.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Оле ужас! Всеки ден вече се сбълскам с какви ли не истории и вече ме хваща страх да си ходя сама по улицата. Или съм станала много страхлива, или съм безкрайно разочарована от света в който живеем, явно и двете. Е миличка, много се развам, че не ти се е случило нещо лошо! И аз съм била в опасни ситуации и ... знам, че е гадно. Явно вече трябва да сме много внимателни.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Ужас... Само докато го четох и изтръпнах .. Сигурно много си се уплашила. Според мен наистина трябва да кажеш на родителите си, не излизай сама и за всеки случай си носи нещо за самозащита. Аз 100% щях да се паникьосам и да звънна на майка си на мига. А ти си била смела, евала! Само че е по- добре да кажеш на вашите, не знаеш какъв е и какво му се върти в главата.
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Упф, трябва да е било гадно, знам кво е.
    3 клас, един от първите пъти като отивам до магазина сама и някъв идва и ме запитва 'Може ли да те целуна?'.
    Миналата зима (пак до магазина.. ;д) някакъв случаен взе да ме пита от кое даскало съм била, в кой клас съм учела, не ме остави на мира. Търсел "Катя", за да му "върне флашката". Добре че една жена ме отърва от него.
    I'm yours.

знам какво е, но поне съм била с приятелки

първия път карах колело с др 2 фр и забелязах че зад нас се е лепнал некаф дядка(и той с колело). спрях се уж да пия вода и той си продължи. обаче след около 10 мин го гледам пак зад нас и казах на приятелките си да седнем на някоя пейка. седнахме на пейка и около нас имаше хора(което е странно за тази част, както и да е). разказах им и те много се уплашиха и казаха че въобще не са го видели, а той междувременно ни беше подминал. тръгнахме с колелата и на един завой го гледам седи на некфа пейка. през тфа време приятелките ми ме караха да се спуснем по некфо надолнище (те дори не го забелязаха). той когато ни видя си тръгна, а аз им казах че е тоя и решихме да караме бързо. спуснахме се по тфа надолнище и тръгнахме по пътя, но тоя като че ли се беше изпарил xD

втория път играхме карти с YourFavouriteDrug на една пейка и некаф(на годинки колкото тати) ни попита дали имаме огънче. ние му казахме, че нямаме. той: "ооо! непушачки! карти ли играете?" ние нищо не казахме, защото просто беше очевидно! после тоя изтърси: "много сте красиви". настъпи пъълно мълчание. после допълни:"да се запознаем??". ние едновременно: "НЕЕЕ!" аз го погледнах(да, дo тогава не бях отлепила очи от картите, но не заради него, а защото тя щеше да ме бие за поредем път!) и му казах: "довиждане!" и той си тръгна. после с хри не смогнахме да се прегръщаме, щото ацки мн се изплашихме xD

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Психопати всякакви.. не съм имала такива случки и дано да нямам, пожелавам го и на другите.. Наистина не излизай сама и ако този нещо са навърта със сигурност има задни мисли..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

В нашия квартал има един побъркан дядка,който като види момиче взема да ходи след нея и си прикава нещо,ако се разминеш с него по улицата те гледа с широко отворени очи и пак си говори нещо,ако си по-далеч от него,той се спира и почва да те гледа и пак си говори нещо Мен много ме е страх от него,но поне не го прави само с мен,ами и с другите момичета от квартала и така се поуспокоявам.(добре че не съм го виждала цяло лято).

Спомням си веднъж си минавам по улицата и го гледам,че е на другия тротоар, на който трябваше да пресека.Аз нарочно си продължих по пътя за да не го засека и малко по-надолу се обръщам и го гледам да си подължава нагоре.Аз си продължих по пътя и по едно време някой ме пита нещо зад мен и аз като се обърнах го видях същия тоя дядка .Просто се чудя как е стигнал толкова бързо до мен,тичал ли е,какво е правил.Както и да е аз тръгнах да ходя много бързо,че замалко да побягна...

Обаче последните няколко пъти като го виждах(за моя голяма радост преди няколко месеца)бях с приятеля ми и тоя дядка даже и не ме поглеждаше.Иначе като вървя сама или с момичета гледа и си говори нещо

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    ужас..според мен ако пак го видиш да те следи кажи на родителите ти..не го знаеш какъв е и кво може да ти направи ;Xx
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    случвало ми се е да попадам на такива,не че са ме преследвали, но просто самият начин, по който те гледат е гаден Най-добре да говориш с родителите си и да не се прибираш сама по тъмно (ако не с приятел/ка,то поне с такси)
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...

Re: Странна случка.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe

Възможно ли е просто да си въобразявам?Според мен не.
    Н
    Аз бих те посъветвал да си купиш едно газово спрейче или шок-палка.
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Абе и на мене ми се е случвало кат бех по малък в БГ, но тогава аз им скачах на бои на тия типове и не ме закачаха, наи доброто според мене е, ако пак излезнеш да се наговориш с големи приятели, брат, баща нема значение, да стоят далече и да те гледат и ако го видиж да отидеш при него и ако ти стане нещо приятелите ти да го пребият иначе няма да се наплаши и може пак да го видиш некаде.

Помя веднъж като ми се случи на мене беше кусно към 12 вечерта и се разхождахме с едни приятели и бехме ходил ида ядеме нещо и се прибираме и некъв още от реиса ни следи и ни гледа, и ние се наговорихме и се разделихме и оня незнаеше накаде да трагне и като го видяхме че ни следи го пребихме и повече не се върна
    пс: и момчета следат

Град
    из източната част
    наистина вземи си някаква самозащита ножче или шок-палка с ножчето ако те нападне някой недей напосоки да ръгаш и не го нападй преди той да го е направил като си сигурна вече ръгаш ниско долу в корема по избор вляво или дясно. Преди всичко гледай да не се стига дотам по-горе има добри съвети избягвай да излизаш късно вечер сама и кажи на майка си или баща си.

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !

ужас,ужас..и на мен ми се е случвало да ме оглеждат все едно човек не са виждали..аз няма да ти кажа нищо по-различно от това горе..кажи на вашите..стига не ти забранят да излизаш..дано повече да не го видиш..не разбрах долу-горе на колко години ти изглеждаше тоя..

Че на мен само такива работи ми се случват.
    Последния път някакъв гнусен дебил ме оглеждаше в автобуса. Обръщаше се супер нагло, ама след 2 злобни погледа се усети.
    Друг пък(пак в същия ден) минава покрай мен, а аз бях на една пейка, и върви, зяпа... изпили ми нервите.
    От такива бол.
    Аз имам чувството обаче, че колкото по-злобно ги гледаш и показваш отвращението си към тях, толкова повече се залепват за теб.
    Кастрация за такива ретардиали асоциални дебилни индивиди!

Мега фен Аватара на vagarious
    Оо милата..много си се изплашила.Кажи на родителите ти и избягвай да си сама.

Аз съм имала подобни случки.Има един гнусен старец в моя град, който, като се качи в тролея и веднага се залепва буквално до някоя момиче или жена.Ама буквално.Представете си, че си седите прави и тоя щом види, че някъде около вас е по-свободно и тоя се залепва плътноо..Направо е ужасно.А как смърдиии, не е истина просто.И винаги слиза на различни спирки и всяка жена, до която се доближи се маха от него и той отива на някоя друга.Направо гнус..

Или пък едно младо момче-около 20-25год. седи по спирките и се вози по тролейте и чакайки, се не се спира на едно място върти се постоянно и щом се качи и е свободно някое място до МЛАДО момиче, сяда до нея като междувременно се намества по-близо до момичето(включително и до мен).Паника голяма.

Иначе и на мен в тролейте ми хвърлят ебаси страшните погледи ии все едно ме следят и слизат, когато и аз,тръгват,накъдето и аз..абе не е си работа тва..
    Big or small, lies are lies!

Бих те посъветвал да кажеш по-добре на баща си,защото майка ти и без туй ще му каже,пък и тя самата с нищо не би могла да ти помогне.Като му обясниш историята,трябва да помислите какви мерки да предприемите.Хубаво е ако някой път,пак ти налети тоя, да си с баща си и да му го посочиш.Та бащата ти като си "поговори" с него,смятам че няма да ти създава повече проблеми.Но най вече гледай да се разхождаш където има повече хора.Дано повече да не ти се случва

Голям фен
    Град
    София

л

Цитирай Първоначално написано от giveupbitch
    ей за тва искам да ме запишат на карате
    и аз така викам.По темата .. ще стана банална,защото ако кажа нещо ще се повтори.Преди няколко месеца (в училищно време) бяхме седнали на стълбите на един вход (на блок).Понеже валеше и минава един дядка който очевидно живееше там,прибра се и след 10 мин. слиза пак.И разпавя:"Момичета имате ли цигара?" - хубаво дадоха му.После поиска запалка и това му дадоха.Вместо да си тръгне седи и ни разправя как жена му починала.Как сина му преживял едвам едвам някаква операция, и накрая ми вика:"Момиченце мн. си сладка." (мен ме напуши на смях и уж отидох да говоря по тел. за да не му се изсмея в лицето.)И после почна да минава покрай училище всяко междучасие,даже един ден се беше накичил с някакви гердани и ги свали и ми вика избери си .. викам не не няма нужда.. УЖАСНИ са тези хора.

Или пък на морето към 12 вечерта,с леля ми се връщаме от денонощния магазин.И след нас тръгнаха някакви 3ма и вървят,ние заобикаляме по плажа тея пак по нас.Добре,че мойто момче ни пресрещна.Леле това беше 1вият път в който толкова се радвах да видя някого.
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

На мен ми се случи нещо подобно,но не точно такова.Беше преди да свършим училище.Ходих до центъра да си търся нова батерия за телефона,а след това щях да се чакам с моята най-добра приятелка и щяхме да ходим на кафе.Тя позакъсня доста...По едно време спря една кола пред мен,вътре с двама цигани.Единия отвори прозореца и ми каза:"Добър вечер,приятелката ти,с която се чакаш ни каза да те вземем и да те закараме при нея...".Направо се стъписах! Казах му:"Съжалявам,но аз чакам приятел.Не приятелка!".Оня си затвори джама и си заминаха.Много се уплаших.Обадих се веднага на моята приятелка и я попитах къде е,каза,че няма и 2 минути и ще е при мен.Дойде,влязохме в кафето и и разказах.Тя също се стресна.Когато си тръгнахме от кафето и тръгнахме нагоре по улицата,от завоя отдолу се зададе същата кола и и казах,че малко сменяме маршрута.Помолих я да дойде до дома,а от дома и викнах такси,за да съм спокойна,че ще се прибере безпроблемно.Какво да ви кажа...има толкова много боклуци и психопати на тоя свят,че едва ли светът ще се изчисти някога от тях!
    Падне ли ви пердето пред очите, внимавайте да не ви се стовари и корниза върху главата!

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми и на мен ми са се случвали подобни неща. Например миналата година както си се прибирам от училище некви момчета вървяха след мен, а аз много добре знам че не живеят в мойта посока и знам какви са(носеше им се слава на наркомани). Вървях си аз и те точно след мен и чувам как се смеят и по едно време даже ми подсвиркваха и хвърляха некви камъчета дребни по краката ми и беше тъмно и от там от където минавам е страшничко и се уплаших и почнах да бягам и те бягаха след мен и страшно много се уплаших, добре че видях бащата на една приятелка и нали му обясних и той ме изпрати до нас, а те онея като го видяха си тръгнаха. Омгг умиииирах си от страх тогава даже малко след тая случка се разбра че едното от тея момчета е изнасилило некво момиче на мойта възраст, омгг акъла си изкарах просто. И все се каня от тогава да си купя някакъв лютив спрей ама незнам от къде и си нося дезодоранта в мене, хем ако искам да се напръскам, хем ако ми потрябва да напръскам някой. Може да звучи филмарско, ама всичко може да стане в днешно време, пък и аз често се прибирам по тъмно и квартала не е много оживен.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Сподели с майка ти ... няма да може нищо да направи ,но поне ще знае

Град
    40 Miles from the Sun
    Апф, знам какво ти е. На мен ми върви на откачалки. Почти всеки ден някви дебили ме заглеждат, мъже по-възрастни от баща ми ме заговарят и ме канят някъде си, с мангали и извратеняци от коли и колела разни "случки" имам, некви от лудницата ме преследват или ми оставят бележки ( О.о )... В началото се бъзиках с тва, ама напоследък взе да излиза от контрол и ме хваща шубето, та избягвам да се прибирам сама в тъмното и да минавам през някви малки улички. ;/

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Оле ужас! Всеки ден вече се сбълскам с какви ли не истории и вече ме хваща страх да си ходя сама по улицата. Или съм станала много страхлива, или съм безкрайно разочарована от света в който живеем, явно и двете. Е миличка, много се развам, че не ти се е случило нещо лошо! И аз съм била в опасни ситуации и ... знам, че е гадно. Явно вече трябва да сме много внимателни.

Страх лозе пази. И мен веднъж един ме подгони ( е не тичаше) и аз много се изплаших, свих в една улица и се затичах за да се прибера по- бързо. Много е страшно.

Имаш правото да се притесняваш! Аз ако бях на твоемясто щях моментално да се прибера. Сподели с майка си и винаги излизай с някой друг. Ако найстина продължи да те следи викни полицията. Не можеш да им имаш доверие на тези... Какви ли не педофили дебнат из улиците... ... за жалост!

ужассс.... Една вечер с моя фр се разхождаме ама беше около 20:00 тъкмо беше почналo да се стъмва...и както си вървим.. обръщам се и ГЛЕДАМ 4 момчета зад нас.. и и викам: ''Разделяме се ! Ааз на единия тротоар ..ти на другия.. и бягме дооо нас..!! '' О ооо ужас беше направооо :X:X:X:X

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Toзи тип те следи..явно няма чисти намерения към теб..просто не се мяркай много много там където работи,или се оплачи на полицията.. друго не знам какво да ти помогна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си