.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Нещо си прецаках телефона..

Значи снощи пуснах музика и очевадно съм заспала.(това значи преди 4-5 часа..)
    Събудих се,телефона го бях сритала на другия край на леглото.
    Продължаваше да си работи доколкото може да се каже. На дисплея се е появило едно голямо бяло петно със нещо като черна точка.
    Под него (колкото едвам се вижда) всичко си е наред.
    Цъкам си из менюто (знам го наизуст,не че го виждам) и в общи линии нищо му няма освен тва бяло петно ..
    Изключвах го,вадих му картата памет и батерията,пак го включвах.. абе извадих всяка част която мога,пак го сглобих,включих и си седи все така..

Моля за помощ..

Ами, развален ти е дисплея. Ти, сама, нищо не можеш да направиш, занеси го на техник, защото така или иначе и да имаш гаранция от магазина, от който си го купила, тя не включва повреди нанесени чрез сритване. Имай предвид, че поправка на дисплей може да ти излезе и 80 лева.

Цитирай Първоначално написано от Adda
    Ами, развален ти е дисплея. Ти, сама, нищо не можеш да направиш, занеси го на техник, защото така или иначе и да имаш гаранция от магазина, от който си го купила, тя не включва повреди нанесени чрез сритване. Имай предвид, че поправка на дисплей може да ти излезе и 80 лева.
    Вярно.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Добре,добре.. все от някъде ще изкопая 80 лева.
    Има ли някаква възможност да не могат да го оправят?
    Демек не искам да се стига до нов,защото няма от къде да изровя толкова пари.
    Родителите ми не знаят,а и не мога да им кажа.. най-малкото ще ми се накарат и ще го отнеса.
    I believe I can fly..

Всичко може
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Ясно положението.
    Благодаря.
    I believe I can fly..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си