ам...преди 2-3 години...бях заспала в стаята на баща ми, а там е адски тъмно...и през деня е тъмно...таа...забуждам се в 5 сутринта и си пускам ТВ-то, че да е светло и се обръщам на дясно и си бях затворила очите за малко...след половин минута нещо започна да ме души...смисъл...не както кучето души ами някакви ръсе те душат...а нямаше никой в стаята и си отворих очите съвсем малко и гледам само на едно място беше по тъмно...ам...имаше формата на голям правоъгълник...като каритете...абе като голяма карта беше...и аз се опитах да викам, но не можах и адски много се изплаших тогава...бях някъде на 10-11 години...не можех и да се движа, а това нещо си ме душеше...след 1-2 минути спрч...после ме беше страх да мрудна на някъде...е...по едно време се обърнах по груб и усетих тежест на краката...спомням си, че бях заспала с тесте карти в джобда...аз преди си го обяснявах, че това е дама пика шот' тогава нещо я бях обиждала и после заспах и с картите...има известна логика, но вече не знам о.о...съмняваме да е някаква карта...вие какво мислите по въпроса ? о.о