- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЯМА ЛЮБОВ
Депресарска тема.
Любов има. Друг е въпроса, че повечето попадате(ме) на неподходящи и оттав си правите(ме) грешни изводи![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Има любов. Мое мнение![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Нужно ли е някой да е обичал или да обича, за да смята, че има любов?
Да, аз обичам, но не заради това мисля, че има любов.
Винаги съм го мислила.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
има любов.. но дали ще дойде при нас . . . дали ще разберем че това е любовта а не поредното увличане.. дали ще я задържим.. или по-точно дали можем да я задържим.. е друг въпрос според мен поне : )
Като няма да се бесим ли?![]()
Това нащо не е любов а просто симпатия или още казано "ученическа любов" има време за всичко !!! Кво ми се палите, че някой ви е зарязал ии аййдее няма любовв !!! Лъжете се много !! Това, че харесвате някой, дори и много не значи, че го обичате !!! Ами тва дето го изпитвате към близките кво е ?!?! Ааа ?!?! Не е ли любов !?! Щото без момчето или момичето може да живеете, дори и да страдате, че го нямате, ами ако нямахте родители и бяхте САМИ ?!?! АА?!?! Не е ли по- страшно ако нямате майка и баща на която да кажете доброутро, или по- малки брат или сестра на които да се скарате, като направят беля?? Замислете се кой от двата израза "САМ/А" е по- лош!! Бъдете доволни, че имате семейство, защото някой го нямат и те най- добре могат да кажат, какво е да си сам !!
искаш да няма любов!? любовта си съществува ама ти искаш да повярваш че я няма за да не те боли! щото от любовта само 30% са хубави... останалите 70% са болка! тва че при теб все още я няма не значи че и другите страдат. и аз искам да я няма скапаната любов... ама я има и не моа да напрая нищо!
Любов има!Но става тей че я губиш в един момент!
ОТ ИЗГУБЕНАТА ЛЮБОВ ОСТАВА САМО БОЛКА И САМОТА, ОГРАБЕНА ДУША, РАЗБИТО СЪРЦЕ И ВЪПРОСЪТ "ЗАЩО???". НО ПО-ДОБРЕ Е ДА Я ИЗГУБИШ, ОТКОЛКОТО НИКОГА ДА НЕ СИ Я СРЕЩНАЛ!
А АЗ СЪВСЕМ НАСКОРО Я ЗАГУБИХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
DoomShadow споко пак ще я срещнеш![]()
не се палете толкова !!
![]()
има лЮбов .. просто някои не са я намерили още ..; )
Привет, колега!
правилно.Първоначално написано от KroelaDevil
The blood that binds us ..till death unites us
има любов, просто трябва да те намери![]()
Просто аз
има любов,но за да я намерим трябва да минем през някои други фази на любовта за да сме подготвени за истиската.знам 4е е понякога доста гадно,но такъв е живота, а не любовта![]()
I can't stop myself from loving you <3
Съгласна !Първоначално написано от Priceless
По темата, няма любов. Има дълбока привързаност и всеотдайност, в един момент не виждаш смисъла в каквото и да било и решаваш, че вече не си влюбен. Всичко е една голяма емоция и колкото по-силна е тя толкова по-влюбен мислиш че си (падаш от високо) !
Ъм като отминат емоциите идва навикът.
Не се терзайте, любов няма !
Come out, come out wherever you are...
И туй го рече на базата на какъв опит?Първоначално написано от JenataNaShefa
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Айде като няма любов си стойте сами и не пускайте после ревливи теми. Даже може да станете гейове и лесбийки.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
стига с тия тъпи заключения като няма любов..
това, че теб не те е споходила не означава, че я няма !
детска му работа ..![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
^^ Личен опит и убеждения
Come out, come out wherever you are...
Мнооого вярно .Първоначално написано от Faces
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
бе ква любов живота е бира метъл секс и булфлеет
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Прекланям се пред богатия ти житейски опит и мъдрите ти убеждения...Първоначално написано от JenataNaShefa
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
аа според него няма .. може би не я е испитал .. за това така да мисли![]()
Не знам как си поел/а риска да пуснеш тази тема...В момента я четат 4 влюбени момичета.