Казват,че в една врьзка всеки има право на лично пространство и че другият няма право да навлиза в него. Така ли е според вас? Имате ли го и случвало ли ви се е да го "похитят"? И какво точно разбирате под "лично пространство"?
Питам,защото наскоро приятелят ми ми скрои номер- искаше да ми вьрне за нещо което бях казала (и неволно сьм го наранила с думите си ),затова той писал на бившата си приятелка и направи така,че него да го няма когато ида в тях,а лаптопа да е включен. Естествено,аз не успях да устоя на изкушението и прочетох доста хронологии в Скайп. Резултатьт беше аз - бясна заради това което прочетох (тьй като не беше само това уж нарочно писане с бившата), а той бесен,че "ровя там,кьдето не ми е работа". Сега доверието ни е силно разклатено. Знам,че не постьпих правилно и с право ми се сьрди,но явно забравя кой ме следи дали наистина се прибирам вкьщи. Вярно,че беше в началото на врьзката ни,но е факт.А и ако бях аз на негово място не бих имала нищо против,може би,просто защото нямам какво да крия ?!
Та вие какво мислите ?