- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моя Проблем .
Здравейте искам да кажете какво мога да направя по моя проблем.
Значи с приятелката ми сме от мн. време заедно и аз, и имах пълно доверие , но от доста време осетих че държанието и кам мен не е както беше. Реших да и отворя пощата и видях, че е описала в този сайт как си е харесала едно момче и непрестанно мисли за него , само като и се усмихнел и ставало хубаво и нямала тарпение да го види . Няма да коментирам как го възприех ... .
След 15 минути отидох до тях и разказах какво сам разбрал , как се чуствам , абе сичко в очите им казах .
Тя ми каза "че ще го забрави и ще сме както преди " . Вече трети ден чуствам хладното и несигорно държиние кам мен и нз какво да правя.
Вие какво можете да ме посаветвате ?
Номер 2![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Да се опиташ да я забравиш, явно нещата няма да се променят.![]()
Доверието между вас е разрушено доооста брутално а без него не стаа а да си го върнете просто забрави.Няма кво да се гърчиш излишно брат бий и шута така или иначе ти си пътник връзката ви е свършила просто в момента все още агонизира![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от Faces
*покланя се пред мъдростта ти *![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
А така слушай батко си усеща ги той нещатаПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Аз ще ти кажа да я махнеш,но от опит знам,че ще си останеш с нея.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Цицерон е най-големия !Първоначално написано от Faces
![]()
Hilary_![]()
много кофти ситуация , но по думите на момичето си личи че би се опитала за да е всичко както преди но ти дали ще и вярваш.. мисля че не .. а връзка без доверие ? .. пак казвам не .. значи на всичко между вас от тук нататък казвам не .. но това е само моето мнение.. послушай сърцето си..
Не можем да сме господари на мислите и чувствата си...но приятелката ти е глупачка ако не остане с теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Преди време и аз нещо не бях сигорен в чувствата си кам нея , но си казах " какво правя " и се вкарах в пътя , Просто нз какво да правя.
Това беше Единствения човек на които вярвах , ако се погледне реално е така както казвате ...
Ами гледай реално на нещата тогава и не се заблуждавай, че всичко ще е както преди.Подкрепям мнението на anonimchetou.
Big or small, lies are lies!
" един не стига иска двама ..."
П.С. Сам си направи извода ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нямаш какво да правиш.Или се разделят,или търпиш присъствието на другия в съзнанието й ...
Бе лесно е да кажеш "остави я"....само че човека явно е приел нещата навътре и продължава да си втълпява че "ще се оправи някой път". Сорим приятел ама не се оправя...рано или късно ще изгърмиш поне я разкарай ти...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
днес май се разбрахме ... ама дали е така или съм със затворени очи ..
може би е било моментно привличане и това е.
може да и дадеш 2 шанс
Можем. Второто следва първото, а първото го създаваш ти.Първоначално написано от ShtrudeL
По темата - авторе ти си идиот. Задаваш неправилните въпроси, в неправилното време, по неподходящия начин на неподходящото място.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
веднъж посяти семената на съмнението винаги ще са някъде между вас ,казвам го от опит и все пак дано нещата се нормализират ,стискам палци
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
кофти ситуация,скъсайте има и други момичета ,а без любов как така става?мацката ти май не те обичаПървоначално написано от Faces
![]()
love is gone!
така е май май ...Първоначално написано от dark0s
Давай следващата.Неможе да е с теб , а да мисли за някой друг,особено ако ти знаеш.![]()