здравейте.. всичко се случи толкова внезапно, даже и аз не разбрах как хлътнах по този мъж. колега ми е, има си сериозна приятелка(ходили от 5 години поне така дочух от приятели). той също не отрече този факт,дори каза че много ме харесва на колеги.. преди 1-2 седмици стояхме и си говорехме.на мен ми мина през ума да го попитам какво става с неговата приятелка. и отговора беше скоро ще се разделим.. виждахме се всяка вечер. говорихме си по телефона.. всичко беше страхотно. но преди 2 дни реших да попитам до къде са стигнали нещата, защото хлътвам много сериозно и отговора беше" на същото положение.. оставил съм се по течението.. все пак сме колеги" когато го запитах защо ме излъга че ще промениш нещата отговори"аз не отказвам на никой.." после дори спряхме да комуникираме. днес мина малко по различно деня.. моля дайте ми съвет какво да правя. дали да се опитам и да се боря за него или да се откажа.. много съм объркана. първо казва "ти си най хубавото нещо което ми се е случило откакто се върнах" а после "нищо няма да стане". обмилих и варианта да го е казал за да ме вкара в леглото си, но отпада.. какво да правя