- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Почистване на лице при козметик
Зависи!При мен до ден два и се е изчистило зачервеното,но аз пък имам едно мазило,което ползвам винаги след козметик и то залиава много бързо всякакви белези,ранички и т.н. ... Ако са те стискали повече и кожата ти е по-чувствителна - повече дни ще си зачервена.Първоначално написано от macegirl
Прочетох много коментари за зачервяванията.Никога не ми се е случвало да съм повече от 10-15 минути зачервена след козметика.Не знам,сигурно зависи от типа кожа.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Козметичката ти е била некадърна.Иначе е нормално кожата да се зачерви.На мен на другия ден вече нищо ми нямаПървоначално написано от LovelyGirl
аз като ходя после лицето ми е зачервено там няколко часа и ми минава и кожата ми е страхотно мека даже не мога да спра да се галя![]()
Не забравяйте че след козметик не трябва да се мажете на същия ден с пудри фондютени и т.н. защото порите на са се свили достатъчно и ще стане мазало.При мен първо е парата после черните точки (само това е гадното) после мажи с ония прах против инфекции който си е за рани (не си стискайте пъпките сами аз сега си патя с петната и се лекувам сама) после вакъм и гел дето с една въртяща четка ми четка лицето (може и да е обратно) след това маска стоя 10 мин (зависи коя терапия съм си избрала) и накрая лосионче за защита майче или нз.Давам по 20 лв някаде за 1 час . Малко ми е скъпичко за това скоро не съм ходила и сега си се мажа вкъщи като си правя маска от хума и крем против петна от пъпки.Правя го от 1 седмица но виждам ефект.
ПС. Забравих че минава с едно стъклено дето изпускало някви вибрации против инфекции.
При мен нямаше толкова зачервяване, колкото пъпки ми излязоха..
Наистина може и от нея да е, не знам.
Сега ме е страх да пробвам пак (въпреки, че няма да е при същата) ;д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да Ви кажа и аз съм ходила на козметик и като се връщах цялото лице ми беше на дупки. А колкото да черните точки направете си маска в къщи. Ето и рецептата белтък от яйце, щипка сол и щипка сода стойте около 5 минути и измийте. А за премахване на пъпки вяка вечер или сутрин без да пропускате си мажете лицето с хума! И двете маски действат пробвала съм ги и сега лицето ми е гладко, меко и чисто!![]()
Аз това със содата го знам и го правя, но не знаех, че може да се слага белтък и сол.Ще пробвам и така
Иначе наистина има ефект.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.