- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко лицеви опори правите?
Добра бройка за момиче. Сигурно се занимаваш с нещо или просто се поддържаш?Първоначално написано от BladeOfMySoul
Audio ergo sum
20-25 за сега
започнал съм нова програма с лицеви тези си ги правя сега 4-5 серии за ден тренирам през ден за да може мускулът да се възстановява скоро като напредна с програмата ще ви ажа как е тя е 6 седмична и накрая според програата трябва да правя по 150 без почиска или с една или две 30-60 секундни почивки.
Не си мислете че се фукам казвам си го честно и почтенно![]()
Намерих е в един сайт но в момента немога да го намеря при всичките одметкиПървоначално написано от lubomirky
та накратко:Това е дна таблица по която се определя от колко лицеви да почнеш първо с гледа колко лицеви можеш д анаправиш без почиски и след това се гледа по таблицата
от там се вижда коя седмица по-колко да правиш и така на татака но аз лично си е промених малко и не стазвам точните бройки от таблицата а съм е променил ще потърся сайтът и ще го поставя тук за да вифите за какво точно става въпрос
ето и линкове
http://newiaqua.royalsbg.com/article-865.html
този вторият сайт е на ангийски
http://hundredpushups.com/test.html
както казах аз имам малко промени в моята таблица неса точно същите като тези в сайта и да ви кажа честно има ефект от тези тренировки пробвайте ги и вие ако нямате оформени гръдни мусколи много бързо започват да се оформят и се появяват
Първоначално написано от tainaTaa
![]()
не барзай с рекорда ся рекордиора е с 17 000 и е мом4е от 3 клас и е БЕЛГАРИН от ромски произход е!!!Първоначално написано от Myrth
..и един мармот..Първоначално написано от Genadi1
Вече по 20(момиче съм)
И спря да се върти за миг земята..
Не бях правил от 2 месеца и днеска почнах пак.Права по 25 ама мога и повече.
На длани ~50, на юмрук - ~35, на длани с вдигнати крака на леглото около 15-20.
Веднъж в седмицата естесвено.![]()
Pagani Zonda
231 при поставянето на норматива в даскало, но бях уморен след 600-те метра и вероятно можех и малко повече да направя.
Колко време тренировки трябват, за да се постигне такава бройка? Много ми се иска да мога да правя поне 100, но идея си нямам колко време ще ми отнеме.
Audio ergo sum
231? Ако са чисти, това е много, ама много сериозно постижениеПървоначално написано от BERCUT
![]()
Какво ще рече да са "чисти"?
Audio ergo sum
а вие пъм му вярвате.Първоначално написано от EarthShaker
в спортните училища нормативките се правят в различни дни да не говорим в другите училища + това норматива за момче като мен ( 10ти клас ) е 30 миналата година бе6е 25, сами сметнете и 12 клас да е колко му е норматива 50 ?!
не искам да умаловажавам "успеха" му, но не му вярвам ( лично мнение )
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
На думи и аз не вярвам. Ако докаже чрез действия, ще повярвам. Аз лично преди 1-2 месеца ги правих по 50. Сега не знам колко ще са.
Чисти = пълна амплитуда, средна скорост. 231 ми звучи митологично за такива лицеви. Но както и да е..
Правя по 70 всеки ден за кеф. Рекордът ми е около 90.
40-50 на длани, а на юмуруци около 20. Просто почват да ме болят доста кокълчетата