- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко лицеви опори правите?
каратистите знаят какво е да се правят на кокълчета.. адска болка
ина4е на юмруци.. към 40..
какво искаше да каеш с това беПървоначално написано от iordan
![]()
къде е разликата между юмруци и кокалчета?!?! (за пояснение...лицева на юмрук ли е се прави на кокалчетата на показалеца и средния пръст)
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
искам да кажа , колега ,че аз понякога "скатавам" като не ги правя на 2 кокала а на 4![]()
Като се има предвид,че всеки ден спортувам,дори и вкъщи,към 20ина на ден(нищо,че съм момиче,както някои др се оправдават
)
По добре не прави, отколкото да правиш ама грешноПървоначално написано от iordan
Ти знаеш ли въобще защо се прават на 2 кокалчета - нали после като стане време за демонстрация или изпит нещо дъски да се чупят с ръка ,се чупи именно с тези 2 кокалчета- за да не си прецакаш китката ,паа ти си ги ,,скатаваи,, и после се праи на смешен пред публиката
![]()
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Зависи изцяло от деня , ако съм уморен по 30 максимум иначе 70 (се пак ходя на фитнес - да се изфукам малко )![]()
![]()
![]()
Keep It Real !!!
Шефе , айде ше си ги прая ако искам и на нос.. карате вече не тренирам от доста време ... знаеш ли как ме вълнува чупенето на тухли![]()
Ми 100 на 5 серийки. Ако се напъна повечко сигурно ще мога да направя и 200. Наведнъж - около 50.
Ако преди това съм пил анаполон по много иначе 4 серии по 50
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
И аз най-много съм правил по 80 наведнъж, само че аз ги правя 6/7 дена през цялата седмица... като 1 ден избирам за почивка (имам проблем с рамото).. бтв-, ако учите в СПГЕ "Джон Атанасов" ще се научите бързо да ги правите.. учителите имат навика като не слушкаш да казват.. падни за 50.., а последния път трябваше да направя 130 защото бях закъснял по физкултураПървоначално написано от Myrth
![]()
![]()
Иначе си правя по 50 на вечер.. някой път като имам повечко енергия още 1 серия :P
по принцип момичета не трябва да праят по много а по 5 6 7 макс 10 а много серии
а иначее аз правяя по 40 ма юмрук а по 60 на ръце
Skype resident__evil1 с 2 долни ,моля намерете ме
24.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
3 серии по 30![]()
Ziadne: "kto do teba kamenom ty do neho chlebom"...Oko za oko zub za zub...!
Охх, тази седмица ме изпитваха по физическо. 20 лицеви направих, ама щеше да ми излезе душата.Ама, пък имам шестица.
![]()
ами по 120 барзи ама ме кефят набиранките повече![]()
като почнете да правите по 50-60 после лесно се качват с времето и мн упражнения
![]()
Аве ти си уникален.Никой не е казал,че трябва да се натоварваш като магаре всеки ден,обаче веднъж да се пробваш,че да си си наясно със способностите не виждам какъв е проблема.Особено за някой с аватар като твоя,който явно мноого се гордее с мускулите си.Първоначално написано от bambino2
гордостта на бургасПървоначално написано от purpledawn
![]()
<N>
ми на един път 70-75 бързи
иначе мога 4 серий по 50
Максимум 2![]()
45 лицевиПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
към 20
Миналата година по това време освен че тежах 95 кил
![]()
, неможех една лицева , сега правя 40 и тежа 75 кила и съм заякнал .... много
![]()
Ама това е друга теме вече.