.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    След като си го зарязала е нормално да ходи с други - вече не ти е задължен.Толкова е просто....
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Щом ти е кофти значи не ти е безразличен.
    Сама си го скъсала, какво очакваш? Момчетата не са като нас - да се затварят в себе си и с дни да не позволяват на никого да се доближи до тях, защото преодоляват бившия... На тях дори да им е гадно не го показват така както ние. За тях преодоляването става като си намерят друго момиче. Или поне аз съм останала с това впечатление...
    Няма смисъл да се сдухваш - така или иначе всичко между вас вече е приключило. По-добре излизай с приятели, разсейвай се и се поогледай за някое ново момче
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    ми, като си тъпа... овца и не знаеш кво искаш, кво правим?
    няма да ти тича по гъза момчето, не си единственото момиче.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Много си глупава с извинение значи късаш го първо неискаш да си с него и като го виждаш с друга те хваща яд защо? нали няма нищо между вас той няма цял живот да те чака и да седи е така кога на тебе ти е кеф и да ти тича по гъза а ти да си правиш каквото искаш. Няма да стане миличка сори

скъсала си го защото пламъчето вече било угаснало.. ами щом ти си го скъсала момчето си продължава живота напред ти кво искаш.. ся че ти е гадно сама си си го направила. Ти си тази която го е оставила. Сега той продължава без теб и така..

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Смешна си нали "пламъчето е угаснало" .. кво очакваше ?? Да се здуха и да не погледне момиче ли ? Ццц верно не знаеш кво искаш!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    явно те е преодолял бързо или не те е обичал наистина .. забрави го и ти и продължавай напред ..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Ти ко очакваш да испадне в траур ли ?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    А да не би да се опитва да те кара да ревнуваш, щом ти си го скъсала? Има и такава вероятност...
    хмм, да, да , доста вероятно е, да знаеш

Да, нормално е.Ние жените мразим да бъдем заменяни много бързо.В нашите съзнания бившия трябва да легне болен на легло, веднага след като си си събрала багажа, да стене и да охка от неописуема болка в гърдите, от разкъсващото му се сърце.Да, ама пропуснахме факта, че е мъж..Следователно да те смени бързо се смята за нещо естетсвено!(според него)..

Голям фен
    [/quote]И аз още като прочетох заглавието това си помислих... оставяй го не се занимавай,отивай и ти се забивай с някой батко да видиш кфо гадно ще му стане на бившия пък и по принцип доста често се случва веднага след като са скъсали единия от двамата партньори веднага хваща някой/я за да направи гадно на бившия/ата си приятел/ка тфа е научно доказано и едва ли не се опитва да ти докаже,че може да живее без теб и му е много добре,а отвътре страда [/quote]
    +1
    мисля че е тръгнал с друга за да те забрави или да ти направи напук
    love is gone!

Град
    < 33
    Не стига че си го зарязала , ами и ся други да не го пипат ти кфо искаш вечно да реве за теб ли? ха ха
    Actions speaks louder then words .. >.<

Голям фен
    Според мене ти си си виновна ... да не си го казвала ... насълзили му се очите значи те е обичал .. но си е казъл няма да цикля на 1 място като не ме иска тя друга ще ме поиска ... тва е начина за някой хора да забравят ... твоя грешка,че си го скъсала ...

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Ем...сигурно е някакъв защитен механизъм. Не, че те е забравил, просто мисли, че ще му е по-лесно да те преодолее, ако си намери някоя колкото се може по-скоро.
    I'm yours.

Всички така казват
    Обичам те Обичам те ама друг път

И на мен ми се е случвало след като скъсам с приятеля ми да го видя с друга и знам кво е усещането. . дори след това пак се събрахме .. всичко започна на ново ..

Но да ти кажа някой момчета след като скъсат с приятелките си и веднага си хващат друго момиче,за да забравят по-бързо независимо дали обичат или не ,.. то и при момичетата е така,но не винаги .. Живота е сложен
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от kypidoncheto
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Не знаеш какво искаш ми се струва.

"Не си искам кексчето,ама и другите да не ми го пипат!"
    Съгласна
    +
    Мдааа,сигурно не си на повече от 14

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Ти ко очакваш да испадне в траур ли ?
    Мноо ме кефи тоо

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Не те е забравил толкова бързо-просто те кара да ревнуваш.А щом ти си го зарязала следва да нямаш никакви чувства към него и да не се дразниш от тези негови действия...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

щом се е насълзил,значи те е обичал...това не може да се направи нарочно(предполагам,че всичко тогава е ставало прекалено бързо и затова го казвам това).Също така не разбирам защо това е проблем при положение,че си го отрязала...момчето си продължава напред,може да не му е лесно или да не му е толкова приятно колкото ти изглежда...пък и вече не сте зависими 1 от друг и не виждам какъв е проблемът....явно `пламъчето` не е съвсем угаснало при тебе...

ооо момчето е продължило напред ... като не си била сигурна, да не си го оставяла ...

Фен
    Град
    Рая
    Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    И на мен ми се е случвало след като скъсам с приятеля ми да го видя с друга и знам кво е усещането. . дори след това пак се събрахме .. всичко започна на ново ..

Но да ти кажа някой момчета след като скъсат с приятелките си и веднага си хващат друго момиче,за да забравят по-бързо независимо дали обичат или не ,.. то и при момичетата е така,но не винаги .. Живота е сложен
    +1

Вие тъпи ли сте ?Това е съвсем нормална реакция и очевидно момичето не знае на какво се дължи.На всеки му става гадно,като види бившето си гадже с някого другиго.Това не означава,че трябва отново да сте заедно.С времето няма да ти е толкова гадно и няма дори да мислиш за това.Дори и ти да си го скъсала е нормално да ревнуваш.Ще ти мине (:

Вие тъпи ли сте ?Това е съвсем нормална реакция и очевидно момичето не знае на какво се дължи.На всеки му става гадно,като види бившето си гадже с някого другиго.Това не означава,че трябва отново да сте заедно.С времето няма да ти е толкова гадно и няма дори да мислиш за това.Дори и ти да си го скъсала е нормално да ревнуваш.Ще ти мине (:

Порастни,не е редно след като ТИ си го зарязала ся едва ли не да му държиш сметка какво прави

Супер фен Аватара на elysunny
    ех ама кво веднага почнахте 'да не ти пука'
    зависи колко дълго сте били заедно ?
    дали те е обичал ?
    може бби просто е бил с теб е така между другото, а може би го прави, за да ревнуваш, не знам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си