Какво имат в предвид някой хора споменават " стегни приятелката си"
не съм забелязал да ходи с др са натиска или нещо и аз да не обръщам внимание нещо немога да го разталкувам добре вие как мислите доста съм объркан ...
обикновено тази реплика придналежи на родителите .. ами ако се държи прекалено свободно .. или пък .. ддз, но мисля, че е заради начина и на държание, но не мога да ти кажа защото нямам представа каква е по характер, обясни по- конкретно и кажи, кой е казал да си стегнеш приятелката .. и тогава очаквай по- конкретен отговор
Ако наистина не се закача с други, в което ти наистина трябва да си напълно сигурен, то значи е нещо друго. Може би е твърте лигава на моменти, а не всеки и по всяко време му е до лигавене. Помисли си дали няма някои по-натрапчиви черти от характера, които може да не допадат на приятелите ти.
Миии или държанието й е прекалено лигаво,или тя е мъжа във връзката ви (т.е. действа те,както си иска),или си флиртува с други момчета без ти да забележиш ... Абе много причини може да има
Или че е по - разкрепостена (и ти не го забелязваш), или нещо в държанието й дразни човека който ти го е казал.
Може и да е имал нещо друго в предвид.. защо най-добре не го питаш ? И ще разбереш.