- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Странна случка.
Ох,искам да споделя за една случка от днес.
Малко длъжко ще го разкажа,ама няма нищо.
Значиии...Излизам си аз днес навън,но първo минавам да си взема дъвки от един магазин.В същия тоя магазин един мъж,с който преди се бяхме виждали,когато си издавах лична карта.Заедно бяхме на опашката(майка беше до мен) и ме гледаше някак странно.Даже го попитахме разни неща,че не ни беше ясно.Та както и да е.Познат ми е по физиономия.Влизам си аз в магазина нали и същия тоя там.Прави мипът и ме гледа странно. О.о
Излизам си от магазина и си продължавам пътя.Вървя,вървя(около 10 минути някъде) и го виждам същия този тип да върви на отсрещния тротоар.От време на време някакви погледи ми мяташе.Аз нищо...
Вървя още около 5-10 минути,ама оня не се отделя и само ме гледа.Аз си мисля,че не може пътят ни да е бил общ,защото аз минавах по какви ли не улички,завои и какво ли не... а тоя отначало на другия тротоар,а после вървеше след мен(доста отдалечено),но аз с периферното си зрение наблюдавах.
Усетих аз по едно време,че нещо не е наред и влязох в един хранителен магазин да го видя дали ще си продължи.Постоях малко,купих си една вода,за да не излизам без нищо и отначало не го видях и си продължих.След малко пак забелязвам,че върви след меееееееееееен.Чудя се вече к'во да направя...Седнах на една пейка(около мен имаше доста хора) и исках просто да премине и да си тръгнеее...Мина ме и влезна в един магазин за компютри.Най-накрая реших,че се е срвършило и станах,за да си продължа.Той,обаче,ме гледал през витрината и ТОЧНО когато аз минах през магазина,той излезе.Видях,че не гледаше нещо определено,а просто чакаше.
След малко не знам как..... но се изгуби.Аз се забутах там сред многото хора,пък и стигнах до заведението,където имах уговорка.
Много странно беше.Егати гадния тип.Много често ми се струва,че е до магазина близо до нас ии сегааа... не знам какво ще стане,ако пак го видя.
По едно време се изплаших,но все пак бях сред хора..Абе и аз не знам какво да мисля.
Възможно ли е просто да си въобразявам?Според мен не.
Не знам и аз защо пускам темата...Просто така.
Може би и да ви питам:Вие имали ли сте случки,подобни на моята?
btw,не знам защо я пускам в 'У дома'.
и още:Съжелявам,че го разказах тоооолкова дълго,ама исках да го напиша с най-малката подробност.
Като четох какво си писала и малко се стреснах даже, ако бях на твое място щях да умра от страх![]()
Аз не съм имала такава случка, но една моя приятелка имаше нещо подобно. Един ужасен мъж постоянно и званеше по телефона, следеше я,пишеше и в различни сайтове. Тя каза на майка си, даже мисля, че и полицията се обади![]()
Според мен не си въобразяваш![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Има ги всякакви,тия дни избягавай да излизаш сама.По-възможност с някой внушителен приятел,родител или роднина.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Психопат...На мен ми се случи нещо подобно преди 3 години се наносохме в нов кваартал и всяка сутрин,когато излизам и всяка вечер ,когато се прибирам виждах един мъй тръгваше някаде околко нас и слизаше с мене до спирката ,която е на 10мин от нас после се качваше в моя автобус и слизаше на същата спирка и се ме гледа в автобуса аз първите дни не му обърнах внимание реших ,че работи около училище и живее около нас ,но тоя почна да ми говори някфа психопатски неща и накрая го питах какъв му е проблема и какво иска от мене ,да върви подяволите и оттогава не съм го виждала..
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Абе,като прочетох как съм го написала....малко не се разбира,ама по-хубаво не мога.И според мен не си внушавам..По едно време много ме хвана бъзето,ама си викам-'сред хора съм,заобиколена съм от хора..нищо няма да стане!'Това,че около теб има някой не е сигурно,че ще помогне,но просто с т'ва се успокоявах.
ужас..според мен ако пак го видиш да те следи кажи на родителите ти..не го знаеш какъв е и кво може да ти направи ;Xx
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Най-добре сподели на родителите си (за предпочитане майка ти) . След което остави на нея какво мерки ще предприеме . Ако смяташ че ще ти отреже от времето и няма да имаш време за приятелки да ти кажа по-добре така отколкото в притеснение и ужас и може би в опастност да си .
Мале, това е много гадно! Няма какво да ти кажа освен да внимаваш и да избягваш да излизаш сама.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Мне,аз попринцип не излизам често.Даже бих казала доста рядко,но все пак...
Мале какви хора имало![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Първоначално написано от Sisito941
и питаш..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ами аз ако съм бих се приближила до него и ще го питам къв му е проблема и ще само ме следи , като наблизо имам някой познат ,който да знае за случилото се и да наблюдава .
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Това което си преживяла е ужасно. Не знам какъв е бил този мъж. По-добре кажи на майка си.
Вярно , че ще се притесни но поне ще предприемете мерки.
А по външен вид как ти изглеждаше този мъж ?!
Аз не помня да съм имала такива случки. Поне сега не се сещам.![]()
![]()
^Е..как да ми излежда?!Нормален.Не мога да кажа нещо по-различно.Мъж като мъж.
В нашия град има един такъв откачен. Ама той си върви по улицата и обикновено като мине някое момиче или жена и той тръгва по нея, на много познати се е случвало... - както и на мен. И много се плашех, обаче той е някъв луд. 'Щото баш като такъв си изглежда. И примерно си ходи, ходи и в един момент се обръща и тръгва в обратната посока
....
Ама при теб е друга работата. Щом те следи точно теб, а не който му падне...Хмммм не знам аз много бих се уплашила. По-добре кажи на ва'ще и не се прибирай по тъмно сама, разхождай се само на места с повече хора... Друго не знам..пиши какво става и още ли така те следи, дано да спре...
Всякакви ги има.
Преди година имаше един мъж на около 40 години,който ме беше набелязал. Причакваше ме до училище. Често се появяваше и пред вкъщи. Следеше ме с часове. Накрая ми писна и се обадих в полицията. Откриха го и ми издействаха ограничителна заповед. Не,че ме е уплашил или нещо такова. Просто ми омръзна да ме следва като сянка и да ме наблюдава как целувам приятеля ми.
I believe I can fly..
ей за тва искам да ме запишат на карате![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Това че е станало 1 път не означава,че ще си повтори...Просто е от онези странни чичковци от които те е страх![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не параноясваш , нормално е в тая ситуация да си се уплашила , добре си направила че си отишла сред хора.
И аз съм имала ситуации в който всичко в мен е крещяло " Бягай от тоя човек" , много е гадно.
Носи си винаги с теб лютив спрей за всеки случай, или нещо за замозащита , дано не се налага да го използваш , но малко или много всява успокоение.
Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
И аз да бях на тебе мн бих се уплашила а особено ако съм в някой забутани улички където няма хора![]()
Аз ако бях щях да отида и да го питам защо ми ходи като сянка ... и ако се повтори обади се в полицията..ето на този мъж са му издали ограничителна заповед ...няколко поста преди мен. Направи и ти така, за да не се притесняваш..
А мен веднъц един мъж ме снима с мобилния си докато бях в подлеза-мисля че беше съзнателно...доста се поуплаших
Щастието на човека е в малките събития..!