- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Вход в Дискотека
Това с ръста също не е гаранция. Един приятел е 1,80-1,90 и в Плаза не го пуснаха щото му искаха лична карта, а той нямаше 18... Така че външният вид не минава навсякъде. Просто си зависи от самата дискотека... Но харата го казаха - в по-долнопробните ще влезеш без проблем (като Тантра например - там миналата година като погледнеш отпред и се 1 си на детска в Аморама сега доколкото знам и там май вече искат години), но за по-хубавите дискотеки трудно ще минеш между капките.
Пък и толкова ли не можеш да изтраеш докато навършиш 18? Остава ти още само 1 годинка... Знам кво е желанието щото аз докато не станах пълнолетна нашите не даваха и дума да се каже за нощна дискотека, а пък аз умирах да отида щото всичките ми приятели ходеха ама... накрая се примирих и си изчаках да навърша годинитеКофти е обаче за кво трябва сега да рискуваш да треснат някоя глоба на вашите?... По-добре изчакай още малко и после ще си ходиш колкото поискаш
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!