.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Град
    Никъделенд

Най-необикновеното нещо.

Здравейте. Незнам дали има подобна тема, дори незнам дали мястото й е тук, но напоследък се замислих над нещо...
    Преживявала ли съм нещо наистина странно, което не се случва на всеки.
    Замислих се и не се сетих за такова... Та реших да напиша любопитна тема, ако има хора с необикновени преживявания да ги приканя да споделят...
    Кое е най-необикновеното, странно нещо...
    Например.. Ако сте желали нещо дотолкова силно, че нещо да ви даде знак, че е възможно да се случи...знак от човек, когото сте изгубили.. или.. незнам, нещо такова. Нещо необикновено.
    И всякакви такива. Ако случайно се намерят отговори, ще се радвам.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Супер фен Аватара на montana6
    Веднъж сънувах протичането на един мой ден и на следващия ден станаха точно тея работи, дето ги бях сънувал. Ако се брои това...

доказах на себе си че телекинезата съществува.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Да, и феички летят и изпълняват желания.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    A пък хора превръщат водата във вино..

Какво и е на телекинезата, че да не съществува ?

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    A пък хора превръщат водата във вино..
    Туше...

Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    доказах на себе си че телекинезата съществува.
    Ако обичаш един видео материал за да строшиш на клеветата забът ?

Какво точно си преживяла, та считаш себе си за специална?

Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Да, специална е. Всеки е специален. По темата - имам странни преживявания като среща със същество не от този свят. Необикновено е, защото не се случва всеки ден
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

нз дали се брои това: пожелах си една кучка да остане без истински приятели и година по-късно вече е факт

сиг съм че се случвало все на някой но видях и как кълбовидна мълния избухва пред очите ми. (след тва така си бях искаръл акъла че се стрясках от едно отваряне на вратата)

др странно е че получавам съновидения не очаквам да ми повярвате но съм предсказвал много неща от живота на свои близки и приятели по сънищата си

пп: themusicinme я разкажи ми по-поробно интересно ми е
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Казвала съм в друга тема. Имала съм контакти със същества, по мое желание и не. Вече не знам дали е хубаво или не да се случват такива неща. По принцип извикват страх или тъга в зависимост за какво става въпрос. Не съм в настроение да разкажа с подробности. В някоя тема бях писала. Ако ти се търси, погледни.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Аз за всяко случило се нещо си намирам обяснение. Няма странни неща. Има непознати
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Аз за всяко случило се нещо си намирам обяснение. Няма странни неща. Има непознати
    Я ме запознай с разделянето на Червено море на две, с процесът в който водата преминава за да стане вино, и с възкръстването.
    thx ;]
    и аз искам да знам..
    а може ли например от водата,не вино,а водка да стане
    не се изказвай неподготвен,прасе

Наклонности към телепатия тук.(или свръх логично мислене от страна на подсъзнанието)

Цитирай Първоначално написано от themusicinme
    Да, специална е. Всеки е специален. По темата - имам странни преживявания като среща със същество не от този свят. Необикновено е, защото не се случва всеки ден
    Хайде не на мене тия, всеки бил специален ама друг път! Ако всеки е специален, значи никой не е специален! За да си специален се налага изпълнението на много критерии. В света е пълно с нещастници, хора неосъзнаващи дори за какво съществуват, а ти взе, че всички тях ги изкара необикновени и уникални. Не всеки е специален или уникален. На 1000 души, шепа биха се паднали, които да са действително интересни личности, останалите са просто декор. Поживей малко и може и да стигнеш до подобен извод. А за съществото от друг свят, което си имал/а щастието да срешнеш, разкажи малко повече или по-скоро развий малко повече фантазията си (така или иначе не предполагам, че някой в момента ти вярва) та поне да докажеш ти до колко си специален/на поне заради въображението си, което до някаква степен да те сложи в графата на "интересните" хора. Ако се изплъзнеш без да разкажеш нищо не си по-специален/на и от останалите вук в темата.

Тъп си като лопата. Всеки е специален, това че някои хора не развиват способностите си, не значи че ги нямат.
    А раздела е 'Философия и Религия', така че мисля че доста хора и вярват

Тъп си като лопата. Всеки е специален, това че някои хора не развиват способностите си, не значи че ги нямат.
    Щом нищо не развиват, значи няма и какво да развият! И с нищо не показваш да си специален и умен, когато повечето ти коментари във форума започват с декларация, че този с когото спориш е по-тъп от теб. Доста простичък индивид ми изглеждаш на базата на това, което представляваш в постовете си, но поне не ти го извеждам като първи аргумент. Все пак с най-добри чувства ти пожелавам да не се обезсърчаваш в живота и да продължаваш да си вярваш колко си изключително удивителен, уникален и специален.

Не мисля да си човека, който да казва кой е интересена личност и кой не е, всеки има талант и възможности, но не всеки ги развива(това е доказано и е факт, недей да се опитваш да спориш).
    Айде със здраве..

Щом нищо не развиват, значи няма и какво да развият!
    мааайкоооооо по-тъпо нещо не бях чел ....

Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    Щом нищо не развиват, значи няма и какво да развият!
    мааайкоооооо по-тъпо нещо не бях чел ....
    Добре, обоснови се тогава инак думите ти висят просто във въздуха и излиза, че нищо не си казал. Ако ти се струва тъпа тезата ми направи възможното, за да ме обориш със смислени аргументи. Предпочитам да водя спор, а не просто да се джафкам с някой, което е най-лесното.

ето ти пример: аз имам талант, в рисуването. И зависи от мен дали искам да го развивам или не! но по твоята логика тези които не развиват талант нямат такъв.... що за глупост!!!! баща ми също умее да рисува и се е отказал да го развива но тва не значи че няма талант. братовчедка ми има страхотен глас но в момента няма как да развие този талант... все още ли смяташ че каза нещо умно?

Супер фен Аватара на montana6
    Зависи от тълкуването на даден човек. За някои талант значи да си доста надарен в дадена област, а за други - просто да имаш дадености в дадена област. Също така би могло да се определят и граници на таланта - нещо да ти се отдава много и да ти е лесно, но колкото и да го развиваш, тъпчиш на едно място в даден момент.

Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    ето ти пример: аз имам талант, в рисуването. И зависи от мен дали искам да го развивам или не! но по твоята логика тези които не развиват талант нямат такъв.... що за глупост!!!! баща ми също умее да рисува и се е отказал да го развива но тва не значи че няма талант. братовчедка ми има страхотен глас но в момента няма как да развие този талант... все още ли смяташ че каза нещо умно?
    Така по-може.

Щом нищо не развиват, значи няма и какво да развият! И с нищо не показваш да си специален и умен, когато повечето ти коментари във форума започват с декларация, че този с когото спориш е по-тъп от теб. Доста простичък индивид ми изглеждаш на базата на това, което представляваш в постовете си, но поне не ти го извеждам като първи аргумент. Все пак с най-добри чувства ти пожелавам да не се обезсърчаваш в живота и да продължаваш да си вярваш колко си изключително удивителен, уникален и специален.
    Ако си мислиш, че имаш полемически талант, си далече от истината. Недей да се излагаш ,тук хората изказват мнението си, не търсят някого, с когото да се заяждат.

По темата: веднъж ,докато се опитвах да дремна (към 11-12ам) си отворих очите,опитах се да помръдна, и не можех. Само гледах пред себе си, направя ли опит да мръдна- почвах да треперя цялата (в смисъл,тялото ми не мърдаше,не мога да го обясня), и така известно време продължи.Затворих очи, останах да лежа,и след малкко се опитах да стана и всичко вече беше наред. Не беше сън. Не бях взимала никакви упойващи / наркотични вещества Не съм луда.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

^ Сънна парализа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си