.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Мега фен Аватара на Sisito941

Хора,писна ми..

доколкото знам вечерния час за 15-годишните деца е 22:00..Ей ся бях навън майка звъни и вика:"Прибирай се стана 8 без 10!"Аз по принцип излизам с една фр,която е на 13 години и я пускат до 10 навън..смятайте аз на 15 години трябва да се прибирам в 8,а моята фр и още една остават до 10 часа.. Писнало ми е вече..не е за пръв път да се карам с майка ми на тази тема,но тя не склонява да ме остави до 9 даже..Дайте ми съвети как да я склоня да ме пуска.. Направо ми замина настроението
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

И аз съм на 15 и ако искам да се прибера към 10-10 и нещо, то трябва да изляза в 9, а и преди това ме разпитват къде съм и с кой съм. Разбери ги хората - приятесняват се. Вече какви ли не хора има. И посред бял ден може да стане нещо... знам, че е гадно да не те пускат, доколкото си искаш/от личен опит!/, ама така е.. ще изтърпим още 3 години..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Цитирай Първоначално написано от BloomF
    И аз съм на 15 и ако искам да се прибера към 10-10 и нещо, то трябва да изляза в 9, а и преди това ме разпитват къде съм и с кой съм. Разбери ги хората - приятесняват се. Вече какви ли не хора има. И посред бял ден може да стане нещо... знам, че е гадно да не те пускат, доколкото си искаш/от личен опит!/, ама така е.. ще изтърпим още 3 години..
    Благодаря за отговора. И аз това си вика:"Още три години има" и търпя,ама нещо много ми се виждат..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

А защо не пробваш с: "Всичките ми приятелки ги пускат само мене не и ми се подиграват."? При мене не подейства, ама при тебе може и да подейства
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Ми маме то 8 вече е тъмно навън, може да те скочи някой мечка
    Не се крийте бъзливци...

Град
    из източната част
    те просто се притесняват което е нормално и кво си мислиш като станеш на 18 шанса някой да ти стори нещо е същия като да ти го стори докато си на 15 така че и ти внимамай...иначе някои родители наистина прекаляват със забраните
    това за който го мързи ,да бе

Разликата е в това, че на 18 като и сторят нещо може да и хареса а на 15 не
    Не се крийте бъзливци...

Цитирай Първоначално написано от BloomF
    А защо не пробваш с: "Всичките ми приятелки ги пускат само мене не и ми се подиграват."? При мене не подейства, ама при тебе може и да подейства
    Мерси,трябва да го пробвам,ама едва ли ще подейства.. Тя пред входа не ме пуска,смятайте за какво говоря

Спиридон,май си прав/а
    Не бързай като караш!

Ами седнал съм, ама ако се налага мога и да стана прав...
    Не се крийте бъзливци...

Цитирай Първоначално написано от Spiridon
    Ами седнал съм, ама ако се налага мога и да стана прав...
    Кефиш ме Ако продължиш така може и да ми оправиш настроението..
    ПП:В момента съм си пуснала музика и ми олекна малко... Благодаря за отговорите ви. Ако има някой друг,способен да даде хубав съвет е добре дошъл.
    Не бързай като караш!

Е аз не съм давал съвети за каквото и да било, но все пак едва ли можеш да ги разбереш родителите си преди да ти дойде до главата тежкото бреме да си самата ти родител... С малко повече креативност можеш да измислиш как да заобиколиш досадната забрана
    Не се крийте бъзливци...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Седни и поговори с майка си като с приятелка ... Обясни й как стоят нещата с това прибиране и т.н.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

зленце от детенце си Обикновенно , когато родителите за сдухари и децата са същите...
    phah

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    а мен като ме пускат само до 10 да не ми е по-добре
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    зленце от детенце си Обикновенно , когато родителите за сдухари и децата са същите...
    Представям си твойте к'ви са!

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    страшни пичове са щом се интересуваш !
    phah

Мацка говори с майкати без да се карате . Започни с това , че си на 15 и имаш глава на раменете1 Кайи и , че я разбираш , че се притеснява и , че това е нормално , но тя прекалява със забраните . Кажи и , че държавата е преценила , че деца на твоята възраст огат да седят до 10 навън и това е по закон . Запознай я с приятелите си , кажи и къде излизаш и ской винаги , докъто започне да ти има доверие . Влез и в положението и да ти кажа със каране не постигаш нищо . При мен също беше така и аз самоп крещях и се цупех , но уви , не променях нищо . В един момент ми омръзна да се карам с тях и започнах да ги слушам . Казвах им къде съм с кой съм и без да се усетя започнаха да не ми поставят ултиматоми за часа , освен ако не трябва да ходим някъде . Другия вариант е да ревеш , ама със много чувство . Пред майка ти бъди винаги сдухана плачи често и първоначално не и казвай защо ревеш . да се попритеснява малко . В един момент и кажи , че ти е гадно защото виждаш , че каквото и да правиш тя ти
    няма доверие , не я чувствашблизка и някви е такива , Кажи и , че с това дето не те пуска навън тя ти покава как те има за едно бебе и , че се чувстваш много тъпо така . Би трябвало да се разчуства и да подейства . Надявам се да съм ти помогнала със нещо . Успех !

ПС: Извинявам се за некадърното писане , но съм с различна клавиатура и още не съм и свиканала
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Цитирай Първоначално написано от monkata95s
    Мацка говори с майкати без да се карате . Започни с това , че си на 15 и имаш глава на раменете1 Кайи и , че я разбираш , че се притеснява и , че това е нормално , но тя прекалява със забраните . Кажи и , че държавата е преценила , че деца на твоята възраст огат да седят до 10 навън и това е по закон . Запознай я с приятелите си , кажи и къде излизаш и ской винаги , докъто започне да ти има доверие . Влез и в положението и да ти кажа със каране не постигаш нищо . При мен също беше така и аз самоп крещях и се цупех , но уви , не променях нищо . В един момент ми омръзна да се карам с тях и започнах да ги слушам . Казвах им къде съм с кой съм и без да се усетя започнаха да не ми поставят ултиматоми за часа , освен ако не трябва да ходим някъде . Другия вариант е да ревеш , ама със много чувство . Пред майка ти бъди винаги сдухана плачи често и първоначално не и казвай защо ревеш . да се попритеснява малко . В един момент и кажи , че ти е гадно защото виждаш , че каквото и да правиш тя ти
    няма доверие , не я чувствашблизка и някви е такива , Кажи и , че с това дето не те пуска навън тя ти покава как те има за едно бебе и , че се чувстваш много тъпо така . Би трябвало да се разчуства и да подейства . Надявам се да съм ти помогнала със нещо . Успех !

ПС: Извинявам се за некадърното писане , но съм с различна клавиатура и още не съм и свиканала
    Благодаря,че ми погледна темичката. По принцип майка знае,че излизам с две момичета,тя ги познава.Ще пробвам да говоря с нея,но тя все ме отрязва.
    Не бързай като караш!

Върни часовниците с няколко часа на зад. xD
    Аз не знам до колко ме пускат, винаги се прибирам преди да са ми звъннали вечер ме хваща музата да уча
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    страшни пичове са щом се интересуваш !
    Значи ти много приличаш на Сисито и си различен от родителите си нали ? Или там горе е празно и не можа да измислиш по тъп отговор ?

като ти се обади в 8 без 10, и ти каже "прибирай се", просто не се прибирай .. и аз преди бях в някакво подобно положение, но сега никой не го интересува в колко се прибирам..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Не съм имала този проблем. На 13г. съм и мама ме пуска до 23:00ч. ако съм в квартала с приятели. Просто и каже, че останалите ги пускат до много по-късно, подиграват ти се и просто не можеш да издържаш повече... Говори сериозно и я помоли без да се карате. Айде Успехчета!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    И аз съм така, макар че съм на 14. Ето примерно има разни концерти от време на време и с приятели искаме да ходим, но майка ми не ме пуска щото било опасно. На колкото и концерта съм ходила все се прибирам до 10 най - късно 10.30. А да ти кажа на моменти и мен ме е страх да излизам толкова късно, особено ако сме малко и то само момичета.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Мега фен Аватара на ameli
    спечели доверието им, но гледай да не стане по-зле
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

да аз съм на 15 майка не и пука много за часа ама баща ми много .. и ест въпросите с кой си къде си къде учат етзи на колко са и някви тъпи въпроси на койт и да отговоря едва ли ще спре да се тревожи ..

чудну ми е ти на 15 г кво прайш с деца на 13

а и майкати щом си знае нейото няма как да и се противопоставяш
    от личен опит ти казвам : )
    * brunettes
    do it better ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си