- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Курва ли съм .. или така си мися .. !?
аз съм го гледала но незнаех че има игра по филмамежду другото съм на 16 и се радвам че още съм дете ще мога да я изпробвам
![]()
![]()
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Ааа бази и аз съм си правила.Беше в периода, когато се изживявах като мъжкарана. Иии .. гледала съм шотландски боец. Даже исках да се оженя за него като порастна
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
аз пък винаги съм си била мъжкарана и кви не глупости ние сме правили с момчетата от кварталааааааа не сериозно още утре ще навия един простак като мен да вземем по един кол и се почваме
няма да ни е за сефте
![]()
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Например Илиян. Той е мазен като за 4 негъра и грозен като за цял азиатец.Първоначално написано от w0sh
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
3 в едно направо.
Той така и така прилича малко на педофил.
И на педал.Направо си е жив Майкъл Джексън на поп-фолка.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да,курва си.Радвам се че изясних нещата .![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Курва не... келеш си.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Изобщо знаеш ли значението на думата?
Ти си просто едно малко,глупаво и объркано момиченце,което е направло мръсно на другарчето.
След години ще ги въртиш по трима,четирима и ще ти плащат за услугите.
I believe I can fly..
питай майка ти тя щи каже дали си курва.. ебати тъпата тема чесно.. напрао чао .![]()
к**ва си
наайс
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз като бях на 13 още се гонех с приятелите ми от махалата..и кво като е 21 век?! трябва да бъдеш като някоя 25 годишна кака ли?Първоначално написано от MarryJane969
По темата не си курва, ама след време може и да станеш..както си тръгнала..не бързай да порастваш, изживей си детството![]()
=D> =D> =D> =D> а така много жалко, че някой бързат да пораснат.. аз до миналата година си играх с кукли .. дори сега вечер не мога да заспя без плюшеното ми мече и не ме е срам от това ! Аз съм дете а не възрастен .. ЗА ВСИЧКО ИМА ВРЕМЕПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
НЕ!Не си курваПросто навлизаш в пубертета,хормоните ти бушуват и за това често сменяш гаджетата
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
това вече беше тъпо )-(Първоначално написано от fc
Момичето явно незнае какво означава въпросната думичка![]()
Както и да е.. това са още детски работи, да не говорим че като прочетох за 21ви век и щях да падна от стола от смях![]()
Днешната младеш се взима прекалено на сериозно
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
СъгласнаПървоначално написано от Cut
fc - това беше изключително тъпо изказване![]()
Айде да те видим как ще си защитиш мнението, са трябва ли да кажем, че щом си мъж си к****р същото е !! Както има свестни момчета така има и свестни момичета !
така е, но свестните като цяло са на изчезване...Първоначално написано от m0n4yyy
![]()
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
''алоо'' на 13 ми тръгнала по момчета .. леле аз на тия години не съм мислила за това ... а ти даже забъркваш някви .. с тоя си ходила' , после с най-добрия му приятел .. що не идеш да си играеш на нещо както другите ? егати тъпата тема сериозно ...Първоначално написано от MarryJane969
не ми изглеждаш много голяма.но пък се замисляш дали си такава сигурно си на 14??? незнам дали то 2 седмици не е ходене виж сега ако беше повече...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?