- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко лицеви опори правите?
Хахаха, прочетох "85 във форума иначе до 50"Първоначално написано от aizek
Обаче сигурно ги има и такива индивиди
![]()
Audio ergo sum
преди 60 са 40 :С
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
На юмруци ги правя по 15,16 или повече зависи каква ми е формата...нормални си ги правя по 25,30![]()
Върши работа програмата. Един месец правих по нея и качих с 30 бройки лицевите.Първоначално написано от JackSparrow
Audio ergo sum
олеле мен на тренировките по бреик ме карат да прая по 500 тренирам някаде от около 3 години и засега прая по 300 на тренировка по 4 пати на седмица
Аз правя по 60, рекордът ми е 65. За яденето и преумората на мускулите - може да ти намалее обемът на мускула, но за ден - два. Ако всеки ден правиш лицеви мускулът ти ще расте. Да не говорим за практическата сила. А ако искаш да станеш 120 килограмова горила, която след 2 или 3 удар, който е направила получава удар - тъпчи се с анаболки. Лицевата упора стяга почти всички мускули. Не гони бързи резултати, основното е да си редовен.
към ами наведнъж към 40.. с 5 мин почивки към 600![]()
Ами отскоро почнах и не искам да се презорвам.Засега си правя всяка сутрин по 20![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
50 без проблем ,а сега права едни дету се правят на челна стойка правя 15 и се изморявам след време и 50 ще мога правя такива![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой ще ми обесни ли тази програма дето там за 4 седмици ли за колко правиш 100 лицеви опори.Нещо немога да я разбера![]()
173+1,2 сантиметра сам висок и тежа 56 килограма![]()
Ами за програмата:минах през част от нея и наистина помага,нямаше чак толкова значителен ефект върху мен,защото не я изпълних докрая,обаче помага.А ако имаш нужда от помощ с превода на това,което пише в сайта,пиши пак![]()
4 serii po 60![]()
15![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
10![]()
Ама си имам оправдание: женско съм ....![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
ДаПървоначално написано от someonerandom
Точно това немога да разбера кога и по колко лицеви трябва да правя
3 серии по 30 нормални, и 3 серии по 30 с краката на високо![]()
Моя рекорд е 65. Аз съм 1.70 и съм 70кг