Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Цитирай Първоначално написано от ZipFail
Тъп си като лопата. Всеки е специален, това че някои хора не развиват способностите си, не значи че ги нямат.
А раздела е 'Философия и Религия', така че мисля че доста хора и вярват
Щом нищо не развиват, значи няма и какво да развият! И с нищо не показваш да си специален и умен, когато повечето ти коментари във форума започват с декларация, че този с когото спориш е по-тъп от теб. Доста простичък индивид ми изглеждаш на базата на това, което представляваш в постовете си, но поне не ти го извеждам като първи аргумент. Все пак с най-добри чувства ти пожелавам да не се обезсърчаваш в живота и да продължаваш да си вярваш колко си изключително удивителен, уникален и специален.
Ако си мислиш, че имаш полемически талант, си далече от истината. Недей да се излагаш ,тук хората изказват мнението си, не търсят някого, с когото да се заяждат.

По темата: веднъж ,докато се опитвах да дремна (към 11-12ам) си отворих очите,опитах се да помръдна, и не можех. Само гледах пред себе си, направя ли опит да мръдна- почвах да треперя цялата (в смисъл,тялото ми не мърдаше,не мога да го обясня), и така известно време продължи.Затворих очи, останах да лежа,и след малкко се опитах да стана и всичко вече беше наред. Не беше сън. Не бях взимала никакви упойващи / наркотични вещества Не съм луда.