- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Най-необикновеното нещо.
ам...преди 2-3 години...бях заспала в стаята на баща ми, а там е адски тъмно...и през деня е тъмно...таа...забуждам се в 5 сутринта и си пускам ТВ-то, че да е светло и се обръщам на дясно и си бях затворила очите за малко...след половин минута нещо започна да ме души...смисъл...не както кучето души ами някакви ръсе те душат...а нямаше никой в стаята и си отворих очите съвсем малко и гледам само на едно място беше по тъмно...ам...имаше формата на голям правоъгълник...като каритете...абе като голяма карта беше...и аз се опитах да викам, но не можах и адски много се изплаших тогава...бях някъде на 10-11 години...не можех и да се движа, а това нещо си ме душеше...след 1-2 минути спрч...после ме беше страх да мрудна на някъде...е...по едно време се обърнах по груб и усетих тежест на краката...спомням си, че бях заспала с тесте карти в джобда...аз преди си го обяснявах, че това е дама пика шот' тогава нещо я бях обиждала и после заспах и с картите...има известна логика, но вече не знам о.о...съмняваме да е някаква карта...вие какво мислите по въпроса ?о.о
If you love pink,
you stink
If you love black
you rock.
Disappear,
go away,
don't ask for me today,
just don't get in my way,
I didn't had a nice day.