- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Най-необикновеното нещо.
същотото ми се е случвало... будна съм и не мога да помръдна нищо.. странното беше че зъбите ме боляха много
(#) ...thats a cookie...
Имам много силно вярно предчуствие , което не е много хубаво понякога ...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Един път ми се случи нещо интересно. Преди да съм работил каквато и да е работа си сънувах нещо,само че тогава не ми се стори странно.Сънувах някаква голяма бетонна стена,баща ми разговаря с мене за нещо и има още една жена. На отворено място става всичко.
След няколко месеца,реших да почна работа. И както съм на работата
и си стоя на едно място се сещам,че точно това което съм сънувал ми се случва. Същата голяма бетонна стена. Същите трима човека,които говорим в тоя момент. Хах. Не можах да повярвам направо.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Ти не знаеше ли, че във форумите е на мода да се спори? Мое право си е и да се заяждам ако реша, че това е начина гледната ми точка да тежи повече, въпреки това не считам, че направих именно това в целия спор. Иначе сега ти се закачаш с мен, да кажеш, че се излагам си е чисто заяждане. Това е моята гледна точка, ако някой не е съглаен пише нататък и се опитва да ме убеди в това, че той е прав. Ако пък знам, че мога да кажа нещо повече няма нищо несправедливо в това да допълня или оборя мнението му изцяло. Ако пък приема, че бъркам се оттеглям, но до тогава си е моя работа какво ще кажа. Стига съм ти развивал есета, излишно е, но както ти казах, пиша каквото си искам. Не ме натоварва особено, по-скоро даже разтоварва като плямпам повечко.Първоначално написано от eveto_xx
![]()
Момче, смяташ, че форума е място за спор, но въпреки това казваш, че е излишно да развиваш есета. Тоест не мислиш, че има каквато и да е била полза от спора.... усещаш ли как си противоречиш?Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно
Напротив, просто с други думи казах, че ме мързи. Сам избирам кога има полза от даден спор и кога не. Сега например, напълно излишно е да хабя нерви, за да повтарям едно и също просто с други думи. Ако има някой, който да ме разбере и застане зад моята позция това ще е достатъчно. Както вече казах и по-горе, всеки е свободен да изказва мнението си, но и е длъжен да търпи критика ако е необходима.Първоначално написано от In_And_Out_of_Love
Прав си, ама като гледам ти не искаш да изтърпиш своята критика, въпреки, че доста хора ти казаха, че не си прав...Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Вместо това искаш някой да застане зад твоята теза, въпреки, че едва ли има много желаещи, затова аз ще го направя, понеже колкото и нереално да ти изглежда за мен е важно ти да си доволен и щастлив!
ДА! Ти си фатално и тотално прав...
Ето спора е решен.![]()
Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно
Ти пак не разбра какво ти казвам, аз не търся символична подкрепа. Като да кажеш, че спора е решен например. Това не ме удоволетворява, а възприемам просто като отстъпление от страна на опонентите ми. Например ако имаш какво да кажеш, ще се отнеса уважително към позицията ти. Никъде в постовете си не използвам нападки, а критиката ми започна от момента, когато срещу мен бяха отправени такива. Тръгни от самото начало на дискусията, където вместо да получа градивна критика, получих обидни квалификации. А това ме изнерви, все пак всеки от нас, когато кипне изпуска пара, ако може да се изразя метафорично. Просто мога да заставам зад своята позиция без да обиждам, каквото и да спомена нататък, ще се повторя от предишния ми пост, но все пак накратко и по същество: Уважам мнението на всеки от форума, стига то да е отправено с дружелюбен характер. И най-вече - няма безгрешни хора! Някъде да виждаш да декларирам, че твърдя изцяло самата истина за всичко и не приемам чужди мнения, напротив, вече набгленах на това няколко пъти - уважавам всеки, който изкаже позицията си с културен тон и подобаващи маниери при разговор с непознати. Цитирай ме точно от някъде, където заявавам, че считам единствено само себе си за прав и тогава се признавам победен и унижен официално, ако някъде съм си позволил да се изложа по такъв начин.Първоначално написано от In_And_Out_of_Love
![]()
Хайде стига философстване!
Самият ти ник-нейм е една нападка и подигравка с другите. Не следя спора, само това ми направи впечатление.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
както и аватараПървоначално написано от Naman07
![]()
(#) ...thats a cookie...
И все пак наблягам на ника, аватара е подигравка със самия него. Но както и да е. Със здраве.Първоначално написано от SkyEatsAirplane
Защо да е подигравка със самия мен? Може и да е подигравка към теб, зависи как го възприемаш.Първоначално написано от Naman07
Стига постове по мой адрес, и останалите сте интересни.
Жалка картинка, дори скакалецът използва мозъка си, 'зависи как го възприемаш'. :P
Най-вече го възприемам не по-различно и от теб, а изказването ти е напълно излишно. Не знам какво се опитваш да изцедиш още из тази офтопик, каквото казах го бях отправил към конкретен човек, всички останали в спора сте ми ненужни, ама обаче ако търсите някакво внимание, тогава вие сте тази жалка картинка. А и да подчертая, че не съм надут, а напротив много разбран съм даже стига да ми се свикне, но никого не ангажирам с това да ми обръща внимание, дали си заслужавам вниаманието или не, без особено значение е за мен, тъй като не търся рейтинг тук, а пиша за удоволствие. Не ми разваляй кефа и ти освен ако няма за какво. Както и да е, лека и доходна.Първоначално написано от Naman07
![]()
Разликата м/у нас, приятелю, е че ти изпитваш кратък оргазъм всеки път, щом кликнеш в/у тази емотиконка "" и си втълпяваш, че си се изказал като 'задник'. Ти не изпитваш по-голямо удоволствие от това, да постигнете съгласие с някой, отколкото да 'затапиш' този някой (или отегчиш според мен
). Ето това аз наричам жалка картинка. А дали сме излишни или не в публичен форум, еми остави ние да решим това
. Лека да ти е нощта.
п.п. странно разбиране за "търсене на внимание" имаш.
Първоначално написано от Naman07
Ти не се ли чувстваш понякога като на всяка манджа мерудия?
И Ооо, да! Направо еякулирам от кеф, всеки път когато вляза в спор, особено пък в такъв като сегашния, направо неописуемо удоволствие ми доставя твоето внимание. Вече със сигурност мога да умра щастлив!
Айде, сполай!![]()
Моля, пак заповядай. Но както казах, форума е обществен и мога да бъда ''мерудия'' на каквото си поискам, ти нямаш глас относно това. И не подскачай като ощипана ученичка, това тук е далеч от понятието спор. Със здраве.
Vednuj sunuvah ne6to i na sledav6tata sutrin to se sbudna.I vinagi pred4ustvam kogato 6te se slu4at loshi ne6ta/
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
romaine<3
Не сам виновен аз, че не сам те разбрал, а ти, че не си се обяснил както трябва...Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Ами няма от каде да те цитирам, но за сметка на това умея да преценявам характера и манталитета на хората по техните изказвания, и точно това ми качество ми помогна да разбера, че си инат, който като наивно дете даржи на своето, независимо от това дали е прав, или не.
И може би винаги ще останеш неразбран и вечно нападан в този форум и повярвай ми не са виновни другите за това, че не те разбират... не сме чак толкова малоумни, че да не те разберем.
Силно се надявам ти да си ме разбрал!
Първоначално написано от rosse13
Благодаря ти, че писа по темата.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Soy_ty_mujer приемам завоалираната забележка(която не се отнася само за мен)...![]()
Няма необикновени неща , всичко си има обяснение
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
ам...преди 2-3 години...бях заспала в стаята на баща ми, а там е адски тъмно...и през деня е тъмно...таа...забуждам се в 5 сутринта и си пускам ТВ-то, че да е светло и се обръщам на дясно и си бях затворила очите за малко...след половин минута нещо започна да ме души...смисъл...не както кучето души ами някакви ръсе те душат...а нямаше никой в стаята и си отворих очите съвсем малко и гледам само на едно място беше по тъмно...ам...имаше формата на голям правоъгълник...като каритете...абе като голяма карта беше...и аз се опитах да викам, но не можах и адски много се изплаших тогава...бях някъде на 10-11 години...не можех и да се движа, а това нещо си ме душеше...след 1-2 минути спрч...после ме беше страх да мрудна на някъде...е...по едно време се обърнах по груб и усетих тежест на краката...спомням си, че бях заспала с тесте карти в джобда...аз преди си го обяснявах, че това е дама пика шот' тогава нещо я бях обиждала и после заспах и с картите...има известна логика, но вече не знам о.о...съмняваме да е някаква карта...вие какво мислите по въпроса ?о.о
If you love pink,
you stink
If you love black
you rock.
Disappear,
go away,
don't ask for me today,
just don't get in my way,
I didn't had a nice day.
бедсмъртието ;д
но ако съществуваше щеше да не е необикновено нещо![]()