- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой въобще чете ли книгите за лятото ?
Наскоро разбрах, че трябва да чета някфи книги за училище ... А толку ме мързиии ..![]()
А и почти никакво време нямам, защото е края на ваканцията ..
Попринцип нямаше да ми пука толку ама ще съм в ново даскало и не искам да съм единствената дето няма да е чела тъпите книги и да съм неподготвена за час ...
Таа .. на въпроса .. то е ясно,че няма да ги прочета ама поне да попитам дали вие сте си ги прочели
![]()
.. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}
Нъ- Е.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Според мен имаш нужда малко да се пообразоваш. Имаш време да прочетеш по-важните произведения.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз чета.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз си чета книгите
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
прочетох 1 цялата почнах Дядо Горио не ми беше интересня спрях я на 40 страница![]()
поне 1 прочети колкото и да ти е трудно :P
Не чета книгите, защото са адска скука(чета по свой избор), пък и сме по нова програма, кой знае как ще ни ошашавят с някакви нови произведения по литература.![]()
Male
Чета книгите, които са ми дадени за 8-ми клас. До момента съм прочела само 6 разказа.![]()
През ваканцията чета книги, различни пот задължителните. Задължителните произведения чета през учебната година, защото трябва да се познават в подробности. С какво толкова си заета в края на ваканцията? От четене не боли глава, най-много да поумнееш малко. А и ако ще си 8 клас пък съвсем не виждам проблем-задължителната литература е предимно разкази, не много дълги.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Не съм чел нямам и намерения![]()
прочетох няколко неща от списака, но ми остана още мн и не мисля да ги четаосвен това имам огромно домашно по френски което не съм писала и май няма да напиша, защото няма от къде да го препиша
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Нямаше ли такав тема?![]()
Иначе да ,чета ги ...
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Ами почнах една, но до средата и ми стана много скучна и ги зарязах..Ще се налага да ги чета през учебната година..
![]()
Ми на нас другарката ни продиктува списъка с книгите,ама аз го хвърлих.Така,че не чета-никога не съм чела.![]()
Аз поне НЕ
никога не съм си правила труда дори да погледна кои са![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Първоначално написано от aloveyou
Аз даже не знам кои сазнам само за крадецът на праскови ма добре че има филм та си го изтеглих
![]()
Аз съм 0409
Чета ги, разбира се. За 11 клас още не съм ги започнал, защото е главно поезия и няма смисъл сега да ги прочета и като дойде време да съм ги забравил.
Някой пък като каже, че нямал време... Работа сякаш имате, че не можете да прочете нещо. Иначе имате време да четете идиотските теми или пък коментарите си някъде... Само оправдания мислите.
Audio ergo sum
Да, чета, даже ми останаха само 3-4, за да ги прочета всички![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Хубаво е да се прочетата книгите, дадени за задължителен прочит. Не казвам всичко, но поне 1-2, максимум 4. Добиваш някаква представа за самото произведение, пък и в час ще ти е по-лесно, тъй като материала вече ти е познат. Не е измислено това туко така
От списъка ми с 14 книги до момента съм прочела само 3. Не звучи добре, но най-тежките вече са отстранени![]()
"I make music for the glory of God and as recreation of the mind and body..."
David Coverdale (Whitesnake)
От списъка четох няколко произведения,но са доста тъпи и го зарязах.
Чета си книжки по мой избор.![]()
Не съм чел от този списък книги...в повечето случаи не ми харесват.Чета каквото ми харесва и когато реша-цялата история с книги за ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН прочит през лятото не ми харесва..аз по принцип лятото нищо не ми се прави де![]()