.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Моя Проблем .

Здравейте искам да кажете какво мога да направя по моя проблем.
    Значи с приятелката ми сме от мн. време заедно и аз, и имах пълно доверие , но от доста време осетих че държанието и кам мен не е както беше. Реших да и отворя пощата и видях, че е описала в този сайт как си е харесала едно момче и непрестанно мисли за него , само като и се усмихнел и ставало хубаво и нямала тарпение да го види . Няма да коментирам как го възприех ... .
    След 15 минути отидох до тях и разказах какво сам разбрал , как се чуствам , абе сичко в очите им казах .
    Тя ми каза "че ще го забрави и ще сме както преди " . Вече трети ден чуствам хладното и несигорно държиние кам мен и нз какво да правя.
    Вие какво можете да ме посаветвате ?

Да скъсате
    Аз съм 0409

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Номер 2
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Да се опиташ да я забравиш, явно нещата няма да се променят.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Доверието между вас е разрушено доооста брутално а без него не стаа а да си го върнете просто забрави.Няма кво да се гърчиш излишно брат бий и шута така или иначе ти си пътник връзката ви е свършила просто в момента все още агонизира
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Доверието между вас е разрушено доооста брутално а без него не стаа а да си го върнете просто забрави.Няма кво да се гърчиш излишно брат бий и шута така или иначе ти си пътник връзката ви е свършила просто в момента все още агонизира

*покланя се пред мъдростта ти *
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от Priceless

А така слушай батко си усеща ги той нещата
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Аз ще ти кажа да я махнеш,но от опит знам,че ще си останеш с нея.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Priceless

А така слушай батко си усеща ги той нещата
    Цицерон е най-големия !

Hilary_

много кофти ситуация , но по думите на момичето си личи че би се опитала за да е всичко както преди но ти дали ще и вярваш.. мисля че не .. а връзка без доверие ? .. пак казвам не .. значи на всичко между вас от тук нататък казвам не .. но това е само моето мнение.. послушай сърцето си..

Мега фен
    Град
    <3
    Не можем да сме господари на мислите и чувствата си...но приятелката ти е глупачка ако не остане с теб.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Преди време и аз нещо не бях сигорен в чувствата си кам нея , но си казах " какво правя " и се вкарах в пътя , Просто нз какво да правя.
    Това беше Единствения човек на които вярвах , ако се погледне реално е така както казвате ...

Мега фен Аватара на vagarious
    Ами гледай реално на нещата тогава и не се заблуждавай, че всичко ще е както преди.Подкрепям мнението на anonimchetou.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Hilary_
    " един не стига иска двама ... "

П.С. Сам си направи извода ...

Нямаш какво да правиш.Или се разделят,или търпиш присъствието на другия в съзнанието й ...

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Бе лесно е да кажеш "остави я"....само че човека явно е приел нещата навътре и продължава да си втълпява че "ще се оправи някой път". Сорим приятел ама не се оправя...рано или късно ще изгърмиш поне я разкарай ти...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

днес май се разбрахме ... ама дали е така или съм със затворени очи ..

може би е било моментно привличане и това е.
    може да и дадеш 2 шанс

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Не можем да сме господари на мислите и чувствата си...но приятелката ти е глупачка ако не остане с теб.
    Можем. Второто следва първото, а първото го създаваш ти.

По темата - авторе ти си идиот. Задаваш неправилните въпроси, в неправилното време, по неподходящия начин на неподходящото място.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Стува ли си нервите?

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Забрави за нея не е единствена

Град
    Под зелените смокини
    веднъж посяти семената на съмнението винаги ще са някъде между вас ,казвам го от опит и все пак дано нещата се нормализират ,стискам палци
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Голям фен
    кофти ситуация,скъсайте има и други момичета ,а без любов как така става?мацката ти май не те обича
    love is gone!

Цитирай Първоначално написано от dark0s
    веднъж посяти семената на съмнението винаги ще са някъде между вас ,казвам го от опит и все пак дано нещата се нормализират ,стискам палци
    така е май май ...

Давай следващата.Неможе да е с теб , а да мисли за някой друг,особено ако ти знаеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си