- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Косми по тялото
Браво и ти да имаш нещо,като мъжете !Първоначално написано от bababe
![]()
Support your local club!!!
Аз пък обичам косми по корема ^^ Особено ако са тънка лентичка от пъпа надолу. ^^
Не ги махай, бе, човек. Нали ше ставаш мъж!
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
къде проблема ....ако си момиче добре, махниги .. но ако си момче то си е симвилна мъжественост ....Първоначално написано от bababe
I am crazy, and I don't give a fuck!
http://bg.netlog.com/merakliew/photo...=766913#photos
Ако си момиче отиди на лекар, може да имаш проблеми с яйчниците. Имам близка, която имаше такива косми и се оказа чеима хормонални проблеми.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
ако си момче за кво да си ги махашПървоначално написано от bababe
![]()
Аз немога да разбера каква е тая мания мъжете да си махат космите по тялото ебати,а в случая дете .....чакай малко бе пич ти си на 14 а като станеш на 20 и мнението ти се промени е тва е глупавото на комерсиалните работи баща ти епилира ли се ? Ебати мъжа си е красив с косми а ако някое момиче ми каже че е обратното да ходе да се шиба с друго момиче в крайна сметка мъжа се отличава от жената не само по половите органи тв с обескосмяването е пълна глупост 1 чалга певец казал аре да си махаме космите и всички "лол каква яка идея от какъв як мъж (гей).Аз съм мъж и се гордея с това , а относно хигиената който си я има си я има окосмението няма нищо общо с това.
Ае ако искаш си ходи с космите като орангутан. Мисля ,че в 21 век е нормално и мъжете да полагат грижи за външния си вид не само да плускат свинско и да пият бира.. пък който иска да е селянин да си остава такъв.. е да гледа дядо му ко прай .. и той така да копа нивата![]()
Пробвай с кола маска или с епилатор.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
ЕЙ ТВА АКО ГО ВИДЯ СПИРАМ ДА ЖИВЕЯ ОБЕЩАВАМПървоначално написано от acer666
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..![]()
Гх,леле аз мойе да сум селянин , и не се срамужам от тва , но недеи да се мислиш за мн умен щото нито си ми на интелекта нито аз съм ти на комплексите които бликат от "красивата ти " женска снимка,а пък между селянин и селяк има голяма разлика коментара ти е напулно селяшки говорисш за дядо си, човекат който е създал баща ти а той тебе ебати и глупавия тинейджер покажи малко респект към дядо си бе.Жалко за усилията на роднините ти да те охранят не си нищо повече от мазен мъж в женски род.Първоначално написано от DARGON
Всеки решава дали да се епилира, но според мен един мъж да остави космите по гърдите или краката си не изглежда е грозно. А за това, че приличали на орангутани.Първоначално написано от DARGON
![]()
А храната...
Каква е връзката с епилиране и начин на хранене?!
![]()
Ей тва ме побърква като го кажете... Значи мъж/момче, който не се обезкосмява е : орангутан,селянин(what the fuck was that?),плюска свинско и пие бира ?Първоначално написано от DARGON
Я се опомнете...
Няма кво да обяснявам... просто е от нормално по-нормално да имате косми по ръце,крака,корем,гърди и който иска и брада си има. Другото е ясно..от хигиенна гледна точка.
Ти си малка кифла. Ника ти baby_inloff го доказваПървоначално написано от baby_inloff
![]()
:P
П.П. И аз не виждам кфо може да ти пречат космите![]()
--------------------------------------------------------
брех с тва обезкосмяване...
разбирам подмишниците за хигиената или мадете за секса (и хигиената) ама кат не мога да различа мъжки от женски крак вече е прекалено
оня дет вика за селянията - ем ако иска да си мяза на обратен и да е по гладък от гаджето си негова работа
относно автора на темата - споко нормално е да се появяват, не си ги махай
Не мога да ви разбера вашта мания да си махате космитее кфо ви става .аз лично никога не съм си махала космите никъде освен по краката ии то сега скоро като навърших 18 . винаги при сексуален допир с някой мъж винаги ми е казвал че съм много рунтава не знам получавам по голяма сексуална възбуда като когато космите на путето са ми по дълги иии някой мъж си го вкара се оплитат или се късат и се получава нещо като садо мазо![]()
![]()
Съжелявам ама това е истината винаги така и по хубаво изпитвам лека болка и удоволствие аа като ми пори гъзо тамм още по заплетена ситуцията така че не се претеснявай като пораснеш ще видиш че не е трябвало да си ти махаш понеже без космите ти няма да получиш толкова голямо удоволствие успех иии помисли над казаното от мен
![]()
![]()
![]()
точно така е напълно съм съгласен нема никъв смисъл да се махат аз си имам космаци насекаде абсолютно друга тръпка си е като ти се откъснат по време на полов акт а иначе като боцкам некоя у дупарата и е зима си изтеглям космите от кура и тех ги вкарвам в аналното отверсие за да уплътня напълно да си влиза меко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()