.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Фен
    Град
    Рая

Имам един въпрос

Значи преди 4 дни с приятелката ми правихме секс, а тя беше девствена.И когато се опитах да и сваля сутиена тя не искаше, защото я било срам. Вчера пак правихме ...същото. Искам да чуя и вашето мнение.

Град
    Милано
    Е какво те притеснява не мога да разбера Просто го е срам момичето и това е. Какво толкова има за чудене незнам
    After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up

Да бе, секс прави, а я е срам да си свали сутиена.Освен, ако не се притеснява от гърдите си.

От колко време ходите?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Дала ти е да правиш секс с нея,а не ти дава да и свалиш сутиена?

В странен свят живеем
    Summer 09' <33

толко ли е трудно да я попиташ ?

Ако приятелката ти види тази тема мн ще ти се зарадва
    Summer 09' <33

Срамува се от гърдите си и я е страх как ти ще ги "приемеш".
    Не е трудно да се досетиш.

цици като цици

Град
    Sofia
    Най-вероятно се срамува от нещо, не виждам тебе какво толкова може да те притеснява. Може да е от размера, може и от други неща да е, човек нали си правил секс за какво са ти цици
    Тука обаче е и доста странно, може да си сваля гащите, а сутиена не иска
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми отсрами я де!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Кумик
    Де отиваш с тая дето я е срам от тялото си..явно сте мънички още (визирам багажа над раменете)
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ти -
    ще тръгнете секс да правите , а даже не може да се съблечете... Евала ... Ем правете го на тъмно
    Станислава

МмМм... НА КОЛКО СТЕ ГОДИНИ, БЕ ??

1-Предразположи я!
    2-Явно я е срам от гърдите си и от това дали ще ги ''приемеш'' т.е от реакцията ти (мисля,че няма да имаш де..все пак е нещо нормално )
    3-Ако пък толкова я е срам не и сваляй сутиена...
    4-На колко сте?

Град
    Пловдив
    тя щом от това се срамува ... значи изобщо не е готова ...
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Не я е срам да си отвори краката,а я е срам да си покаже циците

Support your local club!!!

Хора всякакви,аз също като другите не разбирам как е възможно да правите секс но пък да не иска да покаже гърдите си,вероятно има някаква причина.Поговори с нея,виждал ли си и гардите (не става въпрос дали си ги пипал) да не би да има някакъв белег или нещо от което,да се срамува поговрете си,ако тя ти има доверие ще ти разкаже какъв е проблема.За съжаление съществува риска това да е просто някакво качество на характера и един вид да се "лигави" ако е така не знам какво да те посъветвам.Но като цяло не само в твоя случай а и стотици дори хиляди подобни е най-добре да има диалог,тоест ти като мъж да и зададеш редом въпроса с който ангажираш нас хората от форума които няма как да знаем какво се случва а можем само да гадаем,не съм ли прав?

Цитирай Първоначално написано от Youth_boy
    Хора всякакви,аз също като другите не разбирам как е възможно да правите секс но пък да не иска да покаже гърдите си,вероятно има някаква причина.Поговори с нея,виждал ли си и гардите (не става въпрос дали си ги пипал) да не би да има някакъв белег или нещо от което,да се срамува поговрете си,ако тя ти има доверие ще ти разкаже какъв е проблема.За съжаление съществува риска това да е просто някакво качество на характера и един вид да се "лигави" ако е така не знам какво да те посъветвам.Но като цяло не само в твоя случай а и стотици дори хиляди подобни е най-добре да има диалог,тоест ти като мъж да и зададеш редом въпроса с който ангажираш нас хората от форума които няма как да знаем какво се случва а можем само да гадаем,не съм ли прав?
    Прав си! В общуването му е майката!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от djoniskiora
    предразположи я...
    И аз съм на това мнение, ако тя е достатъчно възбудена няма да имате такъв проблем.

Фен
    Град
    Рая
    Аз говорих с нея преди да пусна темата, а тя ми каза че са и били малки гърдите и затова. И аз бях и казал не ми пука какви са ти просто ми е тапо и го казах все едно ходя с нея само за секс,че не си сваля дрехите например ми направо давай.. Таа и тя каза, че след време ще се отсрами. Аз съм на 18,а тя на 16. Мерси!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    дава ти да я ебеш, но не иска да си свали сутиена ?!
    какво нас ни питаш, питай нея и я предразположи

Как ли си е свалила и гащичките

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    а, не ти видях поста- съжалявам, питал си я, еми ние не можем да ти помогнем, какво искаш някой от форума да дойде и да й свали сутиена ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си