Мацка говори с майкати без да се карате . Започни с това , че си на 15 и имаш глава на раменете1 Кайи и , че я разбираш , че се притеснява и , че това е нормално , но тя прекалява със забраните . Кажи и , че държавата е преценила , че деца на твоята възраст огат да седят до 10 навън и това е по закон . Запознай я с приятелите си , кажи и къде излизаш и ской винаги , докъто започне да ти има доверие . Влез и в положението и да ти кажа със каране не постигаш нищо . При мен също беше така и аз самоп крещях и се цупех , но уви , не променях нищо . В един момент ми омръзна да се карам с тях и започнах да ги слушам . Казвах им къде съм с кой съм и без да се усетя започнаха да не ми поставят ултиматоми за часа , освен ако не трябва да ходим някъде . Другия вариант е да ревеш , ама със много чувство . Пред майка ти бъди винаги сдухана плачи често и първоначално не и казвай защо ревеш . да се попритеснява малко . В един момент и кажи , че ти е гадно защото виждаш , че каквото и да правиш тя ти
няма доверие , не я чувствашблизка и някви е такива , Кажи и , че с това дето не те пуска навън тя ти покава как те има за едно бебе и , че се чувстваш много тъпо така . Би трябвало да се разчуства и да подейства

. Надявам се да съм ти помогнала със нещо

. Успех !
ПС: Извинявам се за некадърното писане , но съм с различна клавиатура и още не съм и свиканала