.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от Schizophrenia2oo9
    При мен е същият проблем ...аз сам на 15 също ..баща ми иска да завърша 1вия срок с 6 и ще ме пуска до колкото си поискам ..но аз мн мразя да уча и незнам как ше стане тая работа ....

М не мога да имам хубави оценки. Те нашите и не се влияят от оценките когато стане въпрос за излизането..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Град
    морската столица
    Ааа друго си е да цепиш патрулките с факли

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    познавам момичета, които дори лятото ги пускаха само до 10.. една й се скараха, защото се прибра в 10:02 иначее с тия мангали и аз самия не бих искал да се разхождам толкова късно.. нищо, че с един приятел обикаляхме града, а че и до съседното село ходихме.. с колелета, естествено.. и то след полунощ и интересно - в селото имаше хора (връстници и по-малки от нас).. зависи от фактора "родител".. МНОГО!

Аз пък нямам такива проблеми.Мога да си седя цяла нощ навънка.
    Когато ходя на купони дори вече не ги питам дали мога да остана с нощувка

И аз съм така.. Само дето съм на 16 .. Но мен не ми пречи, тъй като се опитвам да ги разбирам.. Никога не са ме спирали от излизания кадето и да е през деня.. Даже и не веднъж са ме пускали на купонче при условие, че ще си ме приберат Просто трябва да им покажеш, че си отговорна.. И че като ти кажат да се прибереш примерно в 21 часа да се прибереш в толкова.. и така ще ти имат доверие а то е най-важното в случая..

Ем и аз съм на 15 и съм си до 10 попринцип бях до по късно ама имаше едни историики грозни картинки среща с куките актчета и т.н.

ако не ме пускат до 10 то е щото супер мноо съм ги ядосала нещо
    пък и то и тогава са получаа една смешна ситуация
    тъкмо кат излизам бащата казва в 9 да си тука пък аз затварям вратата и са провиквам в 10 най късно и сичко си е ОК
    въпреки че съм против вечерния час !!!
    Еуфория от изгрева
    и еуфория от деня,
    еуфория от залеза
    и еуфория от нощта.
    Еуфория от смеха,
    на госпожица Хуана -
    болка от страха,
    глупава забрана...

Радвай се,че имаш родители да мислят за теб.Те го правят от любов.Много по-добре отколкото да си неприбрана с извинение уличница.Апък за другите да не ти пука,на тях ще им се случи нещо и родителите им ще си късат косите,ама ше бъде късно.Ти се задоволявай с толкова,колкото имаш.И не забравяй,че винаги ще има хора,които са по-добре от теб.За сега най-важното е,че всички сте добре,имаш покрив над главата си,и родители,които много те обичат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си