- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли незнам как да се държа или в нея е проблема ?
Имам 2 въпроса. Малко са тъпи или детински, но до сега не съм си имал гадже (на 14 съм) и като че ли нещо ме мъчи. Срамувам се да подаря на гаджето си едно нещо, щото е по-сантиментало а и може да си помисли, че аз съм лигав.Незнам ... просто не намирам сили да й го дам. То е проста картичка, но за мен значи много повече от просто картонче. Как да разбера дали харесва по-любовни неща или просто едно "Обичам те" й стига ? Втория въпрос ... как да я накарам да се държи с мен, така както другите двойки се държат с гаджетата си. От 2-3 месеца сме заедно, но тя не е човек, с който можеш да се държиш за ръка или да седите прегърнати. Прегръща ме за 1-2 мин целува ме и след тва всичко е свършило. По някой път е по-така но не винаги. Не може да се обичаме толкова много а да седим един до друг но да сме студени ... само ако някой прояви инициатива става така, че седим прегърнати. Иначе връзката ни е супер. Само този минус. Кажете ми как да се държа, че тя първа да ме прегръща а не аз нея?
Точка 10.
Punisherrr
Ледена кралица, а ?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ами според мене треа поговориш с нея и защо нея прегрущаш ... гушкаи я силнода се чуства сигорна в ръцете ти
![]()
Ако и обясниш защо е толкова важна картичката за теб може и да разбере, но като се сетя на колко годинки сте малко се съмнявам.
А защо се дърпа, питай нея а не нас.
И кое ви е супер на връзката?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Бе вие нормални ли сте?! Какви преспективи имат тия "връзки" на по 14 години.![]()
Аз съм 0409
Влизат ти в любовното CV. Друго си е да кажеш "Първото ми гадже беше на 12/13/14, отколкото на 17/18, нали?Първоначално написано от abv01
Че ние тва прайм. Мойта работа е да намеря къде е бирата![]()
Щом чувстваш нещо, няма смисъл да го таиш (независимо на колко години си)... Дай й картичката!
А по въпроса с държанието й - нормално е така да се държи - малка и неопитна е и се притеснява - с времето това ще се промени!![]()
Айде, пак големите каки и батковци се изказаха... Това е един от най-чистите спомени, които ще му останат.
Обясни ѝ за картичката, тя ще я оцени...
ПП: стана ми хубаво от твоята тема
Към картичката, добави една роза или плюшено сърчице и става екстра тва много би ме разчувствало, а за прегръдките, на нея сигурно и е леко неудобно, ти давай по- смело и тя ще се почувства по- свободна и мисля, че ще отвърне.![]()
![]()