.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Повече от фен

Отслабване в лицето

Как мога да отслабна в лицето, по-точно бузите? Смисъл нещо подобно
    http://i28.tinypic.com/34i0iyv.jpg

Мега фен Аватара на EarthShaker
    пича според мен просто е направил такава физиономия, пък и не седи добре

Човече за пръв път виждам да се задава този въпрос Само в бузите няма как да отслабнеш неможе само в една част на тялото да отстлабваш то всичко е свързано . Храни се здравословно и умерено може и да стане

Може да е постигнато с операция . Все пак знаеш хората с парички какво правят .

Ама вие сте много големи смехотий ! Какви ти операции какви ти глупости ! постига се по следните начини :
    - Като спортуваш гориш по ЦЯЛОТО тяло и така се отслабва , но трябва търпение ! (лично съм го изпробвал)
    - Найстина има изсмукване на мазнините под бузите , но това е НЕНУЖНО!
    - актъора на снимката просто има такава структура на лицето

Ама и каква беше тази СУПЕР проста тема ... бъди си себе си и спортувай ! всичко е до каква степен си инат !
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

О боже мой .... Ти малумен ли си или кво ??? човека е казал, че иска само БУЗИТЕ не цялото тяло представи си всички не сме прости, че да не се сетим че чрез спорт се отслабва . Хубаво че ти ни каза

мали тоя ако ми паднеееее
    phah

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    ОМГ, и ти искаш да ми кажеш, че искаш хората да виждат чертите на черепа ти?! Иу...

Цитирай Първоначално написано от JaCkSpAr0y
    О боже мой .... човека е казал, че иска само БУЗИТЕ не цялото тяло представи си всички не сме прости, че да не се сетим че чрез спорт се отслабва . Хубаво че ти ни каза
    Ей умник дали човека иска да си прави пластична корекция ?? Защото твоята идея беше точно такава !

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    ОМГ, и ти искаш да ми кажеш, че искаш хората да виждат чертите на черепа ти?! Иу...
    - Съгласен съм с Abigoria , че е грозно ! Ако си имаш излъчване и си симпатяга за какъв са ти тези глупости !?

Цитирай Първоначално написано от Grassh0pper
    Цитирай Първоначално написано от JaCkSpAr0y
    О боже мой .... човека е казал, че иска само БУЗИТЕ не цялото тяло представи си всички не сме прости, че да не се сетим че чрез спорт се отслабва . Хубаво че ти ни каза
    Ей умник дали човека иска да си прави пластична корекция ?? Защото твоята идея беше точно такава !
    Аз казах че няма как да свали само от бузите и това да е естенствено ако му са пълни как ша ги свали говорех за актоъора че може да има корекции не той да ги прави . Ццццц чети малко по нагоре ам недей говори и ти

ееееееееех тва е Cam Gigandet от Twilight и Never Back Down ... мн е готин,и на мен ми харесва ... но той си е така устроен ... всеки си е различен ... аз харесвам момчета с бузички ... сладки са
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

АБСОЛЮТНО СЪЩИЯТ ВЪПРОС И АЗ СИ ЗДАВАМ И АЗ ИСКАМ ДА СИ РАЗКАРАМ БУЗИТЕ,НАПРАВО СЪМ ГОТОВ НА ВСИЧКО МАМА МУ СТАРА АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ЛИЦЕ (КАТО ФОРМА Т.Е В БУЗИТЕ) ИСКАМ АДСКИ ЯКИ ЧЕРТИ ПФФТ

ехххх
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    мали тоя ако ми паднеееее
    +++
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Мега фен Аватара на ameli
    тоя е много хубав с бузи такъв кльощав не ме кефи
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Повече от фен
    Сега няма него да обсъждаме я!

Това се нарича скули.
    Много опити скули
    скули
    някои хора са с ясно очертани скули а на други не им се очертават :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си