- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хора,писна ми..
Аа споко, аз съм на 13 ( днеска ги навърших) ии съм до 7 .. 7 и 30 навън. Радвай се, че те прибират толкова рано, защото пред входа ти или не, НАИСТИНА има ги всякви. Щото е така от такива "отракани" и "печени" родители, братовчедката на един мой много добър приятел (тя беше на 13) била на дискотека, ии като се прибирала са я изнасилили и седмица по- късно се самоубила, защото не могла да понесе, че е омърсена така. По- добре да ти се смеят, щото ваще са строги, от колкото да те сочат с пръст "Е тая е дето я изнасилиха".
![]()
![]()
И вярвай не само по дискотеки става това, но мисля, че си достатъчно голяма сама да го осъзнаеш.
![]()
![]()
ААА, на 15 до 8 ;\
Аз съм до бая по-късно, ама живея в малък град .. предимство ;p~
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ЧРДПървоначално написано от m0n4yyy
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Мерси много.Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
![]()
![]()
Вместо да се карате, седнете и говорете нормално за тези неща. Със скандали до никъде няма да стигнете. Според мен много помага, ако родителите ти познават и приятелите ти. Майка ми познава всичките ми фр и от 15-16 годишна си ме пуска на гъза на географията с тях без никакъв проблем.
И аз в момента съм в малък град,но съм на 15 и ме пускат до 9.30-10. И то баща ми ме пуска до толкова,постоянно ми звъни.Просто много се притеснява.Наистина има ги всякакви хора.Кажи им,че си вече голяма,мислиш разумно.Кажи им,че си мислиш,че ти нямат доверие.При мен действа.Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Абе и аз с наште се карам само и единствено за часа, в който да се прибера. От личен опит знам, че тва 'еди кой си го пускат до 11' не действа. Снощи сгафих много и се прибрах доста по-късно отколкото ми бяха казали, без да ги предупредя и като ме почнаха.. Оправдах се, че някви хора си висят доколкото си искат навън, и ми отвърнаха с 'мене не ме интересуват другите, аз на теб съм ти родител и ти казвам тва и тва'.
И сега като се замисля, нашите ме искат вкъщи само когато знаят, че се шляем по улиците или по парковете без да имаме реална представа кво правим. Когато отивам на концерт, купон, кино, театър и сякви такива неща, нямаме проблем, звъня им като свърши, без значение 11, 12, 1 ли е станало и минават да ме вземат или аз се прибирам. Като знаят, че съм на определено място с много хора, не ми правят проблем. Иначе се притесняват, нормално е.![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
И аз съм така .. на 14 съм и ме пускат до 7.30 - 8 ..Гадно е
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Първоначално написано от Sisito941
Виж момиче слушай я,знам едва ли ти е приятно,ама тя знае по-добре от теб което е най-доброто. Представи нещо да се случи (дано не е късмет) а то вече рано става тъмно,просто се примири с това нещо,като искаш дълго време да стоиш навън излизай по-рано.
Слушай майка си,прави го за твое добро,колкото и да не ти изглежда така!!!!
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ами при мен не е баш така..Зависи от настроението на баща ми.
А и аз имам по-голяма сестра,която може да ме мъкне навсякъде![]()
или да си ме прибира от центъра и така^^
Само за дискотеки е малко трудно.През две седмици мога да ходя ;д
Аз използвам оценките си в училище за да ги навия да ме пуснат до късничко.Всички знаят ,че съм отличничканай-добрата в класа (време за реклама ;дд )
Та може да опиташ и ти ;д
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първоначално написано от m0n4yyy
Ето още едно умно момиче!Ето на 13 е вижте я как мисли..не ги слагайте всички под общ знаменател..и аз съм била на 13,не бях проста `пу*ка` и така нататък...гррр
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Благодаря за отговорите,за отделеното време. Аз вече свикнах и ми е по-добре така отколкото както каза някой горе да ми лепнат етикет:тази я изнасилиха или нещо друго.Аз също съм на мнение,че ги има всякакви вече,дето вика майка:Не знам на къде отива светът.Пък и аз по принцип не ходя на кафета,било то през деня или вечерта,не ги обичам. Така че не ми е проблем да се прибера в 8 да кажем.Друго си е сега и като е студено,прибирам се от училище и съм вкъщи,не излизам.Същото е и през почивните дни,понякога ако не е много студено излизам да кажем към 15-16 часа,и се прибирам към 18-19.Просто в един момент ти писва да стоиш на вън.
Още веднъж благодаря на всички за отделеното време.Спирам да пиша,че стана роман..
![]()
Все пак ако има и други мнения няма да откажа.![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
еми аз също съм на 15г. и излизам към 5,6 и стоя до към 9, 9.30, 10 мн мн рядко. Но имай предвид, че аз излизам в компания с най-добрата си приятелка и едни нейни приятели момчета(вече и мои приятели де), които са 7,8 и най-малкия е на 16, най-големия май на 19 беше. После те ни изпращат първо всички изпращат мен до нас - до входа точно, после и нея и така. Наще иначе не биха ме пуснали ако никой не ме изпращаше...В днешно време е много опасно както казаха...пияници, педофили, изнасилвачи, секви ги има. Дори и едно бездомно куче да е...Ако има кой да те изпраща, ще те пуснат сиг съм, но в друг случай и аз не бих си пуснала детето.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
аз съм на 14 и зимата ме пускат само петък,събота и неделя до 10 часа а лятото ме оставят понякога до 12 но попринцип 10.30-11-30 сам си вече в къщи![]()
![]()
![]()
![]()
тва е супер тъпо от 14-18 вечерния час да е до 10..
и ко искат дами кажат, че аз като съм почти на 18 мога да седа навън заедно с някво лапе на 14 години така ли?
но аз си стоя до когато искам , така че нямам такива проблеми![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Майка ти се притеснява за теб.
Сега зимата става тъмно още в 17.30 часа.
Ами , ако ти се случи нещо докато си на вън ? Майка ти после ще си скубе косите , но тя няма да е виновна.
Има ги навсякъде пияниците и педофилите. Никой не е застрахован , в този безрасъден свят.
дам...и при мен стана(до девет обаче де)Първоначално написано от BloomF
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Ооо аз съм със същия проблемСамо дето съм на 17
Напоследък обаче започна да ме разбира и вече ме пуска по-до късно
Приятеля ми е от друг град, но тя го познава, идвал е много пъти в нас на гости за няколко дни и започна и мене да ме пуска да ходя при него, при това доста често
Изтърпи още малко
Притесняват се хората и с основание
След време ще си им благодарна
![]()
Трагедията е пълна...
Ами....родителите мислят най-доброто за нас ,но несъобрразяват,че и те са били така![]()
![]()
При мен е същият проблем ...аз сам на 15 също ..баща ми иска да завърша 1вия срок с 6 и ще ме пуска до колкото си поискам ..но аз мн мразя да уча и незнам как ше стане тая работа ....![]()
Skate or Die , Ride n' Hide , Fuck the haters , Long live SKATERS !!!! ^^ ...
Fuck the police n' have a nice day !!! ;]]
сама си дала отговорПървоначално написано от Sisito941
"вечерния час за 15-годишните деца"
дете си. кво искаш още?
а твойта приятелка дет на 13 стои до 22:00... възхищаваш ли й се кво... лапета