.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 128

Някой въобще чете ли книгите за лятото ?

Наскоро разбрах, че трябва да чета някфи книги за училище ... А толку ме мързиии .. А и почти никакво време нямам, защото е края на ваканцията .. Попринцип нямаше да ми пука толку ама ще съм в ново даскало и не искам да съм единствената дето няма да е чела тъпите книги и да съм неподготвена за час ... Таа .. на въпроса .. то е ясно,че няма да ги прочета ама поне да попитам дали вие сте си ги прочели
    .. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}

Супер фен Аватара на l0lz
    Нъ- Е.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Според мен имаш нужда малко да се пообразоваш. Имаш време да прочетеш по-важните произведения.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз чета.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Аз си чета книгите
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Стара Загора
    прочетох 1 цялата почнах Дядо Горио не ми беше интересня спрях я на 40 страница поне 1 прочети колкото и да ти е трудно :P

Не чета книгите, защото са адска скука(чета по свой избор), пък и сме по нова програма, кой знае как ще ни ошашавят с някакви нови произведения по литература.
    Male

Чета книгите, които са ми дадени за 8-ми клас. До момента съм прочела само 6 разказа.

аз не
    phah

Повече от фен
    През ваканцията чета книги, различни пот задължителните. Задължителните произведения чета през учебната година, защото трябва да се познават в подробности. С какво толкова си заета в края на ваканцията? От четене не боли глава, най-много да поумнееш малко. А и ако ще си 8 клас пък съвсем не виждам проблем-задължителната литература е предимно разкази, не много дълги.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Не съм чел нямам и намерения

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    прочетох няколко неща от списака, но ми остана още мн и не мисля да ги чета освен това имам огромно домашно по френски което не съм писала и май няма да напиша, защото няма от къде да го препиша
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Нямаше ли такав тема?

Иначе да ,чета ги ...
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Ами почнах една, но до средата и ми стана много скучна и ги зарязах.. Ще се налага да ги чета през учебната година..

Супер фен
    Ми на нас другарката ни продиктува списъка с книгите,ама аз го хвърлих.Така,че не чета-никога не съм чела.

Аз поне НЕ

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    никога не съм си правила труда дори да погледна кои са
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    В света на чудесата..
    Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Аз си чета книгите

Аз даже не знам кои са знам само за крадецът на праскови ма добре че има филм та си го изтеглих
    Аз съм 0409

Чета ги, разбира се. За 11 клас още не съм ги започнал, защото е главно поезия и няма смисъл сега да ги прочета и като дойде време да съм ги забравил.
    Някой пък като каже, че нямал време... Работа сякаш имате, че не можете да прочете нещо. Иначе имате време да четете идиотските теми или пък коментарите си някъде... Само оправдания мислите.
    Audio ergo sum

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    Да, чета, даже ми останаха само 3-4, за да ги прочета всички
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Хубаво е да се прочетата книгите, дадени за задължителен прочит. Не казвам всичко, но поне 1-2, максимум 4. Добиваш някаква представа за самото произведение, пък и в час ще ти е по-лесно, тъй като материала вече ти е познат. Не е измислено това туко така
    От списъка ми с 14 книги до момента съм прочела само 3. Не звучи добре, но най-тежките вече са отстранени
    "I make music for the glory of God and as recreation of the mind and body..."
    David Coverdale (Whitesnake)

От списъка четох няколко произведения,но са доста тъпи и го зарязах.
    Чета си книжки по мой избор.

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Не съм чел от този списък книги...в повечето случаи не ми харесват.Чета каквото ми харесва и когато реша-цялата история с книги за ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН прочит през лятото не ми харесва..аз по принцип лятото нищо не ми се прави де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си