.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Той обича друга

Здравейте!Ето и моята история.На 14г. от София преди точно 11 дена се запозанх с най-прекрасното момче на света.Още преди това го бях виждала,но сега просто неможах да сваля поглед от него.Вечерта му взех скайпа и си писахме в продължение на 10 дена,още първия ден след като си писахем в скайп бяхем на кафе компанията,погледитете ни се засичаха непрекъсано.Той беше обрързан 3 месеца за момиче,което страшно много обича!И на следвашия ден ми акзаха,че са скъсали,защото той я обича,а на нея не и пука!Сега знаех,че той продължава да я обича,но въпреки това той беше вече свободен.Вчера му казах ,че го харесвам той ми отвърна със същото.Днес,когато го видях ни беше първата целувка,но точно след нея той ми каза:
    -Знаеш,че още обичам П. ти какви намереняи искаш с мен сериозни или само забивка?
    -ми..серизозни..
    -Да,но с когото и да се обвържа сега няма да е сериозно,нали не се сърдиш..аз те харесвам,ноо.
    -Не,разбирам те ,няма проблем
    -Незнам дали ще мога да си я върна *а,той я скъса*
    -Поговори с нея *със сълзи на очи*..
    Неможах да си представя момчето,което харесвам да ми говори с бифшата си ;(;(
    Според вас какво да правя да го оставя или да се боря за него?
    П.с-Днес ще си поговоря с него,дали има намерения да се събира с бифшата си и какво означавам за него и дали имам някакъв шанс!
    Благодаря на всички,които си отделиха времето да прочетат моят тийн проблем

Супер фен Аватара на l0lz
    Ами, бори се..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на vagarious
    Сега стой леко настрана.Смисъл, ясно е че още си иска бившата и ще се бори за нея.Ти нямаш място в това.Обаче му кажи, че ако ще играеш роля на резерва, просто няма да я бъде(така трябва, но зависи ти как искаш да е).Ако ти каже нещо от сорта за време и спокойствие - не се натрапвай и бъди до него.Но съвсем лекичко да се усеща всичко.Дано ме разбра.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Амм изчакай да видиш какво ще прецени да прави той ...

както ти казваш той я обича.. аз лично не бих била с него ако бях на твое място.. От къде знаеш че той няма да е с теб а да мисли постоянно за нея..

Гадно, на твое място бих го оставила сега, защото:
    1. 11 дни не са много и едва ли го харесваш много, тъй като според мен дори не го и познаваш
    2.мисля, че той ще иска да тръгне отново с бившата.

пре тези 11 дни аз съм всеки ден с него по 6 часа нон-стоп,а колкото до бифшата днес ще го питам какви намерения има .. благодаря на всички

Щом е казал, че обича другата, по-добре се откажи. Трудно е да накараш някой да забрави бившата си и да обикне теб, особено ако този някой иска да се бори за бившата. Според мен го забрави сега, преди да си се привързала много.
    I know I should stop believing ... !

Според мен засега въобще не трябва да се натрапваш и да искаш нещо сериозно от него, защото (струва ми се) той още не е на себе си. Бъди му приятелка и докажи, че го разбираш и че той е важен за теб. След като го разбере нещата ще се наредят. (предполагам) Успех!

От една страна си постъпила правилно - подкрепила си го. Не мисля че има вероятност те да се съберат отново. Той може да те хареса още повече само защото си го разбрала и това е било много добре. А може и само да е искал да види дали ще го разбереш или ще му се обидиш като ти каже онези неща. Може да е искал да види дали ще му окажеш подкрепа... Ти не спирай да се надяваш и продължавай напред!
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    Там, където не си...
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Ами, бори се..
    ТОЧНО!
    Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
    -=Моите драсканици=-

Току що ни приключи разговора!Той ми каза да забравя за всичко,което ми акза днес в кафето и каза,че явно до тук са бил ис бифшата му и ,че няма да му пука от тук на татъ,както и на нея не и пука.Благодаря на всички,които ми помогнаха

Мега фен Аватара на vagarious
    И сега какво!?Заедно ли ще сте или !? Доколкото разбрах това е плюс за теб Радвам се.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тоя е бати кривия заклевам се... отдава му се шанс да понамаже и той лигльото влюбен... ми мълчи си там, пък и двете ако ги вържеш си 6 точки. загубени деца майна.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Още я обича,главата си режа.Чувства за един ден не минават,особено любов и особено,ако е била силна и поглъщата.Ти избирай дали да бъдеш просто заместител,с който да я забрави..

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    tuzara 6 точки

Не че искам да ти спукам балончето, ама така както скача от 1 връзка в друга не е на добре. По принцип тва значи че просто си търси къде и как да убие мъката към предната.

Че за какво да се бориш, то няма за какво...
    Той си те има за причтелче, щом си споделя проблемите или искал да те изшиба само
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Ако найстина е влюбен в нея само ще се измъчваш ако е с теб.Нищо хубаво няма в това докато се целувате той да мисли за нея.
    От личен опит казвам,че точно това се случва ако чувствата са били истинки...
    Намери си някой,който ще обича теб а няма да си замазва положението с теб

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Абе моме виж ся Всъщност .. нямам какво да кажа . Ще се съглася с горното мнение направо ^^
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    момчето ти е казало как стоят нещата, помисли какво искаш и реши какво да правиш, ние ли трябва да правим твоя избор...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

тъпо ... не се фъргай така

Еми почакай малко да видиш какво ще стане и не мисли много за него, защото ако се съберат пак на теб ще ти е 100 пъти по-гадно от сега.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Амм изчакай да видиш какво ще прецени да прави той ...

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    От вашия разговор разбирам, че той държи на теб. Бори се за него!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си