.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Среднощна Разходка

СРЕДНОЩНА РАЗХОДКА

Майската вечер беше прохладна и приятна. Раззеленилите се клони на дърветата леко се полюшваха от повелият вятър. Звездите бяха като малки светещи точки на безкрайното небе, а Луната…да, Луната…величественият Полумесец спускаше своята копринено-бяла светлина върху земята, очертавайки една малка пътека. Пътека, по която можеш да тръгнеш. Пътека, която би те отвела далеч. Далеч, далеч от реалността, която толкова боли…
    -Сълзите са истиността на твоите чувства, Амбър. – чу се шепот.
    -Те са просто вода…бистра вода, както при ручеите.
    Сянка се прокрадна по лицето й. Косите й се разпиляха от повелият вятър, ръцете й, протегнати напред, трескаво търсеха нещо в пространството. Една сълза се търкулна по бузата й. Докосвайки той я задържа...
    -Бистра, да… Но истината. Истината е ключът към щастието, истината е ключът към живота.
    -Не разбирам… Какво общо имат сълзите с всичко?
    -Общо...не? Светът се върти около това…
    Тя се обърна. Зад нея нямаше никой. Протягайки ръката си докосна нещо… Нещо, неразгадаемо дори за нейният усет.
    -Но как е възможно?
    Втора сълза се търкулна по бузата й. Той я взе с върха на пръста си.
    -Красива е, нали? Отразява теб и това, което изпитваш.
    -Отразява лунната светлина и нейната красота.
    -Нищо подобно. Какво се стича по дланта ти?
    -Кръв? Невъзможно.
    -Розите имат бодли, дете. – изшепна.
    Тя погледна ръката си. Пръстите й стискаха голяма, червена роза. Острите й шипове бяха забили своите върхове в бялата й длан. Аленочервена течност обагряше ръкавите и полите на роклята й.
    -Но аз не усетих... – огледа се.
    Копринената светлина огря лицето й. Сякаш я погали, спускайки се надолу...
    -Ще дойде време, когато всеки малък детайл ще е от значение.
    -Какво имаш впредвид?
    -Дали дъждът ще завали, когато най-много ти трябва? Дали слънцето ще огрее мократа земя, когато има най-голяма нужда от това?
    Тя свъси вежди. Обръщайки се, с бързи крачки продължи нататък. Пътят беше осветен от Месечината.
    -Ще последваш Лунната светлина?
    -Винаги показва правилната посока, по която да поемеш.
    -Ами ако сбъркаш?
    -Никога. Това е правият път. Това е пътят към щастието, което толкова търсех...
    Тя заслиза все по-надолу към една безкрайна бездна, търсейки единствено щастието
    "I make music for the glory of God and as recreation of the mind and body..."
    David Coverdale (Whitesnake)

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Леле... Усетих го... Усетих и замисъла. Прочетох го няколко пъти, и след всеки път откривах нещо, което не бях забелязвала при последния прочит... Не всеки ще разбере това, което си написала, но е наистина... красиво може би...
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Аз не разбрах кое му е дълбокото и неразбираемото, но то с ограничения си мозък...
    Правописните грешки дразнят. Мен ме тормози и пейзажността, за сметка на диалозите, но това си е лично предпочитание.

Иначе, евала за Шапкаря, дано Бъртън не е пестил от внушенията и смислеността на Алиса.

Why is a raven like a writing desk?;

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Хубаво е
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И аз не го разбрах. Стори ми се изкуствено натъпкано с клиширани фрази, от които се губи основния замисъл. Пейзажът е добър, но диалогът адски куца.
    Не знам. Не схванах основната идея.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Near To Hell
    Не го схванах сори
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми