- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя си има гадже .....
а аз съм лудо влюбен в нея. Не знам скоро я срещнах.Мисля, 4е е любов от пръв поглед.Не знам просто не знам. Така се прижързах към нея ,4е постоянно мисля за нея. Направо искам да сме неразделни ,но си има приятел. Тя е една година по-голяма от мен и не знам дали щте ме хареса.Питах и други моми дали ще ме хареса - вси4ки казаха ,4е няма да имам проблеми ,но аз съм хипер срамежлив ииии..... направо искам да умра. HELPPP PLS
И ние какво да направим?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ами не знам съвет ако може
Еми има си гадже. Остави я намира и продължавай да се тормозиш или не.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Казваш и тя те резва,страдаш 2 дена,срещаш друга и всичко е ок!
Или си продължаваш по старо му!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Боже,боже... ми като я харесваш поне се запознай с нея.Като си толкова срамежлив,никога няма да си намериш приятелка,като не искаш да говориш с нея.Защо питаш нас дали ще те хареса?!Иди и виж дали ще стане.Това,че сега си има приятел,не означава със сигурност,че завинаги ще е с него.......
да си направим детеПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
към автора, ми питай я дали иска нещо с тебе.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ем..ше чакаш или ше я забравиш..
кажи й, че искаш да имаш нещо с нея...кво толкова..![]()
Щом си има гадже просто се запитай дали си заслужава изобщо да си косиш нервите и да се бориш за несигурно нещо.Но ако имаш някакви щансове,ако наистина я харесваш и мислиш,че поне си й симпатичен защо пък да не се пробваш?В твоя случай нищо не губиш.И все пак не храни големи надежди.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Е браво на нея . И аз ко?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Що не ги разделиш?Не сериозно пробвай се може да стане
![]()
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
".. но си има приятел. "
това ти стига ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Точно !Първоначално написано от Hilary_
Ами..по-добре се откажи преди да си хлътнал прекалено,защото тя си има приятел.Ако не поиска да го зареже заради теб,само ще страдаш.
![]()
Дай ми някви координати. Аз ще й кажа, че си влюбен в нея.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от Hilary_
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Момичето си има приятел, така че недей се намесва в отношенията им.. пък и ако тя държи на него 100% ще те отреже.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не се занимавай с нея, колко много момичета има и не бъди срамежлив, малко момичета правят първата крачка..!
не бъди толкова срамежлив и поне се сприятели с нея пък изчакай да се разделят и действай, а ако не се .. просто и кажи какво чувстваш
Вие мъжете сте толкова недиректни и неконкретни понякога, много е неприятно. Говори с нея и не и мрънкай някакви глупости, а иди и и кажи какво чувстваш и какво те интересува. Ако не искаш да си имаш проблеми с приятеля и, направи го, когато са скарани или връзката им е в криза или нещо такова, за да имаш оправдание защо занимаваш гаджето му.![]()
Здравейте, оказа се, че момичето ме харесвало.
![]()
![]()
![]()
е браво сега действай и и покажи колко си оригинален,мил,забавен...и т.н.т
"Направо искам да умра!Хелп плс!" Нещо подобно беше цитата.Ясно е какво желае автора и как можем да помогнем![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Напълно съм съгласна.Вместо да се чудиш,отиди и говори с нея.Може пък и тя да те харесва,но заради гаджето си да си мълчи.Първоначално написано от Adda
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."