- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с майка ми....
Започвам от вчера когато бях на рожден ден в един приятел.Бяхме се събрали цялата компания и разбира се имаше алкохол.Аз пих ,но в определено количество.Когато се прибрах се изкъпах и веднага си легнах ,защото нямаше какво друго да правя.И майка ми си помисли ,че съм се напила и затова съм си легнала по рано.Обикновено си лягам късно и майка ми недоволства и иска да си лягам рано ,а когато си легна рано пък си мисли глупости.... На нова година се напих без да искам не можах да определя количеството алкохол което изпих и тогава тя ме видя в пияно състояние. Но само тогава се напих....
Какво да правя??? Как да и докажа ,че може да ми има доверие...?
![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
ахаха аз снощи много се бях сцепила (коз) и легнах че не можех да седя на краката сии обсолютно същото ... от коя бирария съм се прибирала
нз кво ... хаха
phah
Веднъж загубиш ли доверието на някой, трудно можеш да го върнеш. А и ти все пак си пила алкохол, миришела си на алкохол, така че не се изкарвай толкова невинна и неоправдана.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Незнам... опитай се да й докажеш, че си същото момиче , че няма защо да се съмнява в теб... а по какъв начин... сама си прецени.
А на колко си?
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Да на колко си ?
Обясни и , че не си се напила и и кажи истината. Кажи и , че няма за какво да я лъжеш и сама да си прецени дали да ти вярва .
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Изгубиш ли доверието в даден човек , после трудно се връща.
А ти как мислиш да и го върнеш .. ?!
И аз искам да знам на колко си , защото ако си някоя 11 - 12 годишна , няма какво да се чудя.
Обаче , ако си 14 - 15 или по-голяма и майка ти няма доверие в теб , значи не си го заслужила.
Защо не кажеш тези неща които си написала и на нея , но ги кажи истински , осъзнавайки грешката си , а не само за извинение.
![]()
Опитай се да й обясниш какво се е случило. Ако е разбрана, няма да ти прави проблеми.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ахах..Значи си направила нещо което да провокира такива мисли у майка ти...Помисли дали само си била пийнала или си била леко подпийнала,защото има голяма разлика..Аз мисля,че си си била баш пияна и сега се опитваш да докажеш пред себе си,че не е било така![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ами ако те успокоява, аз също съм си губила доверието. Може да си го възвърнеш, но доста трудно. Покажи им, че може да разчитат на теб и че си сериозна.![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Самоо на 14![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Не се панирай толкова, не е станало голямо чудо. Няма да ти е сърдита за вечни времена. А и явно не е имала бурен пристъп на ярост от това, щом не си споменала точно реакцията й. Кажи й какво е станало наистина, че сте били компания, весело ви е било и си пила, но с мярка, но бъди спокойна и ще си убедителна. Все пак казваш истината.