.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    То си зависи от кожата.На мен до 2 дена ми минава.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от macegirl
    Искам да попитам колко дни лицето е с зачервявания и рани и след колко дена започва кожата да се изчиства и да има ефект?
    Зависи!При мен до ден два и се е изчистило зачервеното,но аз пък имам едно мазило,което ползвам винаги след козметик и то залиава много бързо всякакви белези,ранички и т.н. ... Ако са те стискали повече и кожата ти е по-чувствителна - повече дни ще си зачервена.
    Обичам те <3 !!!

Прочетох много коментари за зачервяванията.Никога не ми се е случвало да съм повече от 10-15 минути зачервена след козметика.Не знам,сигурно зависи от типа кожа.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    При мен не беше така..
    Нямах пъпки като отидох при нея, а след това колко много ми се появиха
    Не знам заради козметичката ли беше, от кожата ми ли е, но след това не повторих.
    Козметичката ти е била некадърна.Иначе е нормално кожата да се зачерви.На мен на другия ден вече нищо ми няма

аз като ходя после лицето ми е зачервено там няколко часа и ми минава и кожата ми е страхотно мека даже не мога да спра да се галя Не забравяйте че след козметик не трябва да се мажете на същия ден с пудри фондютени и т.н. защото порите на са се свили достатъчно и ще стане мазало.При мен първо е парата после черните точки (само това е гадното) после мажи с ония прах против инфекции който си е за рани (не си стискайте пъпките сами аз сега си патя с петната и се лекувам сама) после вакъм и гел дето с една въртяща четка ми четка лицето (може и да е обратно) след това маска стоя 10 мин (зависи коя терапия съм си избрала) и накрая лосионче за защита майче или нз.Давам по 20 лв някаде за 1 час . Малко ми е скъпичко за това скоро не съм ходила и сега си се мажа вкъщи като си правя маска от хума и крем против петна от пъпки.Правя го от 1 седмица но виждам ефект.

ПС. Забравих че минава с едно стъклено дето изпускало някви вибрации против инфекции.

При мен нямаше толкова зачервяване, колкото пъпки ми излязоха..
    Наистина може и от нея да е, не знам.

Сега ме е страх да пробвам пак (въпреки, че няма да е при същата) ;д
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Да Ви кажа и аз съм ходила на козметик и като се връщах цялото лице ми беше на дупки. А колкото да черните точки направете си маска в къщи. Ето и рецептата белтък от яйце, щипка сол и щипка сода стойте около 5 минути и измийте. А за премахване на пъпки вяка вечер или сутрин без да пропускате си мажете лицето с хума! И двете маски действат пробвала съм ги и сега лицето ми е гладко, меко и чисто!

Аз това със содата го знам и го правя, но не знаех, че може да се слага белтък и сол.Ще пробвам и така
    Иначе наистина има ефект.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си