- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си приятелка ...
Въх, гътнах са.
Ние разбрахме, че отиваш да разгръщаш шлифера, ама кой ще предупреди горките същества от женски пол.![]()
не са ли наспахте вече човека чака "фенове" не го разочаровайте има си и кола и МОЖЕ да я кара уж... за някой момиче е принца на мечтите... а да и не се стеснявай постни снимки де... не ядем хора... е поне не много... то и без снимка едва ли някой ще ти обърне внимание...![]()
п.п: клипа на w0sh по горе кърти...![]()
xqxqxqxqПървоначално написано от w0sh
относно автора...ми кода ти кажа.......
1. www.impulse.bg
2. излез са разтъпчи заговори някое момиче пък може и да ти се получи щом си "красавец"................
3. пък ако не ти са получи земи са гръмни![]()
реклама ли си правиш![]()
еее аз пък съм много далече тцтц ...![]()
![]()
![]()
![]()
Малейййй колко си самовлюбен авторееее тежко и горко на приятелката ти !!! В скоро време няма да можеш да ходиш от фенкии, ако продължаваш в същия дух !!![]()
![]()
![]()
![]()
.. жалък сии...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз и аз![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Така - всички си търсим приятелки![]()
Ето я и моята характеристика :
Аз съм на 16.Млад ,хубав ,сексапилен и много умен ,а най-доброто ми качествое ,че съм много СКРОМЕН!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wosh .. там бях на моренце тая година ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3