземат щото компа ми има нужда ..
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЯЛНО И ПАК СЕ ИЗВИНЯВАМ ЧЕ НЕ ТЕМАТА НЕ Е В НЕОБХОДИМИЯ РАЗДЕЛ НО ТУК ВЛИЗАТ ПОВЕЧЕТО TEENS![]()
40 лева щи земат, а за проблема ти, не знам..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
що питаш само момчетата?! за преинсталиране на windows защо не пробваш сама, ще ти дам линк на ЛС с обяснение ако искаш да се пробваш сама, не е толкоз трудно, а ако не успееш тез 40 лева и без туй ще трябва да ги дадеш, така че няма да стане нищо ако опиташиначе това за скайп е май невъзможно, щото аз съм бил в скайп от моя комп, и като отида на гости си влизам пак без да ми създава проблеми
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
еми питам момчетата защото си мисля че повече разбиратеок дай линка пък да пробвам...малко се съмнявам да успея но..
![]()
Щото за 40 лева щи е оригинален windows със всичките ъпдейти.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
хитрооо![]()
в кофата може би щеше да ти помогнат повече :P
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong