- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той обича друга
Здравейте!Ето и моята история.На 14г. от София преди точно 11 дена се запозанх с най-прекрасното момче на света.Още преди това го бях виждала,но сега просто неможах да сваля поглед от него.Вечерта му взех скайпа и си писахме в продължение на 10 дена,още първия ден след като си писахем в скайп бяхем на кафе компанията,погледитете ни се засичаха непрекъсано.Той беше обрързан 3 месеца за момиче,което страшно много обича!И на следвашия ден ми акзаха,че са скъсали,защото той я обича,а на нея не и пука!Сега знаех,че той продължава да я обича,но въпреки това той беше вече свободен.Вчера му казах ,че го харесвам той ми отвърна със същото.Днес,когато го видях ни беше първата целувка,но точно след нея той ми каза:
-Знаеш,че още обичам П. ти какви намереняи искаш с мен сериозни или само забивка?
-ми..серизозни..
-Да,но с когото и да се обвържа сега няма да е сериозно,нали не се сърдиш..аз те харесвам,ноо.
-Не,разбирам те ,няма проблем
-Незнам дали ще мога да си я върна *а,той я скъса*
-Поговори с нея *със сълзи на очи*..
Неможах да си представя момчето,което харесвам да ми говори с бифшата си ;(;(
Според вас какво да правя да го оставя или да се боря за него?
П.с-Днес ще си поговоря с него,дали има намерения да се събира с бифшата си и какво означавам за него и дали имам някакъв шанс!
Благодаря на всички,които си отделиха времето да прочетат моят тийн проблем![]()
Ами, бори се..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Сега стой леко настрана.Смисъл, ясно е че още си иска бившата и ще се бори за нея.Ти нямаш място в това.Обаче му кажи, че ако ще играеш роля на резерва, просто няма да я бъде(така трябва, но зависи ти как искаш да е).Ако ти каже нещо от сорта за време и спокойствие - не се натрапвай и бъди до него.Но съвсем лекичко да се усеща всичко.Дано ме разбра.![]()
Big or small, lies are lies!
Амм изчакай да видиш какво ще прецени да прави той ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
както ти казваш той я обича.. аз лично не бих била с него ако бях на твое място.. От къде знаеш че той няма да е с теб а да мисли постоянно за нея..
Гадно, на твое място бих го оставила сега, защото:
1. 11 дни не са много и едва ли го харесваш много, тъй като според мен дори не го и познаваш
2.мисля, че той ще иска да тръгне отново с бившата.
пре тези 11 дни аз съм всеки ден с него по 6 часа нон-стоп,а колкото до бифшата днес ще го питам какви намерения има .. благодаря на всички![]()
Щом е казал, че обича другата, по-добре се откажи. Трудно е да накараш някой да забрави бившата си и да обикне теб, особено ако този някой иска да се бори за бившата. Според мен го забрави сега, преди да си се привързала много.![]()
I know I should stop believing ... !
Според мен засега въобще не трябва да се натрапваш и да искаш нещо сериозно от него, защото (струва ми се) той още не е на себе си. Бъди му приятелка и докажи, че го разбираш и че той е важен за теб. След като го разбере нещата ще се наредят. (предполагам) Успех!
От една страна си постъпила правилно - подкрепила си го. Не мисля че има вероятност те да се съберат отново. Той може да те хареса още повече само защото си го разбрала и това е било много добре. А може и само да е искал да види дали ще го разбереш или ще му се обидиш като ти каже онези неща. Може да е искал да види дали ще му окажеш подкрепа... Ти не спирай да се надяваш и продължавай напред!
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
ТОЧНО!Първоначално написано от l0lz
Има само две мнения - грешното и... МОЕТО!
-=Моите драсканици=-
Току що ни приключи разговора!Той ми каза да забравя за всичко,което ми акза днес в кафето и каза,че явно до тук са бил ис бифшата му и ,че няма да му пука от тук на татъ,както и на нея не и пука.Благодаря на всички,които ми помогнаха![]()
![]()
![]()
И сега какво!?Заедно ли ще сте или !? Доколкото разбрах това е плюс за тебРадвам се.
![]()
Big or small, lies are lies!
тоя е бати кривия заклевам се... отдава му се шанс да понамаже и той лигльото влюбен... ми мълчи си там, пък и двете ако ги вържеш си 6 точки. загубени деца майна.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Още я обича,главата си режа.Чувства за един ден не минават,особено любов и особено,ако е била силна и поглъщата.Ти избирай дали да бъдеш просто заместител,с който да я забрави..![]()
tuzara 6 точки![]()
Не че искам да ти спукам балончето, ама така както скача от 1 връзка в друга не е на добре. По принцип тва значи че просто си търси къде и как да убие мъката към предната.
Че за какво да се бориш, то няма за какво...
Той си те има за причтелче, щом си споделя проблемите или искал да те изшиба само
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ако найстина е влюбен в нея само ще се измъчваш ако е с теб.Нищо хубаво няма в това докато се целувате той да мисли за нея.
От личен опит казвам,че точно това се случва ако чувствата са били истинки...Намери си някой,който ще обича теб а няма да си замазва положението с теб![]()
Абе моме виж сяВсъщност .. нямам какво да кажа . Ще се съглася с горното мнение направо ^^
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
момчето ти е казало как стоят нещата, помисли какво искаш и реши какво да правиш, ние ли трябва да правим твоя избор...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Еми почакай малко да видиш какво ще стане и не мисли много за него, защото ако се съберат пак на теб ще ти е 100 пъти по-гадно от сега.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
От вашия разговор разбирам, че той държи на теб. Бори се за него!!![]()