- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си приятелка ...
Така , така не си мислете че съм закъсал толкова много, просто искам да опозная нови хора,гадже или просто приятелка няма значение..на 18 години съм от град Хасково.Мисля че съм добре като външен,симпатичен,забавен. ного съм добър и чуствителен.Снимки няма да дам ,който иска нека пише ЛС или тука .. и ще се свържа с тях..или да ми пратят скайп-а си..Имам книжка,колааа,но по въжможност да саа от гр. Пловдив, Стара Загора, Димитровград,Хасково..Ако ви интересува нещо повече пишете ми.. и така ..няма да съжелявате..
П.С. Не съм луд,просто любопитен:P
Грешен сайт ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Такива като тебе да ходят да правят компания на Джако.
![]()
![]()
Епа браво заа .. рекламата, ама тука ли й е мястото бе, брат ?!![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
минутки за самореклама...![]()
![]()
чи ко и аз съм от пловдив, и ко да не мислиш, че някой ще ти обърне внимание...загорели много... ма жалко...
![]()
Глей ме мене
Ерген с идеални гени, пък си кисна у нас в петък вечер.
Оплаквам ли се а?
офф я стига изобщо пък не съм загорял :P
Е аз не са оплаквам,просто искам да се запозная с хора от другаде,забавни да са..Хем да имам причина да обикалям повече ..хем нещо ново,..сега ще кажете не е сайт за запознанства? именно неща някой да преценя човека по снимките макар че съм готин :P
Направо си прегорял и то върху тефлоново покритие, щом идваш у тоя сайт.
Първоначално написано от w0sh
Е и аз си кисна в нас ...![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Да ама аз съм ерген.
'Ма как, никак не си загорял! Изобщо!
Уж не търсим приятелка, пък момите трябва да са от региона.
Не успя да замажеш нещо положението.
Soooo what...?!![]()
Hilary_![]()
Ми ако искаш си имам приятелки от Англия нали? Да не излизам с тях.. само интернет.. АХаха не че нямамедна от добрите ми приятелки скоро замина за Испания да живеи..ама така е ..изглежда си казвате ебати загорелия щом пише даже в такъв сайт.. ахахха
Наша мисия е да сеем семето си по варненските дискотеки.Първоначално написано от Priceless
Или поне мислия на събратятат ми.
И аз имам един приятел у Испанията ...![]()
![]()
![]()
П.С. Ама тва е друга тема ...![]()
![]()
П.С.2 Успех в търсенето ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е не е задължително по дискотеките е![]()
То семето навсякъде можеш да си го засееш. Стига да има с кого и къде
![]()
![]()
Hilary_![]()
их че сте забавляги ей ще ме полудеите...
pz: /me Jeremih ft Stat Quo, Fabolous, Teairra Mari, Shonie, Young Bishop, Ester Dean and Pretty Ricky - Birthday Sex [Megamix]
Ем баш дето аз живея мога само кокошки има.
Буквално и преносно.
Като те гледам как разсъждаваш на тея години... + че имаш кола, 13-14-годишните са ти в кърпа вързани!
То колата май е бонус.
Аз като нямам книжка питате ли ме?
Е нека и акъл да си има момичетоо сега..
Я кажи какво да няма,че като гледам капризите големи?Първоначално написано от 48700200
МХМ.Първоначално написано от Riva
абе акъл да има стига...