- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване с конец
обезкосмяване с конец .. каква е тая нова глупост не съм чувала подобно нещо![]()
![]()
обяснете че ми е любопитно![]()
Аз съм чувала само за веждите незнам да се използва и за други места.
Another day,another drama
да, наистина. Какво представлява?
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
http://vbox7.com/play:ae4188ed ---> пробвах го, боли много по - малко отколкото с пинсета![]()
Аз съм била на козметик и с конец са ми оформяли веждите... не е нито новост, нито нещо особено.Болката си е същата.. нито повече, нито по-малко.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
само като гледам видеото не искам да си представям колко боли![]()
Една съфорумка каза, че по този начин си обезкосмява коремчето при козметикик и значително косъмчетата са оредели(нямам си и на представа как се пише).
Абе изгледах видеото, но според мен най-добре си остава да си ги скубеш с пинсета вкъщи![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
С конец след време косъмчетата оредяват,на мен така ми почистват веждите,мустацитеи коремчето
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
На мен ми се струв, че така ще боли повече, а и ми изглежда сложно да го направя самаТо голямо усукване, как хваща.., абе с пинсетата ще си карам засега
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ми пробвай с пинсетата.Колкото боли с пинсета, толкова и с конеца, защото конеца и на същият принцип.Пробвала съм и мига сама да махам с конец, но на мен лично ми е по трудон да действам с конец.
Нито е ново,нито е глупостПървоначално написано от TonChoY
По темата:Аз преди си скубах веждите с конец,но веднъж се порязах и се отказахКраката също съм си обезкосмявала така ама това беше докато се науча да боравя,както трябва с конеца
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
На мен ми оправят веждите с конец. ^^
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
аз съм чувал за мостаци че става.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ми аз се поинтересувах наскоро и открих, че това е някакъв стар индиски метод с който са се обезкосмявали и най-вече са си оформяли веждите. До колкото знам това е най-добре да го прави професионалист - боли по-малко. В домашни условия - я стане, я не. Другото мисля, че то не става с некъв обикновен раздърпан конец от стария комплект на баба... Иначе ако някой иска да пробва - най-добре да отиде при козметик...
Аз съм пробвала, боли ме толкова колкото и с пинсета![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Първоначално написано от DarkKisss
![]()
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
мОстаци майнаПървоначално написано от tuzaro
![]()
това с конеца е тъпо
опитах, ама не съм очарована, а и става много трудно
с подходяща пинсета не боли много, а и аз предпочитам нея пред конеца :P
Просто аз
мне не боли, същото е като с пинсета. гледах тва клипче преди 4-5 месеца и се опитах и аз с конец, но ми е супер трудно.Първоначално написано от ByK
това за първи път го виждам..
няма да пробвам, не съ много сръчна с ръцете..![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
мм това трябва да се опита ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3