.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

!!!....ТегЛо....!!!

Здравейте!!! Няма да ви питам да ми дадете диета или да ви искам мнението си за диетите и т.н. Искам просто да споделя..!!! Значи аз съм момиче на 18г., висока съм 170 и тежа някаде около 62кг. Някои ще кажат че съм съвсем нормална, но аз не смятам това за така. Бих искала да отслабна с няколко килограма, за да се почувствам добре....
    Понеже страшно много обичам сладкото.. особено шоколад... и винаги когато започна диета се издънвам заради него...и реших да започна т.нар. "Шоколадова диета" ...
    Днес ми е първия ден и съм твърдо решена да я изпробвам за няколко дни... тя включва по един шоколад от 100гр. на ден и са пшозволени по 3-4 кафета.
    Някой ще кажат че тя не е здравословна и ще има йо-йо ефект...-знам,че е така но шоколада ми е голяма слабост...а относно йо-йо ефекта не ме притеснява.. почти в продължение на 1 години всеки ден ям шоколад и няма да ми се отрази много....
    и за тези които мислят че тя не деиства... това не е така.. действа...аз лично съм я правила и гарантирам за нея...
    Искам да поптам някой иска ли да се присъедини към мен... Пишете ...

Град
    Варна
    НЕ! По-добре яж здравословно и прибавяи по 2-3 блокчета черен шоколад на ден, за да не се издъниш. Монотонните диети влияят много зле на организма !
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Само да ти кажа, че тази диета не се прилага повече от 3 дни!
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си