Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
еми може би тя е свикнала да иска тези,коита знае 4е не може да има или тези коита се отнасят зле с нея.отдръпни се от нея.не й пиши известно време.ще видиш 4е ще по4не тя да те търси.понякога оценяваме някой 4ак след като го загубим.не съм 100 % сигурна 4е ще проработи,но опитай,мисля 4е има надежда.само така ще можеш да разбереш дали наистина не те харесва
И аз г/д го мисля това че ще и запука след време но искам сега да и пука... днес също ми казаха да не и пиша 1-2 седмици
и да се права че не ми пука и като вземе да си пишиме по-така и накрая да и кажа дали иска да се видиме.. но и тогава не знам как да посъпя много мн многооооо искам да се гушкам.. и други неща...

Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
Много тъпо е постъпила твойта мацка. И аз съм на мнение, да се държиш студено с нея и може да се върне при теб. Но бъди сигурен, че няма да е много стабилна връзка, ако тя вижда, че си готов на всичко за нея .. за тва, ако се получи нещо гледай да не показваш толкова много обичта си , защото изглежда нея наистина я привлича недостижимото.
Аз и казах че съм готов на всичко за нея......... но как да съм недостижим като тя не и пука за мен dam....

:/