- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скоро скъсахме с гаджето, а той вече се забива с други...
След като си го зарязала е нормално да ходи с други - вече не ти е задължен.Толкова е просто....
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Щом ти е кофти значи не ти е безразличен.
Сама си го скъсала, какво очакваш? Момчетата не са като нас - да се затварят в себе си и с дни да не позволяват на никого да се доближи до тях, защото преодоляват бившия... На тях дори да им е гадно не го показват така както ние. За тях преодоляването става като си намерят друго момиче. Или поне аз съм останала с това впечатление...
Няма смисъл да се сдухваш - така или иначе всичко между вас вече е приключило. По-добре излизай с приятели, разсейвай се и се поогледай за някое ново момче![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
скъсала си го защото пламъчето вече било угаснало.. ами щом ти си го скъсала момчето си продължава живота напред ти кво искаш.. ся че ти е гадно сама си си го направила. Ти си тази която го е оставила. Сега той продължава без теб и така..
Смешна си![]()
нали "пламъчето е угаснало" .. кво очакваше ?? Да се здуха и да не погледне момиче ли ?
![]()
![]()
Ццц верно не знаеш кво искаш!
![]()
![]()
явно те е преодолял бързо или не те е обичал наистина .. забрави го и ти и продължавай напред ..
Ти ко очакваш да испадне в траур ли ?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
хмм, да, да , доста вероятно е, да знаешПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Да, нормално е.Ние жените мразим да бъдем заменяни много бързо.В нашите съзнания бившия трябва да легне болен на легло, веднага след като си си събрала багажа, да стене и да охка от неописуема болка в гърдите, от разкъсващото му се сърце.Да, ама пропуснахме факта, че е мъж..Следователно да те смени бързо се смята за нещо естетсвено!(според него)..
[/quote]И аз още като прочетох заглавието това си помислих... оставяй го не се занимавай,отивай и ти се забивай с някой батко да видиш кфо гадно ще му стане на бившия![]()
пък и по принцип доста често се случва веднага след като са скъсали единия от двамата партньори веднага хваща някой/я за да направи гадно на бившия/ата си приятел/ка
тфа е научно доказано
и едва ли не се опитва да ти докаже,че може да живее без теб и му е много добре,а отвътре страда
[/quote]
+1
мисля че е тръгнал с друга за да те забрави или да ти направи напук
love is gone!
Не стига че си го зарязала , ами и ся други да не го пипатти кфо искаш вечно да реве за теб ли? ха ха
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Според мене ти си си виновна ... да не си го казвала ... насълзили му се очите значи те е обичал .. но си е казъл няма да цикля на 1 място като не ме иска тя друга ще ме поиска ... тва е начина за някой хора да забравят ... твоя грешка,че си го скъсала ...
Ем...сигурно е някакъв защитен механизъм. Не, че те е забравил, просто мисли, че ще му е по-лесно да те преодолее, ако си намери някоя колкото се може по-скоро.
I'm yours.
И на мен ми се е случвало след като скъсам с приятеля ми да го видя с друга и знам кво е усещането. . дори след това пак се събрахме .. всичко започна на ново ..
Но да ти кажа някой момчета след като скъсат с приятелките си и веднага си хващат друго момиче,за да забравят по-бързо независимо дали обичат или не ,.. то и при момичетата е така,но не винаги .. Живота е сложен
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Мдааа,сигурно не си на повече от 14Първоначално написано от kypidoncheto
Мноо ме кефи тооПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sladkalady
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
щом се е насълзил,значи те е обичал...това не може да се направи нарочно(предполагам,че всичко тогава е ставало прекалено бързо и затова го казвам това).Също така не разбирам защо това е проблем при положение,че си го отрязала...момчето си продължава напред,може да не му е лесно или да не му е толкова приятно колкото ти изглежда...пък и вече не сте зависими 1 от друг и не виждам какъв е проблемът....явно `пламъчето` не е съвсем угаснало при тебе...![]()
ооо момчето е продължило напред ... като не си била сигурна, да не си го оставяла ...
+1Първоначално написано от sweety_blondy
Вие тъпи ли сте ?Това е съвсем нормална реакция и очевидно момичето не знае на какво се дължи.На всеки му става гадно,като види бившето си гадже с някого другиго.Това не означава,че трябва отново да сте заедно.С времето няма да ти е толкова гадно и няма дори да мислиш за това.Дори и ти да си го скъсала е нормално да ревнуваш.Ще ти мине (:
Вие тъпи ли сте ?Това е съвсем нормална реакция и очевидно момичето не знае на какво се дължи.На всеки му става гадно,като види бившето си гадже с някого другиго.Това не означава,че трябва отново да сте заедно.С времето няма да ти е толкова гадно и няма дори да мислиш за това.Дори и ти да си го скъсала е нормално да ревнуваш.Ще ти мине (:
Порастни,не е редно след като ТИ си го зарязала ся едва ли не да му държиш сметка какво прави![]()
ех ама кво веднага почнахте 'да не ти пука'
зависи колко дълго сте били заедно ?
дали те е обичал ?
може бби просто е бил с теб е така между другото, а може би го прави, за да ревнуваш, не знам