- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко лицеви опори правите?
40 Правя без усърдия![]()
Почнах програмата за 100 лицеви след 6 седмици; снощи направо ми се ебаха ръцете![]()
Audio ergo sum
za sega 50 sled vreme pove4e![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
наскоро реших с един приятел да се състезаваме кой ще направи повече и аз направих 85 и спрях защото пича още към 55 спр. Иначе ако се напъна на макс мисля че до 100-120 ще ги добутам
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
да добавя че става дума за чисти повторения, не някакви частични кадето само си мърдаш задника![]()
![]()
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
100![]()
ROCK HARD RIDE FREE
Аз правя 30 без проблем.. с напън 50 (преди правих 50 за по-малко от минута) иии може би ще направя 70 ако се назоря.Иначе за серийките -3 серийки по 30 лицеови опори си ги правих сутрин за закуска.Ся само си блъскам не се зарибявам с лицеови опори,коремни преси и т.н.
40-50...
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
50![]()
но не правя
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
35 лицеви нормална тренировка![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
30-тип каро
Йей, днеска ударих 40Постепенно качвам бройката.
Audio ergo sum
20 на сейкен(само каратистите знаят какво е) и 50 нормални,но не съм тренирал отдавна.
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
60, ^^ и Гугъл знае, не се притеснявай.
http://www.youtube.com/watch?v=ABqh9...eature=related Шлам тхозе бийтс!!
Тука почти всички правите по 50+, ама се обзалагам, че или лъжете, или не ги правите като хората.![]()
Снощи ударих 50Е, не са напълно чисти, чисти правя 30-35, но определено има резултат от постоянните тренировки.
Audio ergo sum
60 с 300 зора.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Аз си ги правя.Тренирал съм много и все още тренирамПървоначално написано от montana6
обаче след 50-55 започват да ми треперят ръцете :O
![]()
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
половината от вас не знаят как да правят правилно лицеви опори, ама айде във всеки един от вас се крие един малък вундеркинд
Е много ясно не ги прават до долу..ако от тия 50 има поне една лицева да сте на косъм от земята и да се изпраите ок..Аз къде мога да права с пляскане над глава и с 3-4 серии по 15 с 50 кила върху мене се озорвам на 50(ама качествени) пък тука половината лапешари праите 50+Първоначално написано от montana6
ок само незнам защо се самозалъгвате
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.