- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за феновете на джако
30.08.2009 (утре) ..в 15:30 по случай рождения ден на майкал Джексан и в памет на неговата нелепа смърт..ще се състои събиране на негови фенове и отбелязване рождения му ден ... http://www.imoti-varna.info/files/up...sos_Varna1.jpg ..моля всички желаeщи и всички обичащи този човек се отзоват да почетем една легенда.. (моля всеки който би желал да се присъедини към нас да ми пише на лично)
ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
!!!
С тия пари дето ги харчихте за оня мъртвия можехте да помогнете на някое болно дете!Първоначално написано от ivetoOo
Ама аре то на джако му пука за вас нали!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
30.08.2009 (утре) ..в 15:30 по случай рождения ден на майкал Джексан и в памет на неговата нелепа смърт..ще се състои събиране на негови фенове и отбелязване рождения му ден ... http://www.imoti-varna.info/files/up...sos_Varna1.jpg ..моля всички желаeщи и всички обичащи този човек се отзоват да почетем една легенда.. (моля всеки който би желал да се присъедини към нас да ми пише на лично)
ами да пука му представи си![]()
Пукало му,гъз той не знае за тебе ти...Първоначално написано от rosinkaaaa
Май ще си замълча вие сами се закопавате!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Айй сектир ... то туй на центъра на Варна бе![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Айде пак.
Белия негър непогребан да остане.
ПУуу
Евала на тези , които създадоха малката песничка : Джако е разложен труп, ША ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ Завинаги разложен труп, ШАААА ля ля ля ля ля! ...Извинявам се за злобния коментар , но неможех да се стърпя![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
оффф аман от глупости и простаци като не го харесвате хващайте си пътя и да ва няма! никой не ва кара точно да коментирате в тези теми коментирайте си там където няма никой ! айде моля ви се мн интересни станахте пожелавам ви да пукнете и после някой да ви обижда и нз си още какво да видим дали ще ви е приятно! няма те грам възпитание малко уважение ай сдържайте са малко !!!!
Както беше казало едно момче от кофата: "Джако е като Лили Иванова, никой не го слуша, но всички му се възхищават."
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
шшшш тихичко са ...Първоначално написано от rosinkaaaa
първо тоя сайт не е за "смъртни случаи" или поне не все още ...
второ не му е тука мястото ...
трето виж са нас никой не ни кара ама ние за това сме се регнали ... за да коментираме!!! и евентуално да си помагаме ...![]()
четвърто да интересни сме мерси, че го забеляза ...
и пето мерси за "хубавото" пожеланието ... а после ние сме били "простаци" ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ми аз ако умра и след това някой ме убижда, няма как да разбера дали ще ми е приятно или не.Ама айде...апф![]()
Big or small, lies are lies!
Йеее, майкАл ДжексАн!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Офф.. стига с тоя джаКО вече и да се събирате и да не се събирате няма да го върнете от гроба![]()
А ти щом толкова го обичаш и почиташ,защо си изписала първото му име с малка буква?А и защо не си наясно с правописа на имената му?!МайкЪЪЪЪЪл ДжексЪЪЪЪЪнПървоначално написано от ivetoOo
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от w0sh
![]()
абе авторката сигурно е на 10 кво се занимавате пък вие![]()
и горкото дете, нещо не му се отдава мисленето
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
А ти щом толкова го обичаш и почиташ,защо си изписала първото му име с малка буква?А и защо не си наясно с правописа на имената му?!МайкЪЪЪЪЪл ДжексЪЪЪЪЪн Mad Confused
първо това не съм го писала аз,а едно друго момиче .. така че!! и каквото искаш говори слабо ме вълнува. просто сте хора които нямат малко уважения към човека,но както и да е .. говорете си там !![]()
Курец за вас. И по два може, даже.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Аз повече го слушам от колкото да му се възхищавамПървоначално написано от l0lz
![]()
За феновете на "Джако" пускам едно линкче
http://kakvomislish.com/za-michael-jackson.htm