Цитирай Първоначално написано от In_And_Out_of_Love
Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Цитирай Първоначално написано от In_And_Out_of_Love
Момче, смяташ, че форума е място за спор, но въпреки това казваш, че е излишно да развиваш есета. Тоест не мислиш, че има каквато и да е била полза от спора.... усещаш ли как си противоречиш?
Напротив, просто с други думи казах, че ме мързи. Сам избирам кога има полза от даден спор и кога не. Сега например, напълно излишно е да хабя нерви, за да повтарям едно и също просто с други думи. Ако има някой, който да ме разбере и застане зад моята позция това ще е достатъчно. Както вече казах и по-горе, всеки е свободен да изказва мнението си, но и е длъжен да търпи критика ако е необходима.
Прав си, ама като гледам ти не искаш да изтърпиш своята критика, въпреки, че доста хора ти казаха, че не си прав...
Вместо това искаш някой да застане зад твоята теза, въпреки, че едва ли има много желаещи, затова аз ще го направя, понеже колкото и нереално да ти изглежда за мен е важно ти да си доволен и щастлив!
ДА! Ти си фатално и тотално прав...
Ето спора е решен.
Ти пак не разбра какво ти казвам, аз не търся символична подкрепа. Като да кажеш, че спора е решен например. Това не ме удоволетворява, а възприемам просто като отстъпление от страна на опонентите ми. Например ако имаш какво да кажеш, ще се отнеса уважително към позицията ти. Никъде в постовете си не използвам нападки, а критиката ми започна от момента, когато срещу мен бяха отправени такива. Тръгни от самото начало на дискусията, където вместо да получа градивна критика, получих обидни квалификации. А това ме изнерви, все пак всеки от нас, когато кипне изпуска пара, ако може да се изразя метафорично. Просто мога да заставам зад своята позиция без да обиждам, каквото и да спомена нататък, ще се повторя от предишния ми пост, но все пак накратко и по същество: Уважам мнението на всеки от форума, стига то да е отправено с дружелюбен характер. И най-вече - няма безгрешни хора! Някъде да виждаш да декларирам, че твърдя изцяло самата истина за всичко и не приемам чужди мнения, напротив, вече набгленах на това няколко пъти - уважавам всеки, който изкаже позицията си с културен тон и подобаващи маниери при разговор с непознати. Цитирай ме точно от някъде, където заявавам, че считам единствено само себе си за прав и тогава се признавам победен и унижен официално, ако някъде съм си позволил да се изложа по такъв начин.
Хайде стига философстване!